Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: streamin

02.00- 06.00 arası (sabah)

Alıntıları Göster
    ohh o saatte benim bi yerimde pireler tekno parti veriyor oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

ohh o saatte benim bi yerimde pireler tekno parti veriyor oluyor

Alıntıları Göster
    arkadşlar hemen küçük bir araştırma yaptım abd nin en doğusunda (washington ) trnin saatinin 7 saat gerisinde en batısı ( alaska dahil değil) 10 saat gerisinde yani ortalamasınuı almamzı lazım çünkü her eyalet farklı saat dliliminde kullanır türkiye gibi ortak saat yoktur ortlama 8,5 saat gerisindedeir yani saat burda 14 iken orda 5,5 gibi oluyor artık gerisini saat kaç sularında iş olcanı siz hesaplayın

• quote:

Orijinalden alıntı: sonaslan_1989

arkadşlar hemen küçük bir araştırma yaptım abd nin en doğusunda (washington ) trnin saatinin 7 saat gerisinde en batısı ( alaska dahil değil) 10 saat gerisinde yani ortalamasınuı almamzı lazım çünkü her eyalet farklı saat dliliminde kullanır türkiye gibi ortak saat yoktur ortlama 8,5 saat gerisindedeir yani saat burda 14 iken orda 5,5 gibi oluyor artık gerisini saat kaç sularında iş olcanı siz hesaplayın

Alıntıları Göster
    olay sadece abd degil AB ulkeleride onemli.

United States 19
    Canada 2

-------------- 21 sales
    Italy 6
    France 5
    United Kingdom 5
    Germany 3
    Netherlands 3

---------------22 sales

bu demekki AB de ABD de benim icin %50 onemli bu durumda abd benden 1 st geri Abd ise 8-10 st

yani turkiye saatiyle 20:00 ab icin guzel olabilir Akşam nete girme saati, Abd icin gece 23:00 u beklesek bile o saat abd de ogle saatleri
    ve okulda olur millet. Sabahın köründe kalkmak ne kadar dogru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 7 Şubat 2011; 13:21:10 >

• quote:

olay sadece abd degil AB ulkeleride onemli.

United States 19
    Canada 2

-------------- 21 sales
    Italy 6
    France 5
    United Kingdom 5
    Germany 3
    Netherlands 3

---------------22 sales

bu demekki AB de ABD de benim icin %50 onemli bu durumda abd benden 1 st geri Abd ise 8-10 st

yani turkiye saatiyle 20:00 ab icin guzel olabilir Akşam nete girme saati, Abd icin gece 23:00 u beklesek bile o saat abd de ogle saatleri
    ve okulda olur millet. Sabahın köründe kalkmak ne kadar dogru.

Alıntıları Göster
    Kanadalılar hangi siteye takılıyo acaba genelde..paypal kullanım oranı en yüksek kanadada galiba...
    Aslında olay cimrilik felan değil bence paypalda bitiyo ya...adamın paypalı olsa netten alışverişe güvense vereceği 10 doları düşünmez türkiye de bile..gözümün önünde bir tane oyun için dvdciye gelip korsan oyuna 20-25 lira veriyo bebeler...

• quote:

Orijinalden alıntı: boçi

Kanadalılar hangi siteye takılıyo acaba genelde..paypal kullanım oranı en yüksek kanadada galiba...
    Aslında olay cimrilik felan değil bence paypalda bitiyo ya...adamın paypalı olsa netten alışverişe güvense vereceği 10 doları düşünmez türkiye de bile..gözümün önünde bir tane oyun için dvdciye gelip korsan oyuna 20-25 lira veriyo bebeler...

Alıntıları Göster
    whois.sc adresinden bakabilirsin sitelerin ülkelere göre kullanım oranına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 7 Şubat 2011; 13:56:37 >
  • quote:

premium aldıgınız andan itibaren linkler aktif olur yani ****'deki gibi böle bir şıkka gerek yok.

Keşke olsaymıs. Direct Download açık olduğu olduğu zaman Rapidshare Link Checker linkleri kontol etmiyor bende. Sizler kullanıyor musuz herhangi bir Link Checker?
  • quote:

whois.sc adresinden bakabilirsin sitelerin ülkelere göre kullanım oranına.

Alıntıları Göster
    usta sitye girdimde nereye tıklıycaz aradım sitenin oranlarını görmek için
  • quote:

usta sitye girdimde nereye tıklıycaz aradım sitenin oranlarını görmek için

Alıntıları Göster
    @priamos

http://wgtools.com/link-checker/ ilginç sonuçlar gösterse de genel de bu siteyi kullanıyorum

@sonaslan

ilk önce seçmiş oldugunuz site alexa'da ilk 100 bin'de değilse malesef ülke değerlerini göremiyorsunuz .Bu önemli detayı atlamadan devam edicek olursam da Mesela ;

http://whois.domaintools.com/donanimhaber.com ''site profile '' kısmında şehir yada ülke bazlı olarak sonuçları görebilirsiniz.

