Şimdi Ara

sharp XD1E serisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
591
Cevap
0
Favori
35.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar peki o zaman gercek anlamda ileri nesil için 1920 cozunurluklu lcdlerımı beklemeliyiz daha asagısında anladıgım kadarıyla tam bir destek alamıyoruz.

peki daha düsük cozünürlüklü bir plazma (1024x768) bize hd yayınlarda ve ps3 xbox gibi konsollarda lcdler kadar iyi görüntü verecekmi yoksa paramız boşamı gidecek. sonucta bu forumlarda digiturk kullanan ve mac izleyen, dvd film izleyen, oyun oynatan biri için plazma daha mı mantıklı.

tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: abscess

arkadaslar peki o zaman gercek anlamda ileri nesil için 1920 cozunurluklu lcdlerımı beklemeliyiz daha asagısında anladıgım kadarıyla tam bir destek alamıyoruz.

peki daha düsük cozünürlüklü bir plazma (1024x768) bize hd yayınlarda ve ps3 xbox gibi konsollarda lcdler kadar iyi görüntü verecekmi yoksa paramız boşamı gidecek. sonucta bu forumlarda digiturk kullanan ve mac izleyen, dvd film izleyen, oyun oynatan biri için plazma daha mı mantıklı.

tesekkurler

Paranızın bosuna gitmesi bir durum soz konusu degil. Plazmalarda da bahsetmiş oldugunuz kaynaklardan kaliteli goruntu alıcaksınız. Olay kısaca tercih meselesi. 1080p destekli, 1920*1080 cozunurlukte PC den ve PS3 den 1080p/60hz goruntu alabılecegım 40"-42" icin bir TV almak, benım kisisel tercihim.

• 37XD1E den elde edilmiş goruntuler

1280*720 VGA baglantısı

sharp XD1E serisi

Standart DVD

sharp XD1E serisi

sharp XD1E serisi

sharp XD1E serisi

SD (Freeview ve Terrestial yayın)

sharp XD1E serisi

sharp XD1E serisi

sharp XD1E serisi

• arkadaslar dun aksam carousel dekı teknosadan sahrp ın fullhd modelı 42xd1e nın bugun omurdekı magazalarına gelecegını ogrendım yarın sabah gıdıp gormek ıcın tlfon actım maalesef 1366 cozunurluklu modelı gelmıs

bu arada sırkecıdekı ıthalatcı abımızle konusup sharp ı getırmelerını ıstedım arastırcagını soyledı ınsallah gelırse en azından 1000ytl ucuza alabılırız kısmet bakalım
  • dostlar sabah sırkecıye gıttım ıthalatcı abımız sharp ın ve samsung un 1080p modellerını almanyada arastırıp uyarsa getırecegını soyledı 1ay beklememız lazım kısmet artık
  • Teknosa yı anlamak mumkun degıl, internet sitelerinde stokta uzun zamandır TV gozukuyor ama magazalarına hala 1 tane bile koyamadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubLanC -- 11 Ocak 2007; 12:59:27 >
  • istanbul bilişimde demi yokmuş?
  • Bugun İstinye Teknosa da bu TV ile ilgili afişi gördüm. Vadeli 5999 YTL & nakit 5399YTL + askı aparatı yada 129 YTL lik TV sehpası hediye şeklinde satışına başlamışlar. Konuştugum yetkili, kendi magazalarında yer olmadıgı ıcın getıremedıklerını, istersem benım icin 1 adet getirtebileceklerini soledi. Ayrıca Metrocity deki gibi buyuk magazalar da bu TV lerin sunumda olduklarını belirtti. Umarım cumartesi 42XD1E ile olan buyuk bulusmam gerceklesecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: DubLanC

Bugun İstinye Teknosa da bu TV ile ilgili afişi gördüm. Vadeli 5999 YTL & nakit 5399YTL + askı aparatı yada 129 YTL lik TV sehpası hediye şeklinde satışına başlamışlar. Konuştugum yetkili, kendi magazalarında yer olmadıgı ıcın getıremedıklerını, istersem benım icin 1 adet getirtebileceklerini soledi. Ayrıca Metrocity deki gibi buyuk magazalar da bu TV lerin sunumda olduklarını belirtti. Umarım cumartesi 42XD1E ile olan buyuk bulusmam gerceklesecek

almayı düşünüyormusun??
  • Dublanc,
    Sharp 42XD1E'yi ne kadar mesafeden izleyeceksin? Benim koltuk-TV mesafesi 3 mt., sence cok mu yakın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: doctreus

quote:

Orjinalden alıntı: DubLanC

Bugun İstinye Teknosa da bu TV ile ilgili afişi gördüm. Vadeli 5999 YTL & nakit 5399YTL + askı aparatı yada 129 YTL lik TV sehpası hediye şeklinde satışına başlamışlar. Konuştugum yetkili, kendi magazalarında yer olmadıgı ıcın getıremedıklerını, istersem benım icin 1 adet getirtebileceklerini soledi. Ayrıca Metrocity deki gibi buyuk magazalar da bu TV lerin sunumda olduklarını belirtti. Umarım cumartesi 42XD1E ile olan buyuk bulusmam gerceklesecek

almayı düşünüyormusun??

