Şimdi Ara

Sharp 60UQ10 152 Ekran 3D Quattron PRO LED TV (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
15.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Smart ozelliklere onem vermem oncelikle. Yanina bi laptop iyi bir hdmi kablo ile her sey hallolur ne yapacagiz smart ozellikleri. Goruntu jalitesi daha onemli benim icin. Plazma aradim iki ay bulamadim dogru duzgun bir plazma ve plazmaya yakin bir goruntu kalitesi oldugu icin bu tv.yi aldim. Thx modunda izliyirum ve gercekten plazmaya benzer bir tadi var. Sesini de cok begendim ben yamaha subwoofer var 15 wa ayrica iki adet 10 watt. Guzel kaliteli bir tv. Dusuk cozunurluklu kaynaklari cok iyi gosteriyor. Tv yi alin ama media markta dikkat edin.

Benim tv.de isik sizmasi var. Iade etmek istedim orali olmadilar. Mahkemeye verecegim noter ihtari cektim. Sureci baslatiyorum.media markta dikkat kesinlikle. albani tv.lerin kullanim saatinin sifirlanabildigini soyluyor. Yani sorunlu urun satistan donen urunu sifirla koy pakete sat gitsin cok kolay bir ismis. Kimseye bunu yapiyor diyemem ama dikkatli olmak lazim. digicom da ayrica arkasinda durmadi urununun. Normal dedi cikti isin icinden isik sizmasi icin.

Tv.ye evet digicom ve mediamarkta dikkat derim kendi tecrubemden sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar, Sharp internet sitesinde 60uq10 özellikler ölümünde vesa askı aparatı bilgisine yer veriliyor. Benim kutudan bir askı aparatı çıkmadı. Sizde çıkmış mıydı? Ürün tanıtım bilgilerinde neden yer veriliyor bu bilgiye eğer sizde de çıkmadıysa?
  • sabahattin ali S kullanıcısına yanıt
    Siteye bakmadım ama bahsettiğiniz vesa bir standarttır. Vidalar arası mesafeleri belirler. Tv nin vesa standartlarına uyumlu olduğundan bahsetmiştir muhtemelen. Neredeyse piyasadaki tv lerin %95i uyumludur herhalde.
  • 3d gozluk nasil tanitiliyor bir turlu olmadi. Yardimci olursaniz sevirim

• Hallettim

• Arkadaşlar 25günlük cihazım sıfırdan farksız mapazadaki teşhir ürünlerden kat kat daha iyi durumdaki tvmi ev durumundan ötürü satıyorum fiyatı 4000 tl dir.

• Aslında en başta Sharp Türkiye yi sorgulamak lazım.

4k modelleri burada yok Var olan serilerde Amerika ve Avrupa ya göre 2 misli fiyat satılmakta.
    örnek , Bu forumda bahsi geçen LC-60UQ10 model Amerikada 1300 USd ( 3185 TL ) iken bizde Teknosa da 6380 TL . Bu fark nedir??? . Türk alıcısı Amerikalıya avrupalıya göre çok mu zengin???

hele 70 inç serilerde fark korkunç, bir 70 inç Sharp Led Tv yurt dışında 3000 USD iken Türkiyede 17.500 TL ye satılıyor. Aradaki net fark 10.000 TL
  • Digicom bu tv.de problem yok dedi. Bugun itibariyle dava dilekcemi verdim. Sureci yukarida verdigim linkte paylasmaya drvam edecegim
     Sharp 60UQ10 152 Ekran 3D Quattron PRO LED TV

• Bu tv yi mi yoksa lg oled 55ec930v ya da samsung 55hu8500 mu tercih etmeli

• Bu tv lcd mi led mi?

• Bu tv led. Yukaridaki fotoya iyi bakiniz. O tv.yi iade edemedim. Digicom berbat bir firma bu konuda. Dikkat edin. ille alacaksaniz internetten alin. Sorun cikarsa iade edersiniz. 60 inc oldugu icin bulutlanma ve isik sizmasi priblemleri cikma ihtimali cok fazla.

Bir aydir kullaniyorum. siyah seviyesi ve detay seviyesi kotu tv.nin

• Bu tv.de sorun yok dedi digicom :) dikkat
     Sharp 60UQ10 152 Ekran 3D Quattron PRO LED TV

• teknosadan sharp LC 50le752v ürünü aldım. 1800 tl 3d sinin aaktif olması yani pilli gözlük olması tv yi geri iade edip lg 49lb830v 4k sını mıalsam 2600 tl karasızım. çarşambaya kadar vaktim var
    enerjiperformansında lg için b
    sharp için A+
    ne kötü karasızlık

pardon yanlış yere yazdım özür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytur2002 -- 22 Şubat 2015; 14:10:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytur2002

teknosadan sharp LC 50le752v ürünü aldım. 1800 tl 3d sinin aaktif olması yani pilli gözlük olması tv yi geri iade edip lg 49lb830v 4k sını mıalsam 2600 tl karasızım. çarşambaya kadar vaktim var
    enerjiperformansında lg için b
    sharp için A+
    ne kötü karasızlık

pardon yanlış yere yazdım özür.

Bence tv nin görüntü kalitesinden memnunsanız, bir sorunla karşılaşmadıysanız 3d için değiştirmeyin. Zira özel merakınız yoksa 2-3 denemeden sonra 3d den tamamen vazgeçiliyor Benim evde pasif 3d panasonic var, kendi adıma 3 tane 3d film izlemedim. Haa 10 yaşındaki oğlum animasyon filmleri 3d izliyor o ayrı. Özellikle ekran büyüdükçe yeni cihazlarda sorun çıkma ihtimali çok yüksekken, sorunzsuz cihazı değiştirmek bence çok riskli!!!

• ilginize teşkkürler
  • aytur2002 A kullanıcısına yanıt
    O lg ile degistirmeyin ağlarsınız sonra benim bugüne kadar gordüğüm en berbat panel..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ok. böyle devam edeceğiz
  • Bu tv ile ilgili sikayeti olan var mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hildor -- 23 Şubat 2015; 11:59:37 >
  • 60le857 sharp tv den memnun olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.