Şimdi Ara

shard en kolay nerden düşer !!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • shard sahibi olmanın en iyi yolu abyss kırdırmak

• en iyisi abyss kırdır shard çıkmazsa da raptor ib falan çıkar takas edersin
  • KARDES HIC MI BISEY KESEMIYOSUN GIT FT YE (EZIK FT LERDE KUTU CIKMA IHTIMALI %1) AMA SEN YINEDE DENE BI IHTIMAL DARK WANE CIKAR ODA SHARIDN AMCA OGLU HP TAKARSIN AL SANA SHARD :D YANLISMIYIM ARKADASLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

quote:

Orjinalden alıntı: ko_umut_ko

bak shard en kolay bosslardan düşer ben troll kingden düştüğünü gördüm ama çok zor düşüyomuş eğer elinde +7 mirage olursa kesersin troll king ama buff ve acc lazım

kardeş sen ne diyon yaaaa??? troll king kesmesi kolay mı sanıyosun sen? bi buff ve ac ile olur mu bu iş?? sen hakkaten bişey bilmiyosun galiba....

troll king kesmek için lvl 55-60arası bi asassin'e ( msela asasin olsun karakterimiz) 1500buff 300ac ve 2 tane de 1920 healer lzm.... yoksa o troll king sana bi koyar, saniyesinde 2.80 yatarsın yere...

bilip konuşun arkadaşlar, sallamayın pls...

Senin dediğin çok mu doğru?Hiç bi rogue tk kesemez.Hele massive olmadan imkansız.tk kescek rogular nadirdir.Esas konuya gelince shard dmden ve bosslardan düşer.

ali_emre yazdığın daha ilginç tabi. önce hiç bi rouge kesemz demişsin. sonra kesebilcek nadir demişsin

• quote:

Orjinalden alıntı: foxthefox

beyler bilginiz olsun diye söylüyorum bi rogue troll king kesemez

zero hariç

ares te minniemouse (tahminen +8 shardı yada +9) 2 tane 1920 ile solo aldı videosu var isteyene pm den link verebilirim
  • abi senin yapcağın tek şey yani şimdilik abyys kasıp 200 tane felan kırdırıp düşürmeye çalışmak düşüremessen bile 200 tane den zaten emin ol shard parası çıkar ;)
  • Valla benim bi adamın şifresini tam 2 ay önce değştirmiştim 2 gün önce geldi içinde 114 lotto vardı kırdırdım 2 Shard Çıktı :))
  • en rahat hell abyss 19.kat sevent of isoloondan düşüyor.60+ master bi rogue yada warrior yanınada 1 tane 1920 healer alıp gidersen rahatça kesebilirsin 24 saat kesersen en az 20 adet sağlam item düşürürsün ben 8 tane shard düşürdüm orda sonra ablasına dalalım dedik çok sağlam vuruyomuş onu öğrendik
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursaaa

Shard en kolay boss lardan düşer diyolar ama hangi boss tan ne düşecek kimse kesin olarak bilmiyo bence bırak shard düşürmeyi falan benim gibi günde 10 abyss kırdır mutlaka her itemin olur
    dün 15 tane abyss kırdım glave,mirage,shard düştü:) Birazda sans işi cıkmaz demeyin sansınızı deneyin

oh oh herkez bişiler sölüyo ama sırf artistlik ossun die...15 tane abbys ten 1 tane upgrade scroll bulursan sanslısın...nerde glave mirrage shard....
  • quote:

Orjinalden alıntı: leglolas

quote:

Shard en kolay boss lardan düşer diyolar ama hangi boss tan ne düşecek kimse kesin olarak bilmiyo bence bırak shard düşürmeyi falan benim gibi günde 10 abyss kırdır mutlaka her itemin olur
    dün 15 tane abyss kırdım glave,mirage,shard düştü:) Birazda sans işi cıkmaz demeyin sansınızı deneyin

oh oh herkez bişiler sölüyo ama sırf artistlik ossun die...15 tane abbys ten 1 tane upgrade scroll bulursan sanslısın...nerde glave mirrage shard....

