Şimdi Ara

Shell ClubSmart ve Miles&Smiles 31 Aralık 2018 tarihine kadar 1000 Mil 15 TL yerine 30 TL değerinde.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
11
Favori
6.770
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shell ClubSmart üyeleri havada da kazanıyor!
    Shell ClubSmart ve Miles&Smiles kartınızı eşleştirin, hem Miles&Smiles üyelik statünüze göre 5 kata varan Smart Puan kazanın, hem de 31 Aralık 2018 tarihine kadar 1000 Mil’i 15 TL yerine 30 TL değerinde Smart Puan’a dönüştürün.
    https://www.havadakaradakazan.com/

• shell clubcartı nasıl alıyoruz ? herhangi bir ücreti var mı
  • Tesekkurler, biraz milim vardı nereye harcasam diyordum bu kampanya iyi oldu
  • blank42 kullanıcısına yanıt
    akaryakıt istasyonlarından isteyebilirsiniz. Herhangi bir ücreti yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milleri nasıl Shell puana çeviriyoruz? Bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibaltaci90

Milleri nasıl Shell puana çeviriyoruz? Bulamadım.

https://www.turkishairlines.com/tr-tr/
    adresinden sol üstte isminizi tıkladığınızda açılan menüde mil işlemlerini seçin
    daha sonra ayrıcalıklı programlar kısmından shell'i seçin. kartınızı tanımlamış olmanız gerkiyor. aktarılacak kartı ve miktarı belirliyorsunuz. 3 gün sonra hesaba geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibaltaci90 İ kullanıcısına yanıt
    miles&smile shell club karts eşleme yazın.thy uzantılı siteye grip sheel kartınızı kaydedip çevrim yapıyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @gadget46 @univer66 Çok teşekkürler.
  • gadget46 G kullanıcısına yanıt
    Dün bu işlemi yaptım ama Shell carda gelen bişey yok henüz. 3 gün mü beklemek gerekiyor?

• 1000 değil minimum 1500 çevriliyor sanırım. ben 1480'de takılı kalmışım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adioses

Dün bu işlemi yaptım ama Shell carda gelen bişey yok henüz. 3 gün mü beklemek gerekiyor?

Evet

• gadget46 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bekleyelim bakalım

• Belli bir sınırı var mı bu aktarma işleminin çok mil var bari yakıta dönüştürüp kullanayım

• berke_han kullanıcısına yanıt
    9000-9500 gibi bir şey hatırlıyorum.

• benim milleri 1000 mile 45 tl yakıt olarak değiştirdi. belkide kişiye özel bir durum herkes kontrol etsin.
  • Tesekkurler.

• benim eski uçuşun bilet nosu var ama uçuş nosu yok.o yüzden mil alamadım.uçuş nosunu nsl öğrenebilirim

• univer66 U kullanıcısına yanıt
    hocam thy e bilet numarası varsa işlemek kolay sanırım uçuş nosunu arıyorsunuz bunun için thy nin sitesine girin hangi yöne uçuş gerçekleştirdiyseniz mesala yarın için o uçuşun fiyatına bakın uçuş kodu olarak dört haneli kodu göreceksiniz uçuş kodu ve diğer istenilen bilgileri de doldurursanız mil işleminiz gerçekleşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 14 Ekim 2018; 14:11:6 >
  • 1000 milinizi harcamayın 30₺ için ben geçen bayram 7500 mil’e 100₺ vergi ile 650₺ lik thy atatürk - izmir gidiş dönüş bilet aldım

• lenskuresi kullanıcısına yanıt
    hocam 31 Aralık'ta silinecek miller var eğer bu durumu yaşayacak arkadaş varsa ya da mil miktarı 1000/1500 olan arkadaş varsa değerlendirebilir ama silinmeyecek mil varsa shell de yakıta çevirmek zararlı, uçuş için daha fazla avantajlı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.