40W2000 ve 42XD1E den bir tanesını almayı planlıyorum fakat 2 sinide canlı gormek ıstememden dolayı uzun suredır 42XD1E nin magazalara gelmesını beklıyordum. Ikısını de cok begenıyorum fakat Fiyat ve 2" lık fark yuzunden 42XD1E daha uygun gelıyor bana. Son kararı yerınde ınceleyıp, birkac test yaptıktan sonra verıcem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubLanC -- 11 Ocak 2007; 23:06:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vehbi

Dublanc,
    Sharp 42XD1E'yi ne kadar mesafeden izleyeceksin? Benim koltuk-TV mesafesi 3 mt., sence cok mu yakın?

Maılınızı aldım ama size attıgım maıllerım ıcın her seferınde ulasmadı bılgısı aldım. PM atmak ıcın nıckınızı bulmaya calısıyodum. Maılınız de sormus oldugunuz soruları yarın pm seklınde burdan cevaplayacagım.

Kullanım mesafem 1.5-4 m arasında olucak. 3mt lık mesafe de standart TV yayınları ve fılmler ıcın yeterlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros33

dostlar sabah sırkecıye gıttım ıthalatcı abımız sharp ın ve samsung un 1080p modellerını almanyada arastırıp uyarsa getırecegını soyledı 1ay beklememız lazım kısmet artık

sevgili eros mümkünse sharp ın 37 inchini de getirsinler.
  • Teşekkürler Dublanc,

Doğrusu ben de Sharp düşünüyorum, keşke 40 inch'i de olsaydı. O durumda 3 mt.den cok daha rahat seyredebilirim. Sharp'ın performansı hakkında inceleme yapmış bir
    link varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vehbi

Teşekkürler Dublanc,

Doğrusu ben de Sharp düşünüyorum, keşke 40 inch'i de olsaydı. O durumda 3 mt.den cok daha rahat seyredebilirim. Sharp'ın performansı hakkında inceleme yapmış bir
    link varmı?

AVForums da, 5000den fazla mesajın yazıldıgı XD1E serisi icin link (koydugum resımler burdan) :

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=381973&highlight=42xd1e

Cnet in incelemesi (editor puanı 8.9/10 excellent) :

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49286421,00.htm

Ebat konusuna gelınce, fiyatı uygun olduktan sonra buyuk olsun bızım olsun

• dublanc 37 ınchınıde soyledım ama 42ınchle arasındakı az fıat farkından dolayı getıreceklerını zannetmem
    bu arada bır arkadas bu urunun cevahır alt kattakı phılıps ın karsı dukkanında var demıstı oraya gıdıp goren varmı bana orası uzak kalıyor ama kesın gıdıp goren varsa bende gormeye gıderım tabı hatta yarın bır ıhtımal deyıp omurdekı teknosa ve gold bılgısayara ugrayacagım

yanlız soyle bır durumda var sharp ın evvel modellerı olan ga serılerını akmerkez alt kattakı bırkac elektronık magazası satıyordu acaba dıyorum onlar getırtmısmıdır cunku oradakı bırkac fırmada ıthalatcı ugrayan olurda sorarsa ve bılgı alırsa cok sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros33

dublanc 37 ınchınıde soyledım ama 42ınchle arasındakı az fıat farkından dolayı getıreceklerını zannetmem
    bu arada bır arkadas bu urunun cevahır alt kattakı phılıps ın karsı dukkanında var demıstı oraya gıdıp goren varmı bana orası uzak kalıyor ama kesın gıdıp goren varsa bende gormeye gıderım tabı hatta yarın bır ıhtımal deyıp omurdekı teknosa ve ****ılgısayara ugrayacagım

yanlız soyle bır durumda var sharp ın evvel modellerı olan ga serılerını akmerkez alt kattakı bırkac elektronık magazası satıyordu acaba dıyorum onlar getırtmısmıdır cunku oradakı bırkac fırmada ıthalatcı ugrayan olurda sorarsa ve bılgı alırsa cok sevınırım

Teknosa da da 42" ve 46" modelleri gozukuyor 37" ve 52" i es geçmişler. 37" i geniş bir bilgisayar masasına koyup monıtor olarak kullanma imkanı da var ama kullanılacak alanda sıkıntı olmadıgı surece ozellıkle fıyatı ıle birlikte 42" daha uygun.

• evet şimdi ist bilişime baktım 120eu +kdv fark var.böyle olunca 42 inch daha iyidir
  • Bugun 42XD1E yi Teknosa Metrocity magazasından sonorous TV sehpası kampanyalı olarak nakit + tek cekım seklınde 5515 YTL ye aldım.

Magazaya teshir edilmek icin gelmiş tek üründü ama depoda bekliyordu. Kutusundan cıkartıp, herhangi bir kaynakda goruntuyu gormek istedigimi soledim, kabul ettiler. LG DVD player dan composit den bozma component kablo ıle 576p kopya DVD Ice Age 2 seyrettim. Fabrika ayarlarında bile görüntü çok tatminkardı. TV standın da calısan elemanlar da ısı gucu bırakıp, TV seyrettiler benimle. Kargo vs ısını es gecıp, arabamında musait olmasından dolayı, kendim eve getirdim. kutusunda bekliyor. Sehpa magaza stogunda olmadıgı ıcın, yarın kargo ıle teslim edilecek. Daha sonra da montaj ıcın servısı cagıracagım. Kendim yaparım dıye dusundum ama sonradan vazgectım.

• Hayirli olsun dostum
    montaj riskini uzerine almayarak akillilik etmissin
    gerci bir hata cikarsa, cihazi eve senin goturmeni bahane edebilirler.
    Insallah bir sey olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.