garanti tam 5 gunde alıyor . Carsamba sabah 8 de istiyorum ve pazartesi sabah 9 da hesabıma geciyor.
quote:
Orijinalden alıntı: KingDwa®F
garanti tam 5 gunde alıyor . Carsamba sabah 8 de istiyorum ve pazartesi sabah 9 da hesabıma geciyor.
çarşamba sabahı isteyince, cumaya yetişmiyor ve haftasonu işlem yapılamıyor sanırım.. o yüzden pazartesiye sarkıyor.. salı gecesi, 12 buçuk gibi yatıyor genelde kazançlar.. salı gecesi parayı çekmeyi deneyin bir de..
quote:
Orijinalden alıntı: yuzzy
quote:
çarşamba sabahı isteyince, cumaya yetişmiyor ve haftasonu işlem yapılamıyor sanırım.. o yüzden pazartesiye sarkıyor.. salı gecesi, 12 buçuk gibi yatıyor genelde kazançlar.. salı gecesi parayı çekmeyi deneyin bir de..
Alıntıları Göster
bu arada sm te kesinlikle downloadlarda kırpıyor. free olarak daha önce kullanmadığım ip den deneme download ı yaptım 3 kere 3 nde de dosya istatistiklerine yansıtmamış. üçkağıtçılığın hasını yapıyor hemde
quote:
Orijinalden alıntı: akyildizemre
bu arada sm te kesinlikle downloadlarda kırpıyor. free olarak daha önce kullanmadığım ip den deneme download ı yaptım 3 kere 3 nde de dosya istatistiklerine yansıtmamış. üçkağıtçılığın hasını yapıyor hemde
Alıntıları Göster
tema yenilenmiş biraz
quote:
Orijinalden alıntı: 1024
tema yenilenmiş biraz
Alıntıları Göster
akyildizemre 2 gundur satışlar tam olarak kırpılıyor ( gunde 9 satışdan 2 e indi desem), tam bir testere misali kesmeye basladılar.
quote:
akyildizemre 2 gundur satışlar tam olarak kırpılıyor ( gunde 9 satışdan 2 e indi desem), tam bir testere misali kesmeye basladılar.
hocam bitleri kanlandı ya bundan sonra artık pek fazla yedirmezler. başka hostlara bakmak lazım. araştırıyorum ama fsonic gibi veren de pek yok
quote:
quote:
hocam bitleri kanlandı ya bundan sonra artık pek fazla yedirmezler. başka hostlara bakmak lazım. araştırıyorum ama fsonic gibi veren de pek yok
Alıntıları Göster
hepsi rezalet ya remote bozuk yada PPS si yok. Adamlarda bunun farkındalar. Gavurun derdi yok cunku 100mbit download upload FIBER sistemleri var. biz gibi degillerki
quote:
hepsi rezalet ya remote bozuk yada PPS si yok. Adamlarda bunun farkındalar. Gavurun derdi yok cunku 100mbit download upload FIBER sistemleri var. biz gibi degillerki
Alıntıları Göster
sizde 1000$ dolar kazanıyorsunuz 300$ dolarıda adamlara gitsin çok görmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: 1024
sizde 1000$ dolar kazanıyorsunuz 300$ dolarıda adamlara gitsin çok görmeyin
Alıntıları Göster
ya 2 gunde resmen kırptılar duman ettiler sayacları böyle giderse 300$u zor gorecez
quote:
ya 2 gunde resmen kırptılar duman ettiler sayacları böyle giderse 300$u zor gorecez
Alıntıları Göster
Hocam alternatif arayışlarına başlayalım. fsonic i ilk sen duyurmuştun burada.
quote:
fs'nin alternatifi yok ki dostum
kim 12 veriyor satış başı
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
quote:
doğru diyorsun. kimse vermiyor bu kadarını
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
quote:
doğru diyorsun. kimse vermiyor bu kadarını
Alıntıları Göster
Beyler ne tezcanlısınız. Satış işinde tabiki artma ve azalmalar olacak dönem dönem. Genellikle forum ve portallarda paylasım yaptığınızdan sürekli oynama oluyor. Eğer eli yüzü düzgün bir siteniz olursa zaten bu artma ve azalmaların bir döngü olduğunu anlayıp, sürekli sonici günah keçisi yapmayı bırakacaksınız. Kısacası satışlarda bir düşüş yok