Şimdi Ara

shadow priest bilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir warlock oyuncusu olarak(başka 80 charlarımda var) son zamanlarda shadow priest te merak sardım level 26'ya kadar geldim,şimdiye kadar kesin öğrendiğim bir şey var kasması zor aklımda bir kaç soru var acaba bilenler cevaplayabilir mi?
    1)shadow priest nasıl mana regeneration sağlar sprit tap ile improved sprit tap kullanıyorum ama bunlar çok iyi mana reg sağlamıyor hep bir şeyler içmek zorunda kalıyorum bir de 80 pve talentlarına baktığımda sprit tab hiç alınmamış o zaman nasıl mana reg. sağlanıyor.
    2)shadow priest pvp de nasıl silence,shadow fiend, shield,dispersion,psychic horor,psychic scream shadow form falan var bunların ne işe yaradığını biliyorumda pvp de shadow priest etkili mi rahat aldığı ve alamadığı sınıflar hangileri
    3)pve de nasıl dps de ilk 3 e girer mi? geçen heroic de vardı ama beni(warlock) geçemiyodu mesela fakat her sınıfın iyi oynayanı kötü oynayanı iyi itemlısı vs vardır o yüzden kesin bir fikrim yok,pve de çok etkilimi yoksa yerini hunter warlock mage vs bunlara mı bırakıyor
    4)sanırım shadow form dan sonra leveling i kolaylaşıcak peki o zamandan sonra oynaması zevkli mi
    5)yada boşver warlock da offspeci affi yap aynı şey mi dersiniz
    yorumlarınız bekliyorum

• SP oynayan biri değilim ama forumlardan duyduğum bir iki bilgiyi sana da aktarayım:

1) Vamp. ve Shadow form geldikten sonra sıkıntı olmadan kasarsın. Özellikle Shadow Form gelene kadar priest kasması tam bir işkence.
    2) Hiçbir fikrim yok :)
    3) Gearı sağlam, işini bilen SP'ler genelde 1. oluyorlar ama pek fazla rastlamadım.
    4) Oynamadığım için cevap veremem.
    5) Bence prieste devam, eğer shadow sarmazsa holy olursun, ya da disc olur arena yaparsın. Warlock sevdiğim bir class değil ondan da olabilir.
  • 1-)Shadow talentinin son abilitysi dispersion bir mana regen skillidir.. 3.2 patchi ile cd si 2 dkya düşürüldü.. ayrıca 68 de açılan pet yani shadow fiend yine muhteşem mana regen yapar.. eğer talentte shadow fiende verirsen 3 dk cd si oluo.. 68 - 70 den sonra shieldını açıp damage yemeden non-stop mob kesebilirsin ama oraya kadar ii sabır ister shadow pri.. 40 tan sonrası kolay fasa fisosuna da inanma 70 olana kadar 2 mob kesince manan anında bitio zati..

2-) pvpsini bilmiom çünkü pvpyi hiç bir talentle beceremiom :D

3-) Bi warlock a yada mage e yaklaşır belki geçemez ama raide, partye yararlarına bakarsan ben shadow priyi tercih ederim.. Gerçi kendimde holy pri olduğu için ben tercih etmem ama başka bi class oynasam sp tercih ederdim :D

4-) Shadowun zevki 60dan sonra başladı benim için ama sizi bilemicem tabi.. Zevk meselesi kişiden kişiye deişir..

5-) Priest dps olduğu kadarda heal classıdır.. İnsanlar shadow pri kasıo oynuo olabilir ama emin ol çoğu heal yapmayı da çok seviolardır.. Eğer heal yapmayı sevmiosan priest sana göre deildir..

