Şimdi Ara

SHARP LC39LE352B UYDU ALICILI LED TV 999TL KENTPARK MEDIAMARKT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.322
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara Kentpark Mediamarkt'ta 999 lira.

SHARP LC39LE352B UYDU ALICILI LED TV 999TL KENTPARK MEDIAMARKT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kendi yıldızını takip et.
  • İlgili mağazanın internet sayfasında fiyat 1.399TL
    Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TylerD. -- 12 Aralık 2014; 14:28:59 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kendi yıldızını takip et.
  • Vay arkadaş.
    İstanbula doğru yola çıkıyordum önünden geçtim. Uğrayacaktım hatta, boşver bişey yoktur diye uğramadım. Kaçırmışız..

Orijinalden alıntı: extra34

Vay arkadaş.
    İstanbula doğru yola çıkıyordum önünden geçtim. Uğrayacaktım hatta, boşver bişey yoktur diye uğramadım. Kaçırmışız..

Hiç gelme...Trafik acayip sıkışık,yağmur yağıyor,hava soğuk...
    SONY KDL-46HX820 3D LED 3199 TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sharp candir can hep istanbul yaa

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: extra34

Vay arkadaş.

Hiç gelme...Trafik acayip sıkışık,yağmur yağıyor,hava soğuk...

Onu bildiğim için bolu highway outlette takılıyorum. Sonra izmitteki outlette takılırım ondan sonra gelirim aheste aheste

• ürünün fiyatı normal. Ürün %99vestel üretimi, eğer yanılmıyorsam Finlux ayarında ve kalitesinde bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Eli yüzü düzgün ama ederi bu. Panelide yazılımla 100hz yani gerçekte 50hz.

• fiyat sebebi anlaşıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 12 Aralık 2014; 17:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Finlux yazınca satmıyordu, Sharp yazınca iş yapar oldu demek :) tamam Sharp zor durumda haberleri yayılırdu fakat marka imajını Vestele teslim ederse hepten batar.

Kime devredecekti? Vestel Avrupa'da Samsung'un ardından %20 pazar payı ile 2. sırada. Biz markamıza sahip çıkmazken Avrupa'lı Vesteli tercih ediyor. Zor günler geçiren Sharp vestelin bu başarısını görüp Asya ve Avrupa'da Vestelle birçok anlaşma imzaladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okitai

çok satmak kaliteyi getirseydi Lcw şu an dünya markası olurdu...Yerel firmalara sahip çıkalım çıkmasına da yurt dışından ithal ürünlerle bile aynı fiyata benim memleketimde üretilen ürünü satmaya çalışıyorlarsa kimse kusura bakmasın o markaya sahip çıkılmaz...hele hele en son sırf kendi telefonları satılsın diye ithalata yasak getirme çabaları falan...

Rica ederim böyle karşılaştırmalar yapmayalım, Lcw yıllık 30 milyon dolarlık ithalat yapan küçük bir firma, Vesteli o kadar küçük görüyorsunuz ki 3 milyar dolar ithalat yapan bir teknoloji devini Lcw ile kıyaslama hatasına düşüyorsunuz. Avrupa'da en çok satan 2. marka diyorum bakın, Samsung'un arkasından Sony, Lg, Panasonic, Philips gibi devleri geride bırakmış. Geliri bizden kat kat fazla olan bir bölge 2. olarak Vesteli tercih etmiş.

Fiyat politikaları, yaptıkları vs. bunlar tartışılır ama Vestel'i küçük görmekten artık vazgeçelim.

• montajı burdadır yoksa sharp kendi imajını zedelermi vestelle

kodu aratınca çeşitli sitelerde var esasında siteler sahte değilse ..kullanıcı yorumu bulmak lazım.

http://sharpmexico.com.mx/lc39le352/
    http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xchg/scee/hs.xsl/-/html/product_details.htm?product=LC39LE352EBK&cat=111
    http://www.sharp.com.tr/cps/rde/xchg/tr/hs.xsl/-/html/product_details.htm?product=LC39LE352EBK&cat=111

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Bu televizyonu sharp diye alirsaniz yanilirsiniz. Vestel uretiyor. Panelinin dahi sharp olabileceginden supheliyim. Kumandasi dahi vestellerle tam uyumlu

** Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, "Sharp'la sadece rekabet gücümüzü artırmayacağız, Avrupa'daki pazar payımızı da hızla büyüteceğiz. Son 16 yıldır Türkiye'nin ihracat lideri olan Vestel'in bu anlaşmaya imza atması bizim için büyük gurur. Lisans anlaşmamız beyaz eşya ve küçük ev aletlerini kapsıyor. **

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingibi -- 12 Aralık 2014; 18:50:37 >

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Bu televizyonu sharp diye alirsaniz yanilirsiniz. Vestel uretiyor. Panelinin dahi sharp olabileceginden supheliyim. Kumandasi dahi vestellerle tam uyumlu

kUMANDA Bizim evdeki Vsetel ile aynı 40fb7120 gibi bişey kodu Kafa Bulmuşlar gidin vestel alın
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.