Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coolmax-man

bugün itibarıyle sharp 46LC831S modelinin almış bulunuyoruz, inşallah istediğimiz gibi olur...

Nerden aldınız ve ilk izlenimleriniz neler paylaşırmısınız ? Tabiki fiyatını da merak ettim bende düşünüyorum bu seriyi.
  • Bu forumda yeni bir çaylak olarak yeni taşınacağım evime 46'' bir led almayı düşünüyorum.Uzun zamandır ciddi bir kararsızlık içinde iken bu forumu okudukça buradaki arkadaşların derdime çare olabileceğini gördüm. Philips 46PFL5507K , SHARP LC-46LE730EV ve LC46LE732E arasında kararsız kaldım. Açıkçası philips 6 serisi hakkındaki kötü yorumlar beni 5 serisine yöneltti. Evdeki tek tv olacağı için 3d internet vs. gibi özellikler olması önemli benim için. Şimdiden ilginize teşekkür ederim.
    Not: Ayrıca bu fiyat ve model aralığında başka tavsiyeleriniz olursa zevkle dinlerim. Bir de Phil 5 serisinde arka aydınlatma var mı bilmiyorum o da estetik anlamda güzel görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonwalk -- 3 Nisan 2013; 17:52:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolmax-man

albani üstadım lütfen yardım et ... babam tutturmuş sharp alacağım diye, bir elektronik mühendisinin tavsiyesi üzerine, teknolojinin "t" sinden dahi anlamaz, LC46LE831S modeline bakıyoruz, eksisiyle,artısıyla nasıl bir paneldir, tavsiye edermisiniz, bütçemiz maksimum 3000 tl, şimdiden teşekkür ederim :)

albani üstad artık başka bir sitede yazıyor söylediğine göre artık buraya yazmıyormuş. Sharp ın bazı modelleri çok iyidir hangisi iyidir çok bilmem ama şikayet sitelerinde bir tekno marketin kendi çalışanın da teyit ettiği çok şikayet gördüm Sharp Türkiye ofisi yok Türkiye distribütörün servis performansı REZALETMİŞ bunu göz önünde bulundurun
    Saygılar
  • Sayın Albani üstat

SHARP 40LE730 (102cm) AQUOS 3D LED TV yi 1,699 TL ye alacağız bu hafta sonu ama daha tam karar vermedik önerin nedir?

çoğunlukla kanal D vs.. gibi kanallar izlenecektir. almışken iyi olsun diye bu ürüne yöneldik öneriniz nedir?

şimdiden teşekkürler.
  • Sharp ın 7xx serilerini tavsiye etmem, 8xx serilerini inceleyin derim görüntü kalitesi olarak fark yan yana incelerken fark ediliyor, 8xx serileri Quattron olarak geçiyor, 7xx serilerinde yok.
  • Tam olarak seri no.ları nedir 8xx lerin. Özellikle 80" i soruyorum.
  • Sami usta merhaba dikkat ediyorum genelde büyük ekranları takip ediyorsun ama çok büyük ekranda pek iyi değil senin kullandığın 60 inç bence ideal bundan yukarısı pek tad vermez ekran büyüdükçe pikseller sırıtıyor örnek teknosalarda 75 inç Samsung var Bluray disk oynatıyorlar inan görüntü dvd kalitesinde bile değil. Birkaç yerdede Sharp 70 ve 80 inç tv leri izledim onlardada görüntü içler acısıydı hemde HD ve bluray görüntüler bile vasat SD görüntüyü düşünmek bile istemiyorum.
    Selamlar.
  • Merhaba
    Şu an kullandığım 60" TVyi 3,5 m den izliyorum. Görüntü kalitesi bir yana, sanki ekranın içindeymiş, ya da maç seyrederken oradaymış gibi bir his vermiyor. 60" beni hiç tatmin etmedi açıkçası. O 75" Samsung'u ben de izledim Teknosa'da. Demo yayın olduğu için görüntü iyiydi ama normal uydu alıcıısıyla izlerken nasıl olur bilemem. Zaten Samsung hiç tercihim değil. Kaliteli ve bütçeyi çok zorlamayacak bir Sony veya Sharp olabilir. 85" Panasonic PDPler de zaten daire fiyatına imiş.
  • @ Sami Ertaga

