Şimdi Ara

SHARP klimaları nasıl bilirsiniz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
0
Favori
40.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kartal belirttiğin kilamanın fiyatını ben arastırdım fakat dedıgın gıbı degıl eger oyleyse haber ver maıl at bende hemen alayım yardımcı olursan sevınrırım .ıyı aksamalar herkeze
  • arkadailar bende sharp klima aldım daha kullanmıyorum havalar ideal sıcaklıklarda olduğu için size biraz bilgi vereyim sharp bildiğim kadarıyla japon dur ama iklimsanın sattığı sharplar taıwan malı bide gerçi daha ömrümde ilk defa klima kullanıyorum ama bunlar biraz gürültülü çalışıyo servis klimayı monte ettikten sonra çalıştırdı sesli çalışıyor dedim bana normal dedi en düşük fan devirinde dahi eğer oda sessizse insanı rahatsız ediyo dediğim gibi daha yeni aldım kalitesini ilerleyen yıllarda anlaşılacak ama dizayn olarak klima çok şık odaya yakışıyo şimdilik bu kadar
  • aslında bende bilgi almak için bakmıştım ben çanakkalede oturuyorum ben bu klimayı ısınma amçlı aldım acaba sharpı ısınmak için kullanan varmı yani defroza girme oluyomu bunu merak ediyorum aldığım klima 12000 lik inverter kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazarsalar sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adana19752004 -- 10 Ekim 2007; 5:45:14 >
    fiyatlar ve iletişim için http://www.fahrikuyumculuk.com email:[email protected] 0535 619 77 30
  • sharp 12000 binlik ınverter klima aldım,henüz takılmadı, önceikli ısınma için , 12 m2 odaya ( kiracı oluğumu da göz önünde bulundurarak. )

umarım iyi olur, bir dünya para verdik, kullanmaya başladığımda fikrimi sizlerle paylaşırım.

Orjinalden alıntı: kuarlabeni

sharp 12000 binlik ınverter klima aldım,henüz takılmadı, önceikli ısınma için , 12 m2 odaya ( kiracı oluğumu da göz önünde bulundurarak. )

umarım iyi olur, bir dünya para verdik, kullanmaya başladığımda fikrimi sizlerle paylaşırım.

iyi bir kjlima aldınız kafanızda sorun kalmasın ama 12000 ınverter o odaya fazla sadece kiracı olmanızdan dolayı olabilir yoksa o odaya çok büyük

http://www.iklimsa.com/TR.asp?iklimsa=klima&sub=KlimaDetay&Uid=22

25 m2 oda, yalıtım iyi ve 4 katlı binada 3. kat.Isıtmak için yeterli olacağını düşünüyorum.Peşin satın almayı düşünüyorum.Acaba 1500-1600 YTL civarında bir fiyatla alabilir miyim?.Bir de bu klimayı kullananlar memnunlar mı?Bu konularda yardım edebilecek herkese teşekkür ediyorum şimdiden...

Orjinalden alıntı: Oasiss

Merhaba arkadaşlar, bu forumu inceledikten sonra aşağıdaki klimayı (SHARP AYXP12FR ) almaya karar verdim :

25 m2 oda, yalıtım iyi ve 4 katlı binada 3. kat.Isıtmak için yeterli olacağını düşünüyorum.Peşin satın almayı düşünüyorum.Acaba 1500-1600 YTL civarında bir fiyatla alabilir miyim?.Bir de bu klimayı kullananlar memnunlar mı?Bu konularda yardım edebilecek herkese teşekkür ediyorum şimdiden...

Arkadaşım serinlemdee sorun yaşamazsınızda,25 metre kare biraz büyük gibi o klimaya ,eger altınızdaki ev boş degil ve tam orada ısınmak için bir şey kullanıyorlarsa sorun olmaz ama altınız boşsa bilemem,servisle görüşün size garanti verirlerse ısınma konusunda keşif sornucu alın yada 16000 btu toshiba olabilir.

• Teşekkürler cevabın için arkadaşım.Aslında, asıl oda 17 m2.Yanında girişle birlikte 25 m2 dedim.Isıtmada problem olursa sadece odayı ısıtmak için kullanırım.Merak ettiğim peşin para verilince fiyat düşme olayı var mı?..

Orjinalden alıntı: Oasiss

Teşekkürler cevabın için arkadaşım.Aslında, asıl oda 17 m2.Yanında girişle birlikte 25 m2 dedim.Isıtmada problem olursa sadece odayı ısıtmak için kullanırım.Merak ettiğim peşin para verilince fiyat düşme olayı var mı?..

evet var,nerede oturuyorsunuz izmirse yardımcı olayım.17 metre kareye bol bol yeter.
    Merhaba arkadaşlar, bu forumu inceledikten sonra aşağıdaki klimayı (SHARP AYXP12FR ) almaya karar verdim :

