Şimdi Ara

SGK emekli intibak zammı tc ile sorgu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
4
Favori
12.597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Link için teşekkürler.

Anneme 39 lira 12 kuruş intibak zammı gelmiş. Bozdur bozdur harca. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: araziii

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Rahmetli babam 90 veya 91 de emekli oldu...Şimdiannemle kız kardeşim onun maaşını alıyor...Ama intibak yok diyor...

babanızın ne kadar primi vardı?
    İntibak hesaplamaları prim ödeme gün sayısı, Aylık bağlama oranı ve