Bildirim
SHARKOON 120 LİK FAN ÇOK SES YAPIYOO
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
eğer molex çıkışlı ise bedavaya halledebilirsin.
molekslerde sıralı 4 renk kablo var bunlar
Sarı,kahverengi,siyah ve kırmızı
Şimdi burada küçük bir iğne vb yardımı ile kırmızı ve kahverengi renkli olan kabloları çıkar ve kahverengi olan yere kırmızıyı kırmızı olan yere ise kahverengiyi tak. fanına 12 volt yerine 7 volt gidecek ve tabiki daha yavaş dönecek daha az ses çıkaracak ama daha az hava debisi yapacak -
quote:
Orjinalden alıntı: supremum
eğer molex çıkışlı ise bedavaya halledebilirsin.
molekslerde sıralı 4 renk kablo var bunlar
Sarı,kahverengi,siyah ve kırmızı
Şimdi burada küçük bir iğne vb yardımı ile kırmızı ve kahverengi renkli olan kabloları çıkar ve kahverengi olan yere kırmızıyı kırmızı olan yere ise kahverengiyi tak. fanına 12 volt yerine 7 volt gidecek ve tabiki daha yavaş dönecek daha az ses çıkaracak ama daha az hava debisi yapacak
çok sağol.ama ben zaten senin dediğin gibi kullanıyorum.bi faydası olmuyo gibi.yani çok yavaş dönüyo bu seferde.. -
fandada sorun olabılır bendede var aynı fandan ama cok sessız yaw -
fanın önünde uğultuya sebep olabilecek yeterli hava boşluğuna sahip olmayan ızgara olmasın... -
feel kasa kullanıyorum.arkada ki ızgara gayet yeterli.renksiz olan 120 lik fanın yerine taktım.uygardan da alırken bora abi demişti.sesli çalışır diye.çünkü fanın devri çok yüksek.diğer fanlar gibi yavaş değil.benim yapmak istediğim buna bir kontrolcü takıp hızı biraz yavaşlatmak.çok sıcak olduundada yükseltebilmek..bunu haledebileceğim ucuz bir kontrolcü biliyorsanız yazarsanız çok sevinirim.. -
ben controllerla kullanıyorum inanki yine sesi çıkıyor şimdilik çıkarttım kablosunu -
quote:
Orjinalden alıntı: goblin
ben controllerla kullanıyorum inanki yine sesi çıkıyor şimdilik çıkarttım kablosunu
en azından çok ısındığı zaman devrini kolayca yükseltebilirim o açıdan diyorum..marka olarak bildiklerinizi yazsanız yeter bana.. -
Bende thermaltake Xcontroller var fena değil. 4 adet fanı bayağı yavaşlatıyor ben DC den almıştım bi ba istersen çokta ucuzdu 15$ felandı... -
quote:
Orjinalden alıntı: KRALL
quote:
Orjinalden alıntı: goblin
ben controllerla kullanıyorum inanki yine sesi çıkıyor şimdilik çıkarttım kablosunu
en azından çok ısındığı zaman devrini kolayca yükseltebilirim o açıdan diyorum..marka olarak bildiklerinizi yazsanız yeter bana..
benım kullandıgım fan kont. almanı tavisye ederım
titan marka 3lu kont. kdv dahıl 28 lıraya almıstım
-
ulen bora ulen bora banada satarken acayip sessiz demişti
fanı satıcam diye ne taklalar atıyor bu -
ThermalTake HardCano 11
Bence en iyisi -
,quote:
Orjinalden alıntı: sarpuli
Bende thermaltake Xcontroller var fena değil. 4 adet fanı bayağı yavaşlatıyor ben DC den almıştım bi ba istersen çokta ucuzdu 15$ felandı...
bende de aynısı var ama susturamıyor tamamen kullanmıyacağın zaman en iyisi kablosunu çıkar -
350 bin liralık 100k lık potansiyometreyle halledersin onu hatta tarifi de vardı yapmış birisi başka bir forumda pclabs ta görmüştüm -
quote:
Orjinalden alıntı: sarpuli
Bende thermaltake Xcontroller var fena değil. 4 adet fanı bayağı yavaşlatıyor ben DC den almıştım bi ba istersen çokta ucuzdu 15$ felandı...
çok sağol inceliyorum hemen.... -
http://www.dijitalcenter.com/asp/brands.asp?Brand_ID=Thermaltake
burdaki xview olan modeldenmi bahsediyosun...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X