Arkadaş abyss kırmamış ki. 19. katta bulunan yaratıkları kesmiş ve onlardan item çıkmış abyss kırmak la ne alakası var?

• quote:

Orjinalden alıntı: polter

quote:

quote:

Arkadaş abyss kırmamış ki. 19. katta bulunan yaratıkları kesmiş ve onlardan item çıkmış abyss kırmak la ne alakası var?

arkadas okumayı da bilmiyo galiba...alıntı yaptığım seye bakmadan cevap wermiş

• valla bu topicde çok güldüm 55+ assassin +7 mirageyle TK alıyomuş ha heeh 2 tane de 1920. yahu tk 55+ assassine en az 1800-2000 vurur. Sizce geri kalan healtinin sürekli heallanması mantıklı mı? hehe çok komik. 64 level warriour 3 tane 1920 ile zor kesti o da arada yattı zaten.TK i lütfen hafife almayın 180k küsür canı olan bir yaratık. Talos daha kolay ona göre. bu arada geçen clanla tk kestik daha doğrusu tek warrior kesti kutu bile düşmedi :( . talos dan da pot çıktı ama aynı adam 30-40 dk DM dönüyo shard çıkıyo. sanırım en iyisi bu.
  • Klanca dün gece ve evvelsi gece 300ün üzerinde dm kestik sonuc : 1 shard 1 mirage dagger 1 elixir 1 salamander .Su ana kadar tek normal monsterden düsürdügümüz shard bu. arkadaslarinda dedigi gibi boss keseceksin ama su bossdan shard düsecek diye bir kuralda yok. Yüksek levelli monsterlerden düstügü kesin .
  • quote:

Valla hiç görmedim onu dalgınlığıma gelmiş. Senden özür diliyorum kusuruma bakma
  • dm kesip gold premium olan biri eğer kasaları açarsa shard da çıkar raptorda
  • quote:

Orjinalden alıntı: FireStarters

quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

quote:

Orjinalden alıntı: ko_umut_ko

bak shard en kolay bosslardan düşer ben troll kingden düştüğünü gördüm ama çok zor düşüyomuş eğer elinde +7 mirage olursa kesersin troll king ama buff ve acc lazım

kardeş sen ne diyon yaaaa??? troll king kesmesi kolay mı sanıyosun sen? bi buff ve ac ile olur mu bu iş?? sen hakkaten bişey bilmiyosun galiba....

troll king kesmek için lvl 55-60arası bi asassin'e ( msela asasin olsun karakterimiz) 1500buff 300ac ve 2 tane de 1920 healer lzm.... yoksa o troll king sana bi koyar, saniyesinde 2.80 yatarsın yere...

bilip konuşun arkadaşlar, sallamayın pls...

Senin dediğin çok mu doğru?Hiç bi rogue tk kesemez.Hele massive olmadan imkansız.tk kescek rogular nadirdir.Esas konuya gelince shard dmden ve bosslardan düşer.

ali_emre yazdığın daha ilginç tabi. önce hiç bi rouge kesemz demişsin. sonra kesebilcek nadir demişsin

ali_emre yanilmiosam onu ilnefana dediği için sölemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMe_On -- 3 Şubat 2006 11:31:56 >

• aslanım bu lvlde shard dusurmen cok zorr ama benden bi tavsiye abyss isine gir duserse duser dusmezse cıkan itemları satar alırsın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: polter

quote:

quote:

koptum amk

• quote:

Orjinalden alıntı: serhat1995

shard sahibi olmanın en iyi yolu abyss kırdırmak

bana çıktı
  • NE HAVA YAPARSINIZ A.q BANA SHARD SNOW MAN DAN ÇIKTI HEMDE İLK SNOW MANİMDEN ÇIKTI A.q SALAK GİBİ BİZDE 11M SATTIK OFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFF

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.