• priest kasması hakkaten sıkıcı özellikle shadow form ve daha sonra VT gelene kadar. çok mana sorunu çekiyosundur tahmin ediyorum ve özellikle psychic scream kullanırsan kalabalık mobların olduğu yerlerde yeni moblar çekerek zor durumlarda bırakabiliyor insanı :)

en azından VT gelene kadar lvling yaparken illa full shadow tree gitmek zorunda değilsin aşağıdaki forumları incelersen belki biraz daha bilgi sahibi olursun sana tavsiyem heirloom itemları alman.

http://www.wowhead.com/?forums&topic=101234
    http://www.shadowpriest.com/

Bunun dışında HClerde dpste 1. olması diğer kişilere de bağlı olmakla birlikte biraz zor oluyor çünkü moblar çok çabuk yatıyor genelde trashtan ziyade single targetta üst sıralara oynaması daha kolay ama hakkaten iyi bir gear ve rotasyon gerekli. Dpste çok fazla ability kullandığından iyi bir pc, iyi bir bağlantı ve DoT sürelerini takip etmen açısından DoT timer, class timer vs gibi addonlar da yararına olacaktır.

• 1- raidlerde mana sorunun olmayacak kasarken biraz sıkıntı çekebilirsin ama sabret

2-pvpde rog hariç çoğu classı alacaksın bunu düşünme bile

3-http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Sha%27tar&cn=Eelmigos&gn=Obscure en son voa 25 mnde 5.3k dps yaptım (flasksız) rotasyonu düzgün yapıp fps sorunu yaşamazsan dpste ilk 5'te yerin olabilir

aff lock oynamazsın zaten desto varken

• level 30 geldim teşekkürler yorumlar için 80 yapıcam muhtemelen zor ama zevksiz değil aslında iyi işler yapacak bir sınıf gibi duruyo tekrar teşekkürler yorumlar için

Shadow priest'ların asıl aranma sebebi DPS değil bildiğim kadarı ile mana ve can sağlaması hoş bir katkı, DPS yapan çok :)

Orijinalden alıntı: Crimean

Az kalmış 40 olunca, shadowform olunca hem shadow damage%15 artacak= az mana ihtiyacı,
    ayrıca aldığın zararda %15 azalacak= power word Shield yapman azalacak yada yapmayacaksın = az mana ihtiyacı

Shadow priest'ların asıl aranma sebebi DPS değil bildiğim kadarı ile mana ve can sağlaması hoş bir katkı, DPS yapan çok :)

Zaten pure dps yapanı çok az alıyorlar dps'e..Raide katkısı olan dpsler daha kolay girebiliyor..(druid,shaman,spriest)
  • Shadow Priest eğlenceli bir classdır; özellikle lvl80'de. Raidlerde VE ile hp kazandırdığı gibi VT ile tüm raid'e mana kazandırmaktadır. Shadow priest ile oynamak holy priest ile oynamak gibi dikkat gerektirir; aggroyu dengelemek gerekmektedir. Shadow Priest ranged dps olduğu için genelde raidlerde yer bulur ve bazı raidler özellikle shadow priest ararlar(Naxx raidlerinin olmazsa olmazıdır).
    Blizzard Shadow Priest'leri PVE ve PVP'de yavaş yavaş güçlendirmekte ancak beklenen seviyelere ulaşamamaktadır.
    Kişisel görüş olarak Shadow Priest eğlenceli bir class olmasaydı; PVE'de Warlock PVP'de Paladin classları derdim.

Önerilerim:
    PVP için disiplin priest(Shadow priest ile iyi oynamama-800Resi'ye sahip olmama rağmen Paladin, Warlock, Rogue ve Shaman'a karşı çok zayıf kalıyorsun. Warrior ve Hunterları evirip çevirim dövüyorsun. Mage için çok akıllı oynaman lazım. DK'larda ortada.)
    PVE için shadow priest(Lagsız bir raidde(Shaman-Pala-Mage buffları ve elixir ile) T8.5 Gear ile 6k dps yapabilirsin; Shadow Priest dot'cu olduğu için dot buffların takibi çok önemli hiçbir zaman dotbuff'ı bitmeden aynı dotbuff'ı atma dps kaybedersin. Ayrıca mind flay'i oldukça sık kullanmaya bak 3.2.2 ile improved spirit tap'i aktif ettiriyor. Shadow weaving 5 stack olunca sw:p ve dp'yi cast et. Bunun dışında shadow fiend'i boss fightte 4k mana kaybettiğin an bas(BL verilmişse kullanma))

Karaktere bakmak isteyenler armory'den Spinebreaker-Sortiarius 'a bakabilirler.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.