Şimdi Ara

Shader 2.0 hatası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım driverlarınıda yükledim oyuna normal giriyor karakter seçme ekranından oyuna geçme sırasında directx shader 2.0 falan diyor bu hatayı nasıl düzeltebilirim ? (Kasayı yan yatırdım yine olmadı)

• Tam olarak hatayı yazar ya da resmini çekersen daha iyi olur.

Şu anda aklıma ilk gelen shader 2 desteklememesi ama yeni aldım diyorsun piyasadaki çoğu ekran kartı shader 2.0 destekliyor.
  • dx9 yükle
  • Shader diyorsa direk ekran kartının yetersiz olmasından da kaynaklanıyor olabilir , bilgisayar eski mi ?
  • Ekran kartı markası nedir ?
  • Ekran Kartın Desteklemiyor. Shader bildiğim kadarıyla gölge yapılandırılması ile ilgili. Bendede böyle bir sorun vardı eski ekran kartımda iyi oyunları açamıyordum. Dx yükle bir daha dene shaderi güncelleme olması lazım ekran kartının cd sinde. Ekran kartı modelini yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
  • Ekran kartım asus gtx550 ti . Direct X'in sürümlerine internetten baktım ama elle tutulur bişey indiremedim hiç.Eskiden oyunların yanında verirlerdi bu direct x setuplarınıda cd'nin içinde onları bi karıştırayım belki bulurum ha indirebileceğim bir link verebilecek varsa oda olur.

Edit : Elle tutulur derken internette Software Development Kit falan var direct X 9-10-11 yazınca çıkmıyor direk SDK sürümü çıkıyor bulamadım o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 31 Aralık 2011; 13:32:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0.1 low fps problemi
    geçen yıl açıldı
    Modern Warfare 2.0 shader sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam nvidia yönetim merkezine gir ordan kartının özelliklerine bak shader modelini öğren

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etyen81 -- 31 Aralık 2011; 13:57:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

Ekran kartım asus gtx550 ti . Direct X'in sürümlerine internetten baktım ama elle tutulur bişey indiremedim hiç.Eskiden oyunların yanında verirlerdi bu direct x setuplarınıda cd'nin içinde onları bi karıştırayım belki bulurum ha indirebileceğim bir link verebilecek varsa oda olur.

Edit : Elle tutulur derken internette Software Development Kit falan var direct X 9-10-11 yazınca çıkmıyor direk SDK sürümü çıkıyor bulamadım o yüzden.

http://www.microsoft.com/downloads/tr-tr/details.aspx?FamilyID=36fbed29-e264-4bc7-ab48-2cc4a59acaa1
    burdan indirebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

quote:

Orijinalden alıntı: İconic

Ekran kartım asus gtx550 ti . Direct X'in sürümlerine internetten baktım ama elle tutulur bişey indiremedim hiç.Eskiden oyunların yanında verirlerdi bu direct x setuplarınıda cd'nin içinde onları bi karıştırayım belki bulurum ha indirebileceğim bir link verebilecek varsa oda olur.

http://www.microsoft.com/downloads/tr-tr/details.aspx?FamilyID=36fbed29-e264-4bc7-ab48-2cc4a59acaa1
    burdan indirebilirsin

Teşekkürler fakat buna gerek kalmadı.Nvidia'nın son güncellemesini indirdim ekran kartı ile verilen driver eski imiş sanırım.Şuan oyun düzeldi yardımlarınız için hepinize teşekkürler.

• BENDE OLMUO BU SURUM NEDEN DIR BILEN VARMI AYNI HATA BENDEDE VAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.