Şimdi Ara

SHARP IN KÜF GİDERİCİ ÖZELLİĞİ?? varmı kimyacı ve biyolog?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni bir buzdolabı aldık SHARP SJ-P68M bu buzdolabının İYONİKLEŞTİRİCİ "PLASMACLUSTER"özelliği varmış yani buzdolabının içindeki iyonikleştirici, artı ve eksi kutuplu iyon demetleri buzdolabının içine ve dondurucu kısmına dağıtır.Bu iyon dmetleri havadaki küf miktarını azaltır..Buzdolabının içinde hafif bir koku olabilir.Bu iyonikleştirici tarafından üretilen ozon kokusudur ozon miktarı çok azdır ve hemen buzdolabı içinde ayrıştırılır..

    Yani kısaca buzdolabına küflü bir ekmeği bıraktıgınızda 1 gün sonra yiyebiliyomuşunuz..Servis öyle demişti..
    Bu ne kadar dogru ve ya bunun türkçe bir açıklaması var mı anlayabilicemiz şekilde..?

    Evde küflü pide vardı koyduk bakalım olacakmı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANCHEZ28 -- 18 Ekim 2005, 14:43:54 >



  • nasık yani onceden küflenmiş bişi koyuyosun sonra küfü yok edip yenilebilir halemi getiryo biraz sıkma portakal suyu gibi geldi çünkü doğal ortardamda küf tutmus bişiden bahsediyoruz ha soyle olsa kuflenmeden once koy ekmeği dolaba oyle engellese ok

    yakında sharp tabut cıkarır herhalde
  • servisin yaptığı tercümede bu kadar olur işte.Yanlış anlamışlar onlar.Küflü birşeyi düzeltemez ama küfü önler diyorsa ona bişey diyemem.

    Bu ozon konusunu iyi araştırmak lazım.Klimada,buzdolabında,orda burda her yerde ozondan bahsediyolar ama tam olarak ne iş gördüğünü bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.