Şimdi Ara

shard +8 mi cleaver +9 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar arasında tercih yapamadım yardımcı olur musunuz?
    Chd reb +3 veya Sherion +7 yanlarına nasıl olur? Teşekkürler...

• sherion a o kadar para verilmesine karşıyım +9 Cleaver al ap için poison da 90 zaten daha iyiAma görünüş için alcaksan Shard alcaksın.Yanına da Sherion a o kadar para vereceğine +8 Md falan al daha iyi
  • +9 Cleaver +3 Reb Chd çok güzel olur birde +1 Wp varsa hp sorununda kalmaz
  • Sherionu niye bu kadar seviyorsunuz 51234235 gbm olsa bir tane sherion almam sharda o kadar para vereceğine git bir tane cleaver 9 al yanınada chd reb.3 kalanla takılarından birnin +sını arttırırsın.
  • Shard +8 ve sherion derim bana alırsa sherionun özelligi çok güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogue_king

Shard +8 ve sherion derim bana alırsa sherionun özelligi çok güzel...

Pardon ama sherionun hangi özelliği çok güzel? Dodging ratesini diyorsan sadece moblarda işe yaradığını biliyorum strsini desen rogue a str ne alaka? en fazla yanına 3-5 pot daha fazla alırsın.İşe yarayan tek özelliği defans sword ardream charına alıcaksan o özelliğide bir işe yaramıyor ardreamde sword takan adam görmedim daha.+60 diyorsan sherion yerine dv takmak daha mantıklı düşürdüğü hp +60 chara pek koymaz ama vurdun mu oturtutursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

quote:

Pardon ama sherionun hangi özelliği çok güzel? Dodging ratesini diyorsan sadece moblarda işe yaradığını biliyorum strsini desen rogue a str ne alaka? en fazla yanına 3-5 pot daha fazla alırsın.İşe yarayan tek özelliği defans sword ardream charına alıcaksan o özelliğide bir işe yaramıyor ardreamde sword takan adam görmedim daha.+60 diyorsan sherion yerine dv takmak daha mantıklı düşürdüğü hp +60 chara pek koymaz ama vurdun mu oturtutursun.

N!ghTM@sTeR: Aynen arkadaşım.+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +9cleaverı tek geçerim....
  • ne yani mobun sana vurma durumunumu düşürüyor... elf belttekide öyle o zaman
  • quote:

ne yani mobun sana vurma durumunumu düşürüyor... elf belttekide öyle o zaman

Öyle zaten bizim parası bol ama oyun bilgisi az kardeşilerimiz "aaa bak pkda dmg sektircek item bir numara hemen almalıyım" düşüncesiyle aldıkları için fiatı yüksek bu gibi itemlerin.Birebir ben denedim elf beltteki %20 dodging rate oranını normalde bu özelliğe göre 5 vuruşdan 1inin sekmesi lazım bırak 5i 55 kere arkadaşa spike attırdım 5,6 kere sekdii.Elf beltsizde denedim yine 6,7 kere sekdi.%20 atack rate ve dodging ratesi şuan sadece moblar için geçerli yani onca parayı 30 def ve 10 dex için veriyorsunuz(PK alanı için kullanıyorsanız).

• quote:

quote:

Str rogue'ya çok alaka..Bi kere düşün bi item e niye str bonus verilir 3-5 pot fazla almak içinmi ? Çok saçma..Str kritik vuruşlar yapmana yardımcı oluyor..mesela Enion bow daki str daha fazla pot diye konulmamış herkes böyle düşünüyor ama böyle bi mantık olabilirmi ? Bir gün str nin ne önemi olabilir rogue'da diye yola cıkarak .. iron Scarecrow da deneme yaptım.. +3 reb enion bowum vardı ve cs 1100-1200 arasında vuruyordu..Stat sıfırladım ve 100 str point verdim.. tekrar denediğimde..1500 - 1700 vuruyordu..Assasinde ne işe yaradıgını bilemeceğim.. Ama archer da böyle .. karakterlerde attack gücü sırf attack power da değil.. element damage..physical damage..kritik damage... Str nin Assasinde de önemli bi özelliğinin oldugunu düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shotter -- 15 Ağustos 2009; 23:40:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shotter

quote:

quote:

