Şimdi Ara

Shadowlands Outlaw Rogue Macro Önerisi arıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır Sublety oynuyordum ... M+ bulmakta zorlanıyorum herkes Meta Köpeği olmuş , Outlaw dönmeye karar verdim .

Fakat bilenler bilir Outlaw Rogue oynarken , Mageler gibi 2 tuşla oynayıp proc beklemiyorsun . Takip etmen gereken 5-6 skill var sürekli açık olması gereken Roll- Blade vs.

Birkac macro önerisine ihtiyacım var , yabancı kaynaklara baktım ama pek işlevsel birşey bulamadım.

Bulabildiklerim bunlar ;

/cast [nomod,nostance] Sinister Strike; [nomod] Ambush; [mod:shift] Pistol Shot; [mod:ctrl] Blade Flurry = tek tuş sinister , shift+tuş pistol , ctrl+tuş blade

/castsequence reset=5 Ambush,Vanish,Ambush,Slice and Dice = tek tuş açılış bunu ben yazdım .

Bu tarz Macro önerilerine açığım , fikri olan varsa yazın lütfen . Shadowlands Outlaw Rogue  Macro Önerisi arıyorum.. 

• WeakAura ile CD ve skilleri çok daha rahat takip edebilirsin. Macroya gerek bile kalmaz.

Weakaura'ya luxhos'un profilini import etmen yeterli olur:

https://www.luxthos.com/weakauras/rogue-weakauras-for-world-of-warcraft-shadowlands//

Ekranda şu şekilde görürsün:

Shadowlands Outlaw Rogue  Macro Önerisi arıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Bu mesaj silindi.

Teşekkürler inceleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

WeakAura ile CD ve skilleri çok daha rahat takip edebilirsin. Macroya gerek bile kalmaz.

Weakaura'ya luxhos'un profilini import etmen yeterli olur:

https://www.luxthos.com/weakauras/rogue-weakauras-for-world-of-warcraft-shadowlands//

Ekranda şu şekilde görürsün:

Evet WeakAura kullanıyorum kendime göre düzenledim birkaç birşeyi , ses bile ekledim alarm gibi , bazı skilleri hala kaçırıyorum , alışma sürecindeyim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.