Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarından itibaren Türk ipleride sayılıyor değil mi ?
    Birde Ftp upload hızlımı çakma Hotfile Uploader Programı gibi bir program Arayalım yoksa Dosya atmak için
  • yarını bilemem su admin 2 gundur arazi bir dönse cok soru soracam...
  • bikaç gündür remote berbat durumda

en az 3-4 defa denemek lazım

sinirden sadece fs olarak veriyorum linkleri
  • Arkadaşlar 19 gündür SM'yi kullanıyorum.

Biliyorsunuz ayın 2.sinde yani yarın ya download tan para kazanıcaz yada sattığımız hesaplardan.

Durdum durdum son gün YILLIK HESAP ALMIŞ biri kısmetime bakın 16.50 $ geldi

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 1 Temmuz 2010; 19:15:55 >
  • Hayırlı olsun ogameci hakkaten şansın varmış ha.
  • Çok şanslıymışsın ogameci, hayırlı olsun.
  • adamdaki şansa bak yaw, 30,40 partlık dosyalar saldık piyasaya indirme de var ama 1 tanesi üşenip de premium almıyor. Nasıl indiriyorlar 30,40 partı free olarak anlamak zor

Bu arada Kingin adamlarla görüşme sonucunu heyecanla bekliyoruz Sen gel o bug var bu bug var yardımcı ol, sonra küfreder gibi tr yi son gruba al
  • yönetimle yaşadıgım problem yuzunden yavas yavas FS e gecmeye karar verdim. Kısacası bunlarında burunları kalktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

yönetimle yaşadıgım problem yuzunden yavas yavas FS e gecmeye karar verdim. Kısacası bunlarında burunları kalktı

king SM FS mirror ver

ama FS'de boş geçme beni king ref linkimle üye ol
  • ogameci@ Kutlarım dostum, çok iyi bir zamanda dek getirmişsin Ayrıca FS için remote yapamıyorum. Bilgilendirirsen sevinirim

KingDwa®F@ Çok doğru bir karar bence de. Bir kaç gündür paylaşım yaptığım yerlerden SM linkleri kalkmaya başladı. Sonu iyi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayhus -- 1 Temmuz 2010; 21:12:36 >
  • ogameci birkac gun once almıştım kardeş kusura kalma ama yakında 2 ci uyelik alırım o zaman aklımda olsun. Malum 5 tb dan fazla dosya var
    Tek uyelikle bunları duzenlemek zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayhus

ogameci@ Kutlarım dostum, çok iyi bir zamanda dek getirmişsin Ayrıca FS için remote yapamıyorum. Bilgilendirirsen sevinirim

KingDwa®F@ Çok doğru bir karar bence de. Bir kaç gündür paylaşım yaptığım yerlerden SM linkleri kalkmaya başladı. Sonu iyi değil

dostum NL to FS yapıyorum nazar değmesin çok iyi.
  • NL to HF deneyebilir mi NL Premium'u olan biri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

NL to HF deneyebilir mi NL Premium'u olan biri?

1 files successfully uploaded
  • Büyüksün Süper bir haber bu, teşekkürler deneme için.

Yine de içimden bir ses, "RS to NL remote sorunlu olduğu için geçici olarak HF'ye izin veriyorlardır" diyor. Çok kötümserim evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 2 Temmuz 2010; 1:13:17 >
  • Rica ederim. :)

Bu arada istatistikler yine aynı. Hala eski sistem, tüm ülkeler ne zaman sayılmaya başlanacak?

Dipnot : İstatistikler TR saati ile 1'de sıfırlanıyor.
  • Settings bölümünde kazanç seçeneği eklenmiş. Pay per download ve pay per sale diye iki seçenek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Settings bölümünde kazanç seçeneği eklenmiş. Pay per download ve pay per sale diye iki seçenek var.

evet ya dosya indirmelerinden para kazanıcaksın
    yada elemanlar premium aldığı zaman sana %60ı gelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Rica ederim. :)

Bu arada istatistikler yine aynı. Hala eski sistem, tüm ülkeler ne zaman sayılmaya başlanacak?

Dipnot : İstatistikler TR saati ile 1'de sıfırlanıyor.

Evet hala geçiş olmadı sanırım
  • yonetimle kavga ettim 2 ci uyeligimi kapadılar sebepsiz yere. Artık tüm arsivimi Fileserve atıyorum. Bu adamlarda rapid kadar adi cıktılar
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.