Hocam, 3,5 metrede 60 inç seni kesmiyorsa ( ki benide kesmeyebilir sana hak veririm) bizi projeksiyon TV paklar :) O yola doğru gidiyorsun gibi geldi bana. Aklına mikrop sokmuş olmak istemem ama durum bunu gösteriyor :)

Büyük ekran takıntısı olanlar için hayat zor. Plazmadan başkası işe yaramaz. Ya da hala obin TL üstüne satılan 65HX920 yi alıp kaderim budur deyip razı olacaz.
  • Projeksiyonun genelde filmciler için daha uygun olduğunu duydum. TV izlemek için pek değilmiş galiba. Ben genelde uydulardan yabancı kanalları izlemeyi seviyorum.
  • Hocam sen genede 65 inç üzerini fazla düşünme, izleme zevkin sıkıntıya dönüşmesin.
    Selamlar.
  • Tavsiyeniz için teşekkürler. Sony'nin 84" 4K TVsini alamıyacağımıza göre şu an için en iyi tercih yine Sony 65HX920 ya da 950 gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatum

http://www.hepsiburada.com/liste/sharp-lc46le831s-46-aquos-3d-quattro-led-tv-2-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evsharplc46le831s&categoryId=163192&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d163192%26fh_view_size%3d20%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3devsharplc46le831s%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bsharp%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201_163192%257d%26fh_refview%3dlister#

fıyatı nasıl ark.lar...kullanan var mı?..artık sona gelmek ıstıyorum...plase...:)

Geçen sene bu modele media markt bu fiyatın 2 katını istemişti TV alma arifesindeyken. Pek incelememiştim ama çerçevenin kumanda butonları dokunmatik ve dokununca ışıklandırması mest etmişti beni.

Fakat "Albani" nick'li TV panel uzmanı kişinin yazılarını okumadan Sharp TV'leri ucuz görüp balıklama atlamayın.

Alıntı: Albani

Beyler Sharp OK ama bu Avrupa Serileri değil!!

O zaman kendinize şunu sorun ....yaw bu Sharp bu kadar iyi ise neden Avrupada hiç satılamıyor???

Hoş Sharp ın da ne Avrupaya nede Asyaya baktığı vardır(Japonya hariç tabiki )

Bunların tek pazarı USA dır(Canada dahil)

Bahsettiğiniz 6/7/8 Serileri ise kötüdür!!! Motionhandling sorunları vardır! ancak bazı serilerinde
    Game mode oyunlar çok iyidir gibi değişik bir Motion çalışması vardır ama 6/7 serileri en kötüsüdür!

"Made in Japan" olmasıda hiç bir şey ifade etmez,panel işinde
    Ayrıca Board Çin/Taiwan döşelidir! PWB dandik Çin malıdır! sadece Modül Sharp ASV dir ki bununda nesli
    bitti artık sorunlarıyla beraber bitti gibi!

BU özellikle 6/7 serisi ne USA da nede Avrupada hiç tutulmayan en sorunlu panel olarak yine geçmişte kaldı
    TR de hala bulunmasına ise şaşıyorum,bunlar 2008 Modeldir ama sanırım TR ye 2009 olarak gelip satılmıştır!

Bahsedilen Loewe(ve B&O) da zaten Sharp ASV/UV2a Modül kullanmaktadır! ancak bunlar "Butik" panellerdir
    ve inanılmaz kalitelidir,Araba parasına bunlar satılır çok özel üretim panellerdir Loewe ile B&O

++
    Sharp 2009/2010 8x serileride yine hiç iyi değildir Motion sorunludur v.s!

++
    Ancak 2011 Model 9xx serileri ve 52"/60/65" gibi Hi-End serileri ise çok olumlu yorumlar almaya başladı USA da!

