Bildirim
Sharp lcd mi Philips mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sharp için ilgili bir konu başlığı var bildiğiniz gibi.Benim seçimim : Kesinlik ile Sharp olurdu.PC/Hi def görüntü performansı,renk eşleşmesi,bir çok kaynaktan 1080P desteklemesi ek olarakta güzel siyah eşleşmesi bence Sharp ın en önemli ekstraları. -
Sharp 42 XD1E ile Philips 42PF7662 kıyaslaması yanlış olur. İkisinin arasında fiyat olarak da uçurum var. İki model arasında tercih dendiğinde ve fiyat önemsizse, tabi ki Sharp ön plana çıkar. Fiyat önemsiz olduğunda, bana göre Philips 9831 yada 9731 modelleri öne geçer. Sharp 42XD1E ile en azından Philips 42PF9641D kıyaslanmalıdır.
Bu Forumda çok bilinçli Sharp kullanıcıları ve fanatikleri var. Tüm bu peşin hükümlerden kurtulmak için aşağıdaki linkte olumlu ve olumsuz yönlerine göz atmanızda yarar var.
http://www.hdtvtest.co.uk/Sharp-LC46XD1E/Conclusion.php
Siz henüz ekran genişliği konusunda da bir karara varamamışsınız. Sharp 46XD1E modelinin fiyatı 7.000, 42 modeli 5.500, Philips 42PF7662 ise 4.500 YTL civarında. Bence "fiyat/sağlanan fayda" yönünden yakın ürünleri sormanızdan yarar sağlayabilirsiniz.
Sorduğunuz bu iki 42" modelden, fiyatına göre sağlanan faydanın yüksek olduğu Philips 42PF7662 modelini seçerdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 15 Mayıs 2007; 2:06:29 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X