Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gaybo55

arkadaslar ben 10 dolarlık olan satısa geçdim direk settingsden değiştim baska bişey yapmama gerek varmı ?

birde dashbordda premium referral link diye bişi gördüm o ne işe yarıyor nerede kullanacağım ?

Başka birşey yapmana gerek yok.

Ordaki linki bende yeni gördüm. Sanırım sitesi olanlar için banner linki falan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

arkadaslar ben 10 dolarlık olan satısa geçdim direk settingsden değiştim baska bişey yapmama gerek varmı ?

birde dashbordda premium referral link diye bişi gördüm o ne işe yarıyor nerede kullanacağım ?

Başka birşey yapmana gerek yok.

Ordaki linki bende yeni gördüm. Sanırım sitesi olanlar için banner linki falan olabilir.

Alıntıları Göster
    Site sahipleri diledikleri kadar siteyi ekleyebiliyorlar mi ? .Yani 10 sitem olsa tek bir hesaba hepsini kaydettirip hepsinden de yüzde 5 komisyon alabilecek miyim ?

merak ettiğim icin soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 4 Şubat 2011; 22:05:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

Site sahipleri diledikleri kadar siteyi ekleyebiliyorlar mi ? .Yani 10 sitem olsa tek bir hesaba hepsini kaydettirip hepsinden de yüzde 5 komisyon alabilecek miyim ?

merak ettiğim icin soruyorum.

Alıntıları Göster
    Onu bende bilmiyorum işte Sitesi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır...
  • quote:

Onu bende bilmiyorum işte Sitesi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır...

Alıntıları Göster
    yokya banner linkini ben koydum onla alakası yok.. % 5 siteden gelen referanslada alakası yok.. yeni çıkdı .. @ king bilir heralde o nu bekleyelim :)
  • quote:

yokya banner linkini ben koydum onla alakası yok.. % 5 siteden gelen referanslada alakası yok.. yeni çıkdı .. @ king bilir heralde o nu bekleyelim :)

Alıntıları Göster
    gaza gelmek ne kadar kötü ya , satışa geçiom satış olmuo , dl ye geçiom o hafta en az 5 satıs oluo ne biçim iş anlamadım
  • quote:

gaza gelmek ne kadar kötü ya , satışa geçiom satış olmuo , dl ye geçiom o hafta en az 5 satıs oluo ne biçim iş anlamadım

Alıntıları Göster
    resmi olarak DP den ayrıldım yoksa uyeligim kapanacakdı (filesonic uyeligim) adamlar eleştiriye gelemiyorlar.
    Bu arada turbobite artık remote yapamıyorum ya filesonic den denedim hata verdi
  • quote:

murphy rules
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

murphy rules

Alıntıları Göster
    Yeni tanıştım bu siteyle..

Pay Per Download
    Pay Per Sale
    Pay Per Sale Fixed 10

hangisini seçeyim arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SLiM_BoY

Yeni tanıştım bu siteyle..

Pay Per Download
    Pay Per Sale
    Pay Per Sale Fixed 10

hangisini seçeyim arkadaşlar ?

Alıntıları Göster
    Pay Per Download ile başla istersen , satış rakamlarına göre de pay per fixed 'e geçersin.
  • quote:

Pay Per Download ile başla istersen , satış rakamlarına göre de pay per fixed 'e geçersin.

Peki dosya boyutlarını ne kadar yapmak daha mantıklı olur acaba ? Oyun ve film dosyaları için..
  • quote:

quote:

Peki dosya boyutlarını ne kadar yapmak daha mantıklı olur acaba ? Oyun ve film dosyaları için..

Alıntıları Göster
    bende siteyi kullanmaya dün başladım download'ı seçtim 3 tane pre satışı olmuş.Hemen degiştirdim fixed'e geçtim.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    dostum şimdi baglayici olmak istemem ancak bazi forumlarda gördüğüm üzere filesonic'in dosya limitini arttırmayı planladıgını biliyorum o yuzden pek cok sey degisebilir.Eğer download 'dan kazanacaksan 200-400 mb arası partlar son derece makul olacaktır. Eğer pay per sale istersen de 400 ve 400 + seklinde bolup yayinlarsan olumlu sonuclar alabilirsin.Eğer sadece copy paste ile dosyalar dagitmayi dusunuyorsan zaten su asamada pay per sale'i secmen bana pek mantikli gelmiyor .