Str rogue'ya çok alaka..Bi kere düşün bi item e niye str bonus verilir 3-5 pot fazla almak içinmi ? Çok saçma..Str kritik vuruşlar yapmana yardımcı oluyor..mesela Enion bow daki str daha fazla pot diye konulmamış herkes böyle düşünüyor ama böyle bi mantık olabilirmi ? Bir gün str nin ne önemi olabilir rogue'da diye yola cıkarak .. iron Scarecrow da deneme yaptım.. +3 reb enion bowum vardı ve cs 1100-1200 arasında vuruyordu..Stat sıfırladım ve 100 str point verdim.. tekrar denediğimde..1500 - 1700 vuruyordu..Assasinde ne işe yaradıgını bilemeceğim.. Ama archer da böyle .. karakterlerde attack gücü sırf attack power da değil.. element damage..physical damage..kritik damage... Str nin Assasinde de önemli bi özelliğinin oldugunu düşünüyorum..

Keramet enionun str bonusndamı sanıyorsun?Rogue skilleri lightnig skillerdir bir okcuda enion nasıl kritik dmg atıyorsa bir asas içinde dv krtik dmg atar.O zaman dexe vermeyelim abanalım strye kritik vurcaz ya onun için.

• Hayır.. sonuçta dex bonus Rogue karakterinin güçü..Lighting skilli diye bi skill bişe yok(66 skillinden bahsetmiyoruz) .. Str kritik damage vurmanda yardımcı oluyor sadece..Dw de kritik damage olayıda yok..Sherion daha güzel bi itemdir dw ye göre...
  • quote:

quote:

quote:

Bullshit!
    WoW'u örnek alarak mı söylüyorsun bilmiyorum ama WoW'da agility critic STR Atak power'dır.
    Str'nin roguelere bir etkisi yoktur
    Yani str verince critic mi vuruyorsun?
    Bir kere ko'da critic diye bir şey yok 80 skilli harici

• quote:

Hayır.. sonuçta dex bonus Rogue karakterinin güçü..Lighting skilli diye bi skill bişe yok(66 skillinden bahsetmiyoruz) .. Str kritik damage vurmanda yardımcı oluyor sadece..Dw de kritik damage olayıda yok..Sherion daha güzel bi itemdir dw ye göre...

Tamam kardeşim sen sherion kullan sherionun dvden daha iyi bir item olduğunu düşünüyosan zaten bitmişdir olay.

Benim kritikden kasdım normalda atıyorum 600-700 vururken arada bir 750-800 vurması.

Birde şuan ronark serverında char kasıyorum seri csyi açıp deniyeceğim bakalım kaç vurucam ilk önce full dex sonra elime cb +6 üstüme cihitn 7 set giyecek kadar dex-hp kalanını strye vericem 2sininde sssini çekip yeni bir konu açıcam ordan tartışırız olmadı.

Dipnot:Tartışırızdan kasdım bilgilerimizi tazeleriz insanlık hali bende yanılabilirim arkadaşımda yanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 16 Ağustos 2009; 0:06:29 >

• Dostum..Wow hiç oynamadım..Nerden biliyorsun olmadıgını..? Deneme yaptım ve bi sonuca ulastım..Peki neden str vermeden önce 1100-1200 vururken.. 100 str verip denedikten sonra 1500-1700 lere cıktı (cs skilli sadece) ? Oyunda bu tür ayrıntılar var ama kurcalamadıgınız için..
  • quote:

quote:

Hayır.. sonuçta dex bonus Rogue karakterinin güçü..Lighting skilli diye bi skill bişe yok(66 skillinden bahsetmiyoruz) .. Str kritik damage vurmanda yardımcı oluyor sadece..Dw de kritik damage olayıda yok..Sherion daha güzel bi itemdir dw ye göre...

Tamam kardeşim sen sherion kullan sherionun dvden daha iyi bir item olduğunu düşünüyosan zaten bitmişdir olay.

Birde rogue iteminin verdigi str nin 3-5 pot daha fazla alındıgını düşünüyorsan..Burda bittide..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shotter -- 16 Ağustos 2009; 0:06:51 >
  • Ne critici ? Millet kafansında senaryo kuruyor sheron 2.2 critic vurur dw 1.7k str 0.1 critic ekler tey tey
  • +9 cleaveri ne koşulda olursa olsun 8 sharda tercih ederim.70+ bi char ise raum olmadığı sürece 9 cleaver devam
  • +8 Shard reb+3 CHD tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.