Sharp için sadece Japonya dahili pazarı ile USA/Canada yeterlidir ve zaten bu heriflerde buraya çalışırlar!
    Örneğin Japonya pazarında heriflerin pazar payıda %55/56 gibi müthiş yüksektir! bu bu pazar dünyada USA gibi
    çok aktif ve inanılmaz sayıda panel satılır orada!(Japonlar PDP kullanmazlar ve sadece LCD kullanırlar!)

++
    TFT-LCD teknik ve teknolojisinde bu işin bulucusu yani babasıda Sharp tır!!!
    Bütün diğer üreticiler(LGE/Samy dahil) TFT-LCD panel teknolojileri için Sharp tan Lisans kiralayarak bunları kendi ürünlerinde kullanırlar!!

Bir tek Sharp ın Modülleri kendisine özeldir!
    Sony/Tosh/Samy/Phil ve diğer üreticiler Hi-End panellerinde bazı ebatlarda Sharp Modül kullanıyor!

Sony deki 52"/60" ebatlar örneğin Sharp UV2a tip Modüldür,aynı şekilde Samy deki 60" panelde Sharp tır

En pahalı ve kaliteli Modül de Sharp tır;zaten diğer üreticilerin bazı serilerinin pahalı veya çok pahalı olmasıda
    üzerinde Sharp Modül kullanıldığı içindir!

103" kadar Modül üretebilen tek üreticide Sharp tır
    Dünyanın en gelişmiş ve büyük panel fabrikasıda Shap a aittir(Saka-City Plant) 1/3 Hissesinide 2 sene evvel
    Sony ye satmıştır(Pio başlığında bunları çok yazmıştım 2 sene önce!)

Bu herifler LCD işinde bir numaradır ama iş ticari olarak pazardaki ürünlere gelince orada durum değişiyor

Örneğin Sharp ta özel üretim Multi-Display ünitesi dediğimiz ve fiyatları 65" te $ 32/35binlere çıkan Monitörleride vardır(Canada/USA/Japan)

Kendisine ait inanılmaz sayıda Patenli ürünleri vardır!

Örneğin "RGB FULL-LED" Sharp buluşudur(Sharp XS1 ve Sony X45x serisi paneller böyledir)
    "Local-dimming" yine Sharp buluşudur çok az panelde olan(Tosh SV685/Phil 9x serisi/LGE LX9 serisi gibi)

++
    En düşük seviyeli RT süresi(tepkime-süresi) 4ms ile Sharp a aittir,LGE ve Phil de gördüğünüz 1/2/3/4 ms gibi süreler sadece "palavradır"!!
    En düşük siyah seviyesi(en iyi Siyah demek)yine Sharp Modüllerde olmaktadır!

Native(ANSI)Contrast ta ise yine en iyisi Sharp tır ve bunu 2000/2500;1 seviyesi ile elede edebiliyor!

++
    Ancak bütün bunları toplasanız bile Avrupada alınası tek bir Sharp panel yoktur,zaten olsa,bütün Avrupada çok fazla satılır
    ve en baştada Sharp çı olarak ben kendim kullanırdım

Bu heriflerin ben son 11 senede Avrupada sadece 1 tek serisini gördüm,çok başarılı olan o da 2007 Model HD1 Serisidir
    Sanırım en son 1 tane 46" Doğubankta bodrum katta birisinde kalmıştı 4,5 kağıt fiyatı vardı!

+
    Sharp için yeni seri 9xx ları bekleyin,ama bunlar TR ye gelirmi,bilemiyorum

ENKAY firması bu panel işini iyi bilmediği gibi,bir çok konuda eksiğide vardır ancak,onlarında eli Sharp a bağlı olduğu için bu heriflerin
    zaten Avrupada hiç bir etkinlikleri yok ve olmayacakda vede zaten böyle bir niyetleri hiç yok!

Servis konusu ayrı bir alem,zaten herifler Servislik filanda yapamıyorlar,sadece sorun oldumu,paneli komple değiştiriyorlar(yani TV değişimi
    yapıyorlar)ancak burada da sıkıntıları var ve şikayetler fazla oluyor!
    Aynı sıkıntı tüm Avrupa içinde söz konusudur!

