Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada beyler size Tr saati ile hangi saatlerde post atmak lazım?
  • Yaklasık 20 gündür payper fixed 10 'daydım..az önce comun yazdıgına baktım payper sale daha karlı gibi gözukuyor..

zira sonra dedim hesabımdan bende payper saleye geceyım artık kac aylık sattırırsam şansıma diye dusundum..

Sonra ne göreyim bir pre sattırmışım gelen 10 dolar..satılan linke tıklayım bide ne göreyim satılan lifetime

Hay ben böle kaderin keske daha önce gecseydım payper saleye
  • @ qAddAr Haftalık kazancın çok kötü değilse bence elite'e geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 18 Mart 2011; 13:39:53 >
  • Sağolun herkese nasip olsun bu arada ferrotello ben akşam 10 ile 11 arası post atmayı tercih ediyorum.Avrupalıların internette en yoğun olduğu zaman bana göre.

@qAddAr eğer ben paraya bakarım kaç gün sonra paypala ödeneceği mühim değil diyorsan elite'e geçmeni tavsiye ederim.Satılan premiumdan 12 dolar yada %80 almak daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 18 Mart 2011; 13:55:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

@ qAddAr Haftalık kazancın çok kötü değilse bence elite'e geç.

Yok be dostum nerede daha sonice geceli 1 ay olmadı önce arşiv yapmam stoklamam lazım...Bende malum hotfile magdurlarındanım

Bakalım sonici tutturursak ileride geçebilirim
  • upload edilen dosyalar indirilse dahi free hesapta 30 gün sonra siliniyor mu?
  • indirilmedigi taktirde siliniyor diye biliyorum.
  • fileserveden remote yapmaya çalışırken

ERROR INVALID ACCOUNT hatası alıyorum sebebi nedir bilen var mı ?
  • Yine haftasonuna geldik. Cumadan başlıyor satışlar artmaya. 3 günde 500-600$ cıkartırım inş. Herkese bol kazançlar inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

@ qAddAr Haftalık kazancın çok kötü değilse bence elite'e geç.

Yok be dostum nerede daha sonice geceli 1 ay olmadı önce arşiv yapmam stoklamam lazım...Bende malum hotfile magdurlarındanım

Bakalım sonici tutturursak ileride geçebilirim

Ben de aynen öyle, hotfileda rank olsa bile en azından sayımları iyiydi, her türlü fileserveden iyi kazandırıyordu, bir de o kadar daha paylaşmadığım dosya vardı, kazançlar daha da artar derken, öylece kaldık ortada.

@comm Uygun olunca o saatlerde atmaya çalışayım o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 18 Mart 2011; 16:46:57 >

• quote:

Sonra ne göreyim bir pre sattırmışım gelen 10 dolar..satılan linke tıklayım bide ne göreyim satılan lifetime

qAddAr linke tıklayınca nerede belli oluyor ne tip üyelik satıldığı

o kadar karıştırdım bulamadım, sadece sitesi olanlar site sales kısmından tespit edebiliyor diye biliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

qAddAr linke tıklayınca nerede belli oluyor ne tip üyelik satıldığı

o kadar karıştırdım bulamadım, sadece sitesi olanlar site sales kısmından tespit edebiliyor diye biliyordum.

Advantage statics betaya tıkla en altta Number of Downloads var yanı o gun satılan prelerin linki olur o linke tıklıyorsun ve asagıdakı gıbı penecere cıkıyor orada görunuyor zaten

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

• eyvallah qAddAr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Movies22

fileserveden remote yapmaya çalışırken

+++
  • satış için en iyi gün cuma galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1024 -- 18 Mart 2011; 18:55:26 >
  • quote:

quote:

+++

Dostum bazen serveden sonice remoteyi yemiyor abuk subuk hatalar verebiliyor yani hatanın tam açıklaması yok..serve sonic remote biraz şans işi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: #9794;

satış için en iyi gün cuma galiba

kaç satış geldi
  • quote:

quote:

quote:

+++

Dostum bazen serveden sonice remoteyi yemiyor abuk subuk hatalar verebiliyor yani hatanın tam açıklaması yok..serve sonic remote biraz şans işi..

eyvallah qaddar
  • quote:

Orijinalden alıntı: #9794;

satış için en iyi gün cuma galiba

bende bugün yazmayı planlıyordum buraya cuma günü satışlar yerlerde oluo diyede kesin onaylamak için bugününde geçmesini bekledim şöyle bir bakdım . cuma günü satışlarım sıfır :)
  • bugun burada cumada dilenen bir dilenci yakaladı zabıta cebinden 2.000 tl cıktı... ne diyim boşuna sürtüyoruz
    adam her cuma 2000-3000 tl kazanıyormuş sadece cuma namazı saatinde ayda 12.000 tl . belediyeye her cuma
    500 tl ceza mı ne verse genede 10.000 tl ona kalır. VAy be beyler hadi cumaları hep beraber cami önlerine
    hele birde ramazansa , 1 senelik para cebinizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 18 Mart 2011; 23:48:49 >
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.