Tabi Gelir durumun ; senin paylasim turun, dosya toplam boyutu , dosyayı ilk senin paylasicak olman ve dosyalari yayimladigin forumlarla birebir ilintili.Bence hicbirsey paylasmadan evvel kendine belirli basli forumlari belirle ve sonra da paylasim yapacagin turu belirle (xx, film, oyun ..vb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 5 Şubat 2011; 18:47:47 >

• quote:

dostum şimdi baglayici olmak istemem ancak bazi forumlarda gördüğüm üzere filesonic'in dosya limitini arttırmayı planladıgını biliyorum o yuzden pek cok sey degisebilir.Eğer download 'dan kazanacaksan 200-400 mb arası partlar son derece makul olacaktır. Eğer pay per sale istersen de 400 ve 400 + seklinde bolup yayinlarsan olumlu sonuclar alabilirsin.Eğer sadece copy paste ile dosyalar dagitmayi dusunuyorsan zaten su asamada pay per sale'i secmen bana pek mantikli gelmiyor .

Tabi Gelir durumun ; senin paylasim turun, dosya toplam boyutu , dosyayı ilk senin paylasicak olman ve dosyalari yayimladigin forumlarla birebir ilintili.Bence hicbirsey paylasmadan evvel kendine belirli basli forumlari belirle ve sonra da paylasim yapacagin turu belirle (xx, film, oyun ..vb)

Teşekkür ederim..

Şu an copy paste ile dağıtmayı düşünüyorum. Eğer olumlu sonuç alırsam biraz üstüne düşeceğim bu konunun.. Sonra da duruma göre pay per sale ya da pay per download ile devam edeceğim..

• quote:

quote:

Teşekkür ederim..

Şu an copy paste ile dağıtmayı düşünüyorum. Eğer olumlu sonuç alırsam biraz üstüne düşeceğim bu konunun.. Sonra da duruma göre pay per sale ya da pay per download ile devam edeceğim..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar son 3-4 gündür acayip sayıda dosyam siliniyor bu tesadüf mü yoksa herksde aynı yada biri özellikle linkleri şikayet deiyo ola bilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: sonaslan_1989

arkadaşlar son 3-4 gündür acayip sayıda dosyam siliniyor bu tesadüf mü yoksa herksde aynı yada biri özellikle linkleri şikayet deiyo ola bilir mi

Alıntıları Göster
    tek değilsin.
  • quote:

tek değilsin.

Alıntıları Göster
    Evet ufak çapta bi temizlik yapılmış az önce
  • quote:

Evet ufak çapta bi temizlik yapılmış az önce

Alıntıları Göster
    2300 dosyam gitti ( 110 oyun)
    20 oyun da copylerde gitti ( lego serisi ve nfs serisi) neyse orcinal MU dosyaları hala hayattada oradan geri kurtardım.

ANASON ya HF de otomatik uyelik iptali varmı 6 aylık uyelikde (rebill iptali) HF mesajımı okusana

• quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

20 oyun da copylerde gitti ( lego serisi ve nfs serisi) neyse orcinal MU dosyaları hala hayattada oradan geri kurtardım.

ANASON ya HF de otomatik uyelik iptali varmı 6 aylık uyelikde (rebill iptali) HF mesajımı okusana

Alıntıları Göster
    offf .. korkuttunuz beni bendede 4-5 gündür silinen olmuodu , geçen hafta oldugu gşibi toplu katliam olcak demekki , hazırlıklı olmalıyım .. filesonic bu işi haftalık yapmaya başladı sanırım

• quote:

offf .. korkuttunuz beni bendede 4-5 gündür silinen olmuodu , geçen hafta oldugu gşibi toplu katliam olcak demekki , hazırlıklı olmalıyım .. filesonic bu işi haftalık yapmaya başladı sanırım

Alıntıları Göster
    Benim de NFS serisi komple gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

Alıntıları Göster
    @King

Baktım ama bende bilmiyorum ki hiç başıma gelmedi. Zaten HF'ye çok uzağım ben aram hiç iyi değil

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.