Sadece Japonya ve USA/Canada da sorun filan hiç yoktur bu konularda

++
    Ben bu sene Pio-Sharp TFT-LCD leri bekliyorum,çünkü anlaşmalar v.s bitti ve ilk etapta bir aksilik olmazsa Pio LCD ler
    USA da sanırım yazın veya yılbaşına doğru çıkıyor!
    Sharp;Pio nun USA daki "ELITE" isim hakkını ya satın aldı yada Lisans yoluyla kiraladı! bu bizim için önemli değildir!

"ELITE" ise Pio nun USA da Hi-End Referance panellerinin tescilli ismidir(Avrupadaki Pio KRP ler gibi)

Bu sefer Modül Sharp oluyor ve paneller ilk etapta Japonyada Sharp fabrikasında üretilecektir,ancak Engine sanırım Pio FUGA-Engine
    olacaktır!
    Geçen defa hiç tutulmayan Pio LCD ler ise Sharp-İspanya da montajlanarak bir defalık Avrupada satıldı ama bu tamamen Sharp idi,
    sadece marka olarak "Pioneer" basılmıştır!

Ama bu sefer FUGA Engine takılacak diye biliyorumki,olay biter o zaman
    Modül de Sharp Quatron UV2a takılacak,çok büyük ihtimalle süper bir panel olacak,ama fiyat ne olacak orası meçhul biraz!
    Sanırım TR de yine bunları Pio olarak DIGICOM satacaktır!
    Panelin tam ismide belli değil,sadece Pioneer olmayacak;ya Pioneer ELITE yada sadece ELITE te olabilir,bu ismin kullanım hakkı
    şuanda Sharp ın elindedir!

Pio görüntü sistemlerinde dünyada bir numaralı üreticidir (panel tip TV ler kategorisinde)Sharp ta bir diğer teknoloji devi
    Dolayısıyla bu sefer ortaya çok sıkı bir panel çıkmasıda şart artık!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Orijinalden alıntı: tatum

http://www.hepsiburada.com/liste/sharp-lc46le831s-46-aquos-3d-quattro-led-tv-2-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evsharplc46le831s&categoryId=163192&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d163192%26fh_view_size%3d20%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3devsharplc46le831s%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bsharp%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201_163192%257d%26fh_refview%3dlister#

fıyatı nasıl ark.lar...kullanan var mı?..artık sona gelmek ıstıyorum...plase...:)

Geçen sene bu modele media markt bu fiyatın 2 katını istemişti TV alma arifesindeyken. Pek incelememiştim ama çerçevenin kumanda butonları dokunmatik ve dokununca ışıklandırması mest etmişti beni.

Fakat "Albani" nick'li TV panel uzmanı kişinin yazılarını okumadan Sharp TV'leri ucuz görüp balıklama atlamayın.

Alıntı: Albani

Beyler Sharp OK ama bu Avrupa Serileri değil!!

O zaman kendinize şunu sorun ....yaw bu Sharp bu kadar iyi ise neden Avrupada hiç satılamıyor???

Hoş Sharp ın da ne Avrupaya nede Asyaya baktığı vardır(Japonya hariç tabiki )

Bunların tek pazarı USA dır(Canada dahil)

Bahsettiğiniz 6/7/8 Serileri ise kötüdür!!! Motionhandling sorunları vardır! ancak bazı serilerinde
    Game mode oyunlar çok iyidir gibi değişik bir Motion çalışması vardır ama 6/7 serileri en kötüsüdür!

"Made in Japan" olmasıda hiç bir şey ifade etmez,panel işinde
    Ayrıca Board Çin/Taiwan döşelidir! PWB dandik Çin malıdır! sadece Modül Sharp ASV dir ki bununda nesli
    bitti artık sorunlarıyla beraber bitti gibi!

BU özellikle 6/7 serisi ne USA da nede Avrupada hiç tutulmayan en sorunlu panel olarak yine geçmişte kaldı
    TR de hala bulunmasına ise şaşıyorum,bunlar 2008 Modeldir ama sanırım TR ye 2009 olarak gelip satılmıştır!

