Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resmen kufretmıs bıze bunlar 4. gurup nedemk yav
  • neden kızıyorsunuz uzerimden uye olan 40 kişinin 4 u PREM uye gerisi free uye. Adamlara para vermeden para kazanırsanız adam da sizi
    4 cu gruba sokar. BAstırın 3 kuruş parayıda prem uye alın da 3 cu gruba cıkalım. Ki bu ihtimal var her ay incelenecek ve ulkeler eklenip cıkabilecek
    gruplardan (hotfile yaptıgı gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

neden kızıyorsunuz uzerimden uye olan 40 kişinin 4 u PREM uye gerisi free uye. Adamlara para vermeden para kazanırsanız adam da sizi
    4 cu gruba sokar. BAstırın 3 kuruş parayıda prem uye alın da 3 cu gruba cıkalım. Ki bu ihtimal var her ay incelenecek ve ulkeler eklenip cıkabilecek
    gruplardan (hotfile yaptıgı gibi)

valla ben 1 saat önce hesabımı premiuma çevirdim :)
  • sayaclar yine sapıttı 3 st oncesine döndü (para döndü)
  • double payout anında hesaba geçecek mi? yoksa yine mail mi atmamız gerek?
  • Pazartesi günü istatistiklerdeki haftasonu kazancı 2 kat olarak düzenlenir bence.
  • Bu soruma cevap verebilecek biri varmı...
    quote:

Orijinalden alıntı: tdediler

Ben sunu merak ediyom NL to SM yapılıyormu ben iki şeklide "400 bad" diye hata veriyor ama ben free yim.
  • beyler SM'nin sayaçları sıfırlaması bize göre günün yarısında oluyor

bu elemanlar Hong Kong'ta galiba paypal da ki tel numarasını baz alarak bunu söylüyorum.
  • sayaç gece 01:00 de sıfarlanıyor bildiğim kadar
  • tdediler , 404 file not found 'dur. her dosyada mı veriyor.
  • Şimdi Türk iplerini sayıyormu saymıyormu ?
  • Hakikaten ha.
  • Tek tek puanları inceledim :) Sonuç ;

Country (Unpaid Downloads): Satellite Provider (1), Costa Rica (1), Serbia (1), Sri Lanka (1), Pakistan (1), India (1) , United States (1), Turkey (1)

Amerika bile var sayılmayanlarda , hadi diyeceğim aynı ipden diğer downloadları saymıyor o yüzden amerikadan biri sayılmadı desek, Türkiye den hiç sayılan yok ki diğeri aynı ip olayı olsun

• sayılıyoruz işde bu resmi kanıtı.
    Arkadaşlar gece 01:00 den once inen dosyalarda turkiye sayılmıyordu bu gece 2:30 dan bi örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 3 Temmuz 2010; 14:44:31 >
  • double payout yüzünden midir bilmem daha günün yarısı oldu önceki günün cirosunu geçmişim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0
    double payout yüzünden midir bilmem daha günün yarısı oldu önceki günün cirosunu geçmişim :)

Aynen :)
  • Dosya atarken neden kesiliyor kendi kendine ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

double payout yüzünden midir bilmem daha günün yarısı oldu önceki günün cirosunu geçmişim :)

Hergün double olsa , olsa

• Burdaki Email Paypal maili değil mi ?
    Burdakini değiştirince Direk Login Mailide değişiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoEroin -- 3 Temmuz 2010; 16:17:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoEroin

Burdaki Email Paypal maili değil mi ?
    Burdakini değiştirince Direk Login Mailide değişiyor ?

aşağıda

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.