• quote:

@priamos

http://wgtools.com/link-checker/ ilginç sonuçlar gösterse de genel de bu siteyi kullanıyorum

@sonaslan

ilk önce seçmiş oldugunuz site alexa'da ilk 100 bin'de değilse malesef ülke değerlerini göremiyorsunuz .Bu önemli detayı atlamadan devam edicek olursam da Mesela ;

http://whois.domaintools.com/donanimhaber.com ''site profile '' kısmında şehir yada ülke bazlı olarak sonuçları görebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    priamos19 kardeş bende sorunsuz calısıyor link checker nasıl bir hata veriyor caps versene

• quote:

arkadaşlar son 3-4 gündür acayip sayıda dosyam siliniyor bu tesadüf mü yoksa herksde aynı yada biri özellikle linkleri şikayet deiyo ola bilir mi

Alıntıları Göster
    Netherlands (2) Australia (2) Belgium (2) Bosnia and Herzegovina (1) Brazil (3) United Kingdom (33) Spain (2) Italy (4) Japan (1) Serbia (1) Canada (5) Kenya (1) Greece (1) Malaysia (1) Mexico (1) Norway (2) Poland (5) France (9) Sweden (2) Germany (36) Slovenia (1) Finland (2) Thailand (1) Turkey (6) Hungary (1) New Zealand (1) Russian Federation (2) United States (29)

Tr Sitelerde vermediğim bir dosya Türkler beni nerden buluyor ?

Heryerde Bir Türk var demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: NoEroin

Netherlands (2) Australia (2) Belgium (2) Bosnia and Herzegovina (1) Brazil (3) United Kingdom (33) Spain (2) Italy (4) Japan (1) Serbia (1) Canada (5) Kenya (1) Greece (1) Malaysia (1) Mexico (1) Norway (2) Poland (5) France (9) Sweden (2) Germany (36) Slovenia (1) Finland (2) Thailand (1) Turkey (6) Hungary (1) New Zealand (1) Russian Federation (2) United States (29)

Alıntıları Göster
    usta öyle bakmıycan int büyük bir havuz sorarım hiç thailand kenya yeni zellanda bosna macaristana gelen downa şaşırmıyon tr ye mi şaşırıyon inanırmısın ben tarih okumuş biriyim genell kültürüme çok güvenirim filesonic ülke listesine gelen ülkelerden tanımadıklarım çıkıyo üstüne bunlarda bir ikisini sonic haritasında yarım saat uğraştım bulamadım

• quote:

Sen yabancı siteleri konu açmak için kullanıyorsan, Türkler de yabancı siteleri download yapmak için kullanır, bu kadar basit, şaşıralacak bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: maicole

quote:

Sen yabancı siteleri konu açmak için kullanıyorsan, Türkler de yabancı siteleri download yapmak için kullanır, bu kadar basit, şaşıralacak bir şey yok.

Alıntıları Göster
    ben satış rakamı sandım bunları

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Ben kimler olduğu konusunda bir fikir sahibiyim zaten

quote:

O kadar satışı kim kaybetmiş biz bulalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Ben kimler olduğu konusunda bir fikir sahibiyim zaten

quote:

O kadar satışı kim kaybetmiş biz bulalım

Alıntıları Göster
    Aynen Türkler acayip yabancı sitelerde yaf...Recep ivedik açtım bir yerde en hit konum oldu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: boçi

Aynen Türkler acayip yabancı sitelerde yaf...Recep ivedik açtım bir yerde en hit konum oldu :D

Alıntıları Göster
    usta merak ettim bbli forumda mı açtın
  • quote:

priamos19 kardeş bende sorunsuz calısıyor link checker nasıl bir hata veriyor caps versene

streamin'in verdiği gibi o tip sitelerden bahsetmiyorum yalnız. Rs Link Checker tarzı betiklerden bahsediyorum. Fileserve'de direkt download seçili olursa onu da kontrol etmiyor.

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

• quote:

Orijinalden alıntı: priamos19

quote:

streamin'in verdiği gibi o tip sitelerden bahsetmiyorum yalnız. Rs Link Checker tarzı betiklerden bahsediyorum. Fileserve'de direkt download seçili olursa onu da kontrol etmiyor.

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

Alıntıları Göster
    ben filesonic in kendi testini dedim 200-300 lu paketler halinde harika calısıyor

• quote:

ben filesonic in kendi testini dedim 200-300 lu paketler halinde harika calısıyor

Alıntıları Göster
    Filesonicte satış başına ne kadar alıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    11 stde hic satış yok. Sanırım hafta sonu bonusun parasını cıkaracaklar. Neyse bende upload yapam bu fırsatta
    the more upload from me the less space they will have :))

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.