Bahsedilen Loewe(ve B&O) da zaten Sharp ASV/UV2a Modül kullanmaktadır! ancak bunlar "Butik" panellerdir
    ve inanılmaz kalitelidir,Araba parasına bunlar satılır çok özel üretim panellerdir Loewe ile B&O

++
    Sharp 2009/2010 8x serileride yine hiç iyi değildir Motion sorunludur v.s!

++
    Ancak 2011 Model 9xx serileri ve 52"/60/65" gibi Hi-End serileri ise çok olumlu yorumlar almaya başladı USA da!

Sharp için sadece Japonya dahili pazarı ile USA/Canada yeterlidir ve zaten bu heriflerde buraya çalışırlar!
    Örneğin Japonya pazarında heriflerin pazar payıda %55/56 gibi müthiş yüksektir! bu bu pazar dünyada USA gibi
    çok aktif ve inanılmaz sayıda panel satılır orada!(Japonlar PDP kullanmazlar ve sadece LCD kullanırlar!)

++
    TFT-LCD teknik ve teknolojisinde bu işin bulucusu yani babasıda Sharp tır!!!
    Bütün diğer üreticiler(LGE/Samy dahil) TFT-LCD panel teknolojileri için Sharp tan Lisans kiralayarak bunları kendi ürünlerinde kullanırlar!!

Bir tek Sharp ın Modülleri kendisine özeldir!
    Sony/Tosh/Samy/Phil ve diğer üreticiler Hi-End panellerinde bazı ebatlarda Sharp Modül kullanıyor!

Sony deki 52"/60" ebatlar örneğin Sharp UV2a tip Modüldür,aynı şekilde Samy deki 60" panelde Sharp tır

En pahalı ve kaliteli Modül de Sharp tır;zaten diğer üreticilerin bazı serilerinin pahalı veya çok pahalı olmasıda
    üzerinde Sharp Modül kullanıldığı içindir!

103" kadar Modül üretebilen tek üreticide Sharp tır
    Dünyanın en gelişmiş ve büyük panel fabrikasıda Shap a aittir(Saka-City Plant) 1/3 Hissesinide 2 sene evvel
    Sony ye satmıştır(Pio başlığında bunları çok yazmıştım 2 sene önce!)

Bu herifler LCD işinde bir numaradır ama iş ticari olarak pazardaki ürünlere gelince orada durum değişiyor

Örneğin Sharp ta özel üretim Multi-Display ünitesi dediğimiz ve fiyatları 65" te $ 32/35binlere çıkan Monitörleride vardır(Canada/USA/Japan)

Kendisine ait inanılmaz sayıda Patenli ürünleri vardır!

Örneğin "RGB FULL-LED" Sharp buluşudur(Sharp XS1 ve Sony X45x serisi paneller böyledir)
    "Local-dimming" yine Sharp buluşudur çok az panelde olan(Tosh SV685/Phil 9x serisi/LGE LX9 serisi gibi)

++
    En düşük seviyeli RT süresi(tepkime-süresi) 4ms ile Sharp a aittir,LGE ve Phil de gördüğünüz 1/2/3/4 ms gibi süreler sadece "palavradır"!!
    En düşük siyah seviyesi(en iyi Siyah demek)yine Sharp Modüllerde olmaktadır!

Native(ANSI)Contrast ta ise yine en iyisi Sharp tır ve bunu 2000/2500;1 seviyesi ile elede edebiliyor!

++
    Ancak bütün bunları toplasanız bile Avrupada alınası tek bir Sharp panel yoktur,zaten olsa,bütün Avrupada çok fazla satılır
    ve en baştada Sharp çı olarak ben kendim kullanırdım

Bu heriflerin ben son 11 senede Avrupada sadece 1 tek serisini gördüm,çok başarılı olan o da 2007 Model HD1 Serisidir
    Sanırım en son 1 tane 46" Doğubankta bodrum katta birisinde kalmıştı 4,5 kağıt fiyatı vardı!

+
    Sharp için yeni seri 9xx ları bekleyin,ama bunlar TR ye gelirmi,bilemiyorum

ENKAY firması bu panel işini iyi bilmediği gibi,bir çok konuda eksiğide vardır ancak,onlarında eli Sharp a bağlı olduğu için bu heriflerin
    zaten Avrupada hiç bir etkinlikleri yok ve olmayacakda vede zaten böyle bir niyetleri hiç yok!

