Şimdi Ara

Shaman Arena ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçekten 1,5saniyenin pek bir önemi olmadığına karar verdim uzun süre düşününce :S büyük bir hata yaptım.resto hateful hands'i boşu boşuna aldım.yetmezmiş gibi enchant bastırdım :S en azından gem takmadım :S GM'e ticket atıyorum hemen.

50ress --> 1,5 saniyeden önemli di mi? yine de atmadan sorıyım ki tekrar pişman olmıyım.
  • guardian totems talentine verdiğinde 2 sn düşürüyor zaten o yüzden +50 res daha faydalı

Peki blue socket için 8ress 12stamina mı iyi yoksa 24 stamina mı ?

Yani mesela bi item'a stamina koyup diğer item'a ress mi koymam iyi
    yoksa ikisine de ress/stamina dengeli mi koyıyım ?
  • min 20k hp 850 res yapacak şekilde ayarla kendin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 11 Haziran 2009; 0:03:28 >

şmdilik bu rakamlar çok benim için. sıfırdan başlıyorum pvp gearı yapmaya.. ama bunları yapmak için uğraşıcam
  • 2v2 de mage varken shaman hangi class olursa olsun yüksek ratingler hedeflemeyin...
    2v2 warrior-shaman ve 3v3de shaman-warrior-mage setuplarında ben hertürlü resto olmanı tavsiye ederim...
    bende enchancement shaman oynuyorum ve 2v2 dk-shaman yapıyoruz... eğer karşı taraf iyi bi takımsa ve benimde o an biraz dalgınlıgıma geldiyse ölmem inan 3sn'yi geçmiyor.(700res 19.8khp). Elem shamanda da fazla bişey değişiceğini sanmıyorum ama resto shaman ile hemen kendini hem takımı survive edebilirsin...

Resto olmaya karar verdim ve şuanda:

1xDeadly Elemental Hands
    1xHateful Elemental Chest
    1xHateful Resto Shoulder
    1xHateful Resto Legs

var. 1xHateful Elemental Head alacağım. Başlangıç yaptığımı düşünüyorum umarım devamı gelir :) Takıları da deadly yapmaya çalışacağım. neredeyse hatefullar kadar honor istiyor ama olsun :)

Neck-Finger-Boots-Waist-Wrist vb.. Bunları crit veren deadly'lerden alacağım di mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

arkadaşım shaman değilim fakat arkadaşımın karakteriyle bir çok arena maçına girdim. Elementalle olmuyor malesef damage çok güzel fakat artık tüm oyuncular shamanı healer görmeye alışmış. Arenadaki taktiklerin büyük bölümüde önce healeri öldürmektir. Bu yüzden rakibe iki tane vuramadan ölüyorsun. Bence restodan başka şansın yok. illaha elemental oynanacaksa 5v5 iyidir.

Sebep healer görmek değil. Shamanı 20 sn boş bırakırsan 3 kişi keser.
  • resto shamy ve ret pala olarak bir takımımız var , karşımda elemental shaman ve yanında herhangi bir dps olduğu zaman resmen adamların üstünden geçiyorum... yani karşında ret pala(yada dk) varken ve senin yanında healer yokken birşey yapamazsın..(olsa bile manan biter senin , yine kaybedersiniz)
    resto shamy ve arms warrior güzel bir takım olur , en azından 1900 leri görürsünüz... şu sıralar zaten arms warriorlar resmen ağlatıyor milleti , yanında hangi healer olursa olsun kesemiyorum , lanet olasıca healing reduc =)
    goodbye
  • =)

Ben itemlarımı düzeltmeye başladığım için 3vs3 açtık(frost mage-arms warrior-resto shammy) hepimiz 1-2 yıllık oyuncuyuz ama tabiki arena bambaşka bir şey.30 maç yaptık 18yenildik 12 yendik.Başlangıç için fena değil bence ama daha iyi olmalı tabi.Bugün 2vs2 takımımızda arms warrior+ben(resto shammy) girdik 10maç yaptık 7tanesini yendik 3tanesinde yenildik. Umarım iyidir,iyiyse böyle devam eder,değilse de gelişiriz umarım :)

Şuan daha yeni açtığımız için rating 500. yendiğimiz maçlar 30-40-50 rating arttırıyor.Bana biraz fazla artıyor gibi geldi. Belli bir sayıyı geçtikten sonra zorlaşçak mı yoksa hep böyle devam mı edecek ?
    Totemi falan deadly almak istiyorum ama belli bir rating istiyor. Şu anda hatefullu bir takım olarak yaklaşık kaç rating yapabiliriz.Yani deadly'leri alabilecek kadar yapabileceğimize inanıyorum.
  • resto en doğru tercih bence kararın doğru ikinci ne olsaydım dersen de enc shaman derdim
    elemantal shaman sanki raid için yapılmış bir sınıf gibi geliyo bana

Bunun dışında resto shaman'lar eskisi gibi arena'da iyi değil. Blizzard'ın son Q&A bölümünde Shaman'ların survival özellikleri konusunda uzun uzun yazılmış çizilmiş. Bir sonraki patch ile resto shaman'lara iyi özellikler geleceği konuşuluyor. Bekliyoruz dört gözle.

Arena'da resto shaman'ın mana problemi de var. Druid gibi değil yani. Water shield açsan, karşıdaki adam 2-3 tane vurdu mu sana health'in zaten iyice düşüyor. Sen de water shield açtığına pişman oluyosun ve earthshield açmak zorunda kalıyosun tekrar vs... Kısaca riskli bir durum. Bunun için arena partner'ını iyi seçmende fayda var. Uzun arena dövüşlerinde mana problemi yaşadığını göreceksin.
    Gigabyte GA-EP43-S3L // Intel Pentium Core2Duo 6300 – 1,86ghz CPU // 3x 1gb Kingston 667mhz DDR2 Ram // ZOTAC NVIDIA GeFORCE 9600GT AMP // Zalman VF700-ALCU // Thermaltake TR2 500W // SoundBlaster Audigy Value// LG GSA 4082B DVD-RW // Creative 5200 5+1 Speaker System // Samsung 940BW // Xerox Phaser 3122

Canon EOS 350D // Sony P92 // Wacom Graphire 3 Tablet

WoW: Xigg - 80 - Orc Shaman
  • Söylediklerinde haklısın.2vs2de arms warrior ile,3vs3te arms warrior-frost mage oynuyoruz

Shamanlara buff geleceğini bilmiyordum ama gelmesi çok gerekli bence.Bir süre ara vermiştim oyuna,nerfler gelmiş.
    heroism debuff'ı 10dk..boss combatlarda 1 kere kullanabileceğiz sanırım.
    ayrıca anlam veremediğim şey: Mana Spring koyarsak BoW üzerimizden kalkıyor.Bunun zaten mana problemi çeken shamanlara neden getirildiğini hala anlayamadım ve saçma buluyorum !

Sanırım tek mana problemi çeken healer shaman.
    Paladinin manası zaten kolay kolay bitmiyor ve %25manasını doldurabiliyor.
    Priestlerin de manası hızlı bitmiyor.
    Druid uzun combatlarda mana regeni hızlandırıyor.
    Shamanda da mana tide totem var diyebilirsiniz ama zaten manası çabuk gidiyor mana tide kullanıyorsun, o da çabuk bitiyor.

Gelecek özellikler/bufflar hakkında ipucu/bilgi var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.