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Belirttiğiniz klimayı ben yeni aldım, ( hatta biri arkadaşa olmak üzere iki adet )henüz tam kullanmış değilim, sanırım bu ay sonunda kanaat sahibi olmuş oluruz.ama siz ısınma için düşünüyorsunuz onun içinde düşündüğünüz bu klima ustaların saydığı birkaç klima markasından birisi, bu veya bir benzerini almanızı öneririm. Daıkın, Mit.electrik, Toshiba (alarko ) ,Sharp gibi. Ve uzun süreli kullanım için ınverter olanını.Sharp Bir çok özelliğiyle üst sınıf klimalarında üstünnde kalıyor COP..., ses....sarfiyat...plasmacluster ( iyon teknolojisi ) ...gibi. Ve bu plasmaclusterin çok şey farkettirdiğini düşünüyorum.Bu özellik çalışmadığında odada ( solunum açısından ) bir klima çalıştığını fark ediyorsunuz ama bu özellik devrede iken o boğucu hava olmuyor ve klima çalıştığını hissetmiyorsunuz.Bence çok iyi , diğer üst sınıf klimaları test etmiş değilim tabi belki onlarınnda bu tarz özellikleri vardır, bilmiyorum. Tüm bu saydıklarım bu klimayı alın , demeye gelmez tabi, bunlar öngörülerim, tam tecrübe edince birikimlerimi paylaşacağım.
    Fiyat konusunu size mesajlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.u.z.a.r.s.i.f -- 5 Kasım 2007; 11:17:08 >

• Dün klimam yaklaşık 6-7 saat çalıştıktan sonra birden kötü bir koku yaymaya başladı,bunun üzerine klimayı kapattım, sabah tekrar açtığımda bu kokudan eser yoktu ve hala da yok. Nedendir bilinmez, bilgisi olanların fikirlerini paylaşmasını isterim.

Bu koku bu sene baya şikayet konusu olmaya başladı ben hiç rastlamadım yaklaşık 10 senedir sharp ınverter klima kullanan arkadaşlarımda bu ve geçen sene alan arkadaşlarda asla bu koku yok ama annemde ve arkadaşlarda arçelik klimalarda yerden kaynaklanan ve zamandan kaynaklanan kokular oluştu bunlarıda servis 65 ytl bakım yaparak temizledi.

Mutlaka servise baş vurun belkide ilk denemelerden içinde nemin oluşturdugu küf,mantarlar vardır bunların temizlenmesi gerekiyor yada hatalı malzemeden kaynaklanıyordur,bu tip bir şey başıma gelse şu şu diyecegim ama ilk defa burada görüyor ve duyuyorum.
  • Bende bu forumdakı yorumlardan faydalanarak, bir hayli araştırarak ve bulunduğum yerde kaliteli markardan sadece sharpın olması nedeniyle , yaklaşık 1 ay kadar önce sharp 12000 ınverter klima aldım.Ve bir aylık kullanımıma ilişkin tecrübelerimi paylaşmak istedim.

Ege bölgesi, 12 m2 civarı normal yalıtımlı oda, iki kişilik ev.
    Ütü, fırın ..... gibi genel aletlere ilave elektrikli şofbenimde mevcut iken,

1) 1 ay boyunca klimanın ortalama 10 saat açık kalması suretiyle kasım ayı faturam 40 ytl. geldi,normalde 20-25 gelmekte idi, uzun süreli kullansa idim ( yaklaşık 20 saat ) faturamın 60 ytl. geçmeyeceğini düşünoyurm.( tabi kış yoğunluğu ve kullanım süresine bağlı ) Gündüz kullanımda sıcaklığın biraz daha iyi olması ve 23 derecelerde çalıştırdığımız için fazla klowat çevirmiyor, ayrıca sıcağı çok seviyoruz.

2-)Gece 1 gibi kapatıyorum,pek fazla ihtiyaç duymuyorum çünkü, ayrıca klimanın altında yatıyorum sesi beni rahatsız ediyor, bu fazla sesli olduğu anlamına gelmez tabi, dış ünitenin sessizliği ise muhteşem

3-)En düşük +1 dereceyi gördük, o halde bile 32 derece kapasitesi olan klimayı 27 dereceden yukarı çıkartmadık,yetti.Eksi derecelerde de sorun çıkartacağını sanmıyorum ama tecrübe etmedim bilmiyorum !

4-)Benim bu kullanma şartlarımda ( kömürle kıyaslarsam ) klimanın kendini amorti etme şansı var !, etmesede konforu değişilmez, sabah kalktığında bir sürü ıvır zıvır derdin yok, klimanın düğmesine bile akşamdan basıyorsun o sabaha seni sıcaklığıyla uyandırıyor.

5-) Yoğun kış koşullarında ne olur bilmiyorum, pek bir endişem kalmadı açıkçası, şu bildik klimaların önceki kışlarda ısıtmama gibi sıkıntıları olduğunu çevremden duymuştum.Ben tecrübe etmedim.

6-) Sharp klimanın 9000 binliğinin eer ve cop değerleri müthiş, elektirik faturasındaki değişikliği bile hissettirmeyebilir, ben kiracı olmasaydım benim odam 9000 binliiği kurtarıyor ve ondan alırdım.

7-) Almışken iyi klima alınmalı diyorum, buradan edindiğim bilgiler ve tecrübelerim doğrultusunda,İyi klima konusu ihtiyaçlara göre değişir.( Örneğin ben bulaşık makinasının A sınıfı enerji olup olmamasını önemsemiyorum kullanım ve makine ömrü açısından ama bu klimada önemli !!! )

8-)Umarım klimam beni üzmeden yoluna devam eder, bu anlamda özellikle ilgisi için mutklimaya teşekkür ediyorum.

9-) Eğer istenirse Aralık ayı sonu verilerini de paylaşabilirim.

Umarım ilgililere fikir verir yazdıklarım.

• Sakın sharp almayın bizim üniversite her yere sharp klima takdırdı iyi klimadır diye ama gelin görün ki klima kötü kokuları temizleyeceğine kötü klima kokusu veriyor dışarıya, sınıf içinde üstünüz nemli oluyor, bir de koku cabası.Mitsubishi heavy, toshiba deneyin,,, bir de hepsiburada hisense adlı bir klima var, o da fiyat özellik olarak çok iyi.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.