Servis konusu ayrı bir alem,zaten herifler Servislik filanda yapamıyorlar,sadece sorun oldumu,paneli komple değiştiriyorlar(yani TV değişimi
    yapıyorlar)ancak burada da sıkıntıları var ve şikayetler fazla oluyor!
    Aynı sıkıntı tüm Avrupa içinde söz konusudur!

Sadece Japonya ve USA/Canada da sorun filan hiç yoktur bu konularda

++
    Ben bu sene Pio-Sharp TFT-LCD leri bekliyorum,çünkü anlaşmalar v.s bitti ve ilk etapta bir aksilik olmazsa Pio LCD ler
    USA da sanırım yazın veya yılbaşına doğru çıkıyor!
    Sharp;Pio nun USA daki "ELITE" isim hakkını ya satın aldı yada Lisans yoluyla kiraladı! bu bizim için önemli değildir!

"ELITE" ise Pio nun USA da Hi-End Referance panellerinin tescilli ismidir(Avrupadaki Pio KRP ler gibi)

Bu sefer Modül Sharp oluyor ve paneller ilk etapta Japonyada Sharp fabrikasında üretilecektir,ancak Engine sanırım Pio FUGA-Engine
    olacaktır!
    Geçen defa hiç tutulmayan Pio LCD ler ise Sharp-İspanya da montajlanarak bir defalık Avrupada satıldı ama bu tamamen Sharp idi,
    sadece marka olarak "Pioneer" basılmıştır!

Ama bu sefer FUGA Engine takılacak diye biliyorumki,olay biter o zaman
    Modül de Sharp Quatron UV2a takılacak,çok büyük ihtimalle süper bir panel olacak,ama fiyat ne olacak orası meçhul biraz!
    Sanırım TR de yine bunları Pio olarak DIGICOM satacaktır!
    Panelin tam ismide belli değil,sadece Pioneer olmayacak;ya Pioneer ELITE yada sadece ELITE te olabilir,bu ismin kullanım hakkı
    şuanda Sharp ın elindedir!

Pio görüntü sistemlerinde dünyada bir numaralı üreticidir (panel tip TV ler kategorisinde)Sharp ta bir diğer teknoloji devi
    Dolayısıyla bu sefer ortaya çok sıkı bir panel çıkmasıda şart artık!

++

çok teknık yazmış yahu,anlayan beri gelsin..:)...can beye selamlar...

anladığım..6/7/8 serılerınden uzak durun dıyor...

8 serıse de ehh der gıbı anladım ama..illa 9 srısını bklyın dıyor...yanlışım varsa düzeltın..

• Sharp LC60LE635E

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Sharp LC60LE635E

Bu resimden ne çıkarabiliriz?
  • Bu resimden sizin çıkartmanız gereken bir husus yok.

Bazı kişiler X markalara çirkeflik yapmak için "Sharp TV'lerin mükemmel gizlenmiş kablo yolları ve bütün kabloların çorap geçirilmiş nizami duruşu japon malı parçaları vs., ama X markanın heryerinde bant ortasından bant vs. çorapsız renkli kablo vs." yalan yanlış yazılan çizilen cevaplar ile insanları yönlendiriyorlar. Halbuki diğer markaları kötüleyerek yüceltmeye çalıştığı yada arkasını hiç görmediği Sharp'ın bazı modelleri bakkal dükkanı haberleri yok, çin malı Power Supply renkli kablolar (çorap nerde?) sallanmasın diye bantlar gizlenememiş kablolar vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 4 Mayıs 2013; 2:04:34 >
  • Sharp LED TV İstanbul yetkili servis bilgilerine ulaşamadım. Forumu da araştırdım ama başarılı olamadım. Yardımcı olabilecek biri var mı?

Teşekkürler.
  • ürün enkay ürünü ise

www.servisplus.com.tr/

ürün digicom ürünü ise

http://www.digicom.com.tr/sharp-servis.html
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.