Şimdi Ara

Shadow of War Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [%100 ~ ÇIKTI] /_Apex Çeviri_\ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
36
Favori
31.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu çeviri durdu herhalde ya çok zaman geçti ses yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cıkmayacak bu yama oyaliyorlar milleti
  • Discord dan baktığımda yama devam ediyor deniyor. 1 ay önce en son güncelleme yapılmış. Ya bitmek üzere yada geç çıkıcak tepki çekmemek için yanıt verilmiyor. Ücretsiz yama mecbur bekliyoruz 😏

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekip üyeleri vize haftasındayken bu kadar darlamanız hoş değil, bu oyunun çevirisi sizin için arkadaşların geleceğinden daha önemliyse orasını bilemem tabi. Bu arada avukat falan değilim sadece empati kurdum o kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeonardoDaTürk

    Discord dan baktığımda yama devam ediyor deniyor. 1 ay önce en son güncelleme yapılmış. Ya bitmek üzere yada geç çıkıcak tepki çekmemek için yanıt verilmiyor. Ücretsiz yama mecbur bekliyoruz 😏
    ücretsiz yapmazlar bu yamayı Ancestors: The HumanKIND Odyssey bağış kotalı idi bu da öyle olur yada sürekli paralı olur büyük ihtimal.
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Ben sitelerine baktığımda ücretli yama görmeyince o şekilde düşündüm. Farketmez bizde ücretli alırız. İlki gibi uzun soluklu oynayacağım bir oyun olucak tahminen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yama ücretli olacaksa emeğe saygıdan ötürü sadece orjinal oyun sahibi kişilere satılmalı. O yüzden kendileri ile çelişmezler emek hırsızlığı olur.
  • Srcaglar kullanıcısına yanıt
    Yama verilen kişileri Steam'den mi ekleyelim? Bunu yazarken ne düşünüyordunuz acaba? Tuvalette falan mı geldi aklınıza? Bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Bu dediklerim kişiseldir. Ben okuyorum ve sınav haftasından yeni çıktım ve malesef hastayım bir de. Ama siz bizleri motive etmiyor para muhabbeti yapıp duruyorsunuz. Eleştirme hakkını kendisinde bulan arkadaşları aramıza davet ediyorum. Gelin ve sahip olduğunuz İngilizce ile bizi gururlandırın. Çeviri deneme metinlerimiz var. Tercüme edip gönderin. Ha vaktim yok derseniz de işimizi bize bırakın ya da bizlere mantık dahilinde yorumlar göndermedikçe cevap alamayacaksınız. Kimselerin acelesi ile işimizi yarım yamalak teslim etmeyeceğiz kimseye. Teşekkürler. Bizi destekleyenlere bizzat teşekkürlerimi sunarım. İyi Günler

    Muhammed B.
    Apex Çeviri Temizlikçisi
  • Ortada global bir dil söz konusu ve ben yamaya ihtiyacım olmadığını düşünüyorum. Arkadaşın teki saçma bir yorum yapmış ona cevap vermek istedim ve gayet mantıklı bir cevap yazdığımı düşünüyorum sonuçta 2020 yılına girmek üzereyiz ve İngilizce hala bilinmiyor. Açık sözlü olmak gerekirse bu oyunu crackli oynadım. Zaten Türkçe de gereksiz bir dil olmasaydı oyunlarda gömülü olurdu. Bu yüzden insanlara yama yapmayı bırakın kendileri öğrensinler. Bu toplum iyice hazırcı olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.