Arkadaşlar bu sene bırakıcaktım Lol'ü . Arada giriyorum. Dün 2 maç dereceli attım shaco ile. İlk mavıden başlıyorum. 2 level olup q skillimi açıp karşı jungleın redine veya mavisine gidip onu bekliyorum. Zaten tutuştur ve çarp ile giriyorum. Adam eğer jungle da iyi değilse hemen w sonra q ile adamı şaşırtıp tutuştur ile kill garanti. Ve karşı jungle ı oyun dışı bırakıyoruz. Sonra mide,bota veya top'a gidiyorum. Ordan ya asist yada kill çıkartıyorum. Eşya ise mavi jungle itemi. Sonra hydra ve tank kasıyorum. Eğer kritik vurmak istersem ebedi alıp keyfime bakıyorum
Ben shaco ile bunu birkaç kere yaptım karşı ormancıyı mahvedip tüm koridorları öne geçirmeme rağmen kaybettiğim bir sürü oyun var shaco alıyorsan oyun 40dakikayı geçmemeli shaco rengar gibi tekleyebiliyor ama late gamede ne olursa olsun düşüyor diğer şampiyonlara göre.
Tamam.
quote:
Orijinalden alıntı: Troll Captain
Ben shaco ile bunu birkaç kere yaptım karşı ormancıyı mahvedip tüm koridorları öne geçirmeme rağmen kaybettiğim bir sürü oyun var shaco alıyorsan oyun 40dakikayı geçmemeli shaco rengar gibi tekleyebiliyor ama late gamede ne olursa olsun düşüyor diğer şampiyonlara göre.
Dediğiniz çok doğru sadece adc tekleyebilmem için 5 kişinin arasına gireceksin ve öleceksin .