Şimdi Ara

SHARP LC60LE652E 60' 152 cm 3D SMART LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  SHARP LC60LE652E 60' 152 cm 3D SMART LED TV

Screen Size 152 cm (60")
    Full HD X-GEN panel (1920 x 1080)
    HD tuner (DVB-T / DVB-C / DVB-S/S2), MPEG2 / MPEG4 H.264
    3D LCD TV with edge LED backlight
    Active motion 200 (100Hz native panel)
    AQUOS NET+ smart platform with Remote Control App and Internet browser
    Media player via home network (DLNA) or USB
    USB PVR with Timeshift+ for easy programming and long availability of content

official link

Bu tv şuan media markta ve bimekste 4bin lira satış fiyatıyla bizlere sunuluyor. Aklım çelindi gibi, alsam mı almasam mı kararsızım?

Deneyimleri ve fikirleri olanlar varsa olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

Saygılar.

• uzak dur tavsiye etmem sharp türkiyeden cekiliyor neredeyse

hepsiburada'da 60F5500 VAR ONA BİR BAK İSTERSEN
  • Hmm.

Tavsiye ettiğiniz üründe fena değil gibi, çerçevesi biraz geniş sadece.
  • 2,5 aylık Sharp LC60LE740 TV durup dururken bozuldu ve birkaç saat önce servis gelip götürdü. Ne zaman döneceği de belli değil.
    Almayın, aldırmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

2,5 aylık Sharp LC60LE740 TV durup dururken bozuldu ve birkaç saat önce servis gelip götürdü. Ne zaman döneceği de belli değil.
    Almayın, aldırmayın

Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: reasdmusti

uzak dur tavsiye etmem sharp türkiyeden cekiliyor neredeyse

hepsiburada'da 60F5500 VAR ONA BİR BAK İSTERSEN

bahsettiğiniz cihaz Plazma bir TV fakat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alker

quote:

2,5 aylık Sharp LC60LE740 TV durup dururken bozuldu ve birkaç saat önce servis gelip götürdü. Ne zaman döneceği de belli değil.
    Almayın, aldırmayın

Geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun. Elektronik cihaz böyledir.Birazda elektronik şansı denen şansın yanınız da olması lazım.
    Mesela Annemle aynı buzdolabıyı aynı anda aldık 8 yıl olmasına rağmen o hala kullanıyor ama ben onun üzerine
    2 tane buzdolabı yeniledim.

Arızasını bir kenara bırakalımda TV nin görüntü kalitesinden felan memnun muydunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayh3m

Hmm.

Tavsiye ettiğiniz üründe fena değil gibi, çerçevesi biraz geniş sadece.

Dostum naptın aldınmı bizi de bilgiledir bende kafaya taktım almak istiyorum bu cihazı.
  • Henüz 3 yıl olmamış Sharp 46LE824' üm bozulmak üzere.

Bu TV yi alırken aileme verdiğim, vermeden önce 2 sene kullanmış olduğum Sony 40W3000 ise halen taş gibi.

Ben de artık ciddi şüphe ile yaklaşıyorum, zaten alınır bir cihazı yok Sharp' ın Türkiye' de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakemay

quote:

Orijinalden alıntı: alker

quote:

Almayın, aldırmayın

Geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun. Elektronik cihaz böyledir.Birazda elektronik şansı denen şansın yanınız da olması lazım.
    Mesela Annemle aynı buzdolabıyı aynı anda aldık 8 yıl olmasına rağmen o hala kullanıyor ama ben onun üzerine
    2 tane buzdolabı yeniledim.

Arızasını bir kenara bırakalımda TV nin görüntü kalitesinden felan memnun muydunuz?

Hiçbirşeyinden memnun değildim,
    Daha büyük diye 50" lik Panasonic plazmadan geçmiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu boyutta tv yi ancak no name gibi alirsin.Goruntu senin gozunu tirmalamiyorsa sorun yokki benim gordugumde oyle.Orijinal 100hz panel ve hizli goruntude fena degil ve akan yazilarda bircok daha pahali rakibinden daha iyi.Nette gezme onemli degilse iyi secim bu fiyat ve boyutta.
    Buyuk ekranin keyfini cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet kara23 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar urfada sharp servis sorunu var. kurulumu yapamadilar. yani teknik bilgi yok. merkezi uydu sistemi var. tv acamadilar.dahili uydu oldugu icin hocam uyducu cagirin.biz bu tv nin ayarlarindan anlamiyoruz. hey sharp! bu nasil servis avrupa amerikada bunu yapabilir misin? Ek garantiyle beraber 3 milyar kusur tl. adamlar anlamiyoruz ekstradan uyducu cagirdim.sadece tv deki uydu ayarlari icin sharpin kendi servisi yok.gelenler hocam biz lg servisiyiz.bu tvden pek anlamiyoruz.sharp servis SIKINTISINI asmak zorunda bagimsiz servisler acmadigi surece bu devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet kara23 -- 27 Nisan 2015; 2:48:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Shepard kullanıcısına yanıt
    40W3000 ile ayrilik zamani geldi...

https://sahibinden.com/309967814

sorularinizi lütfen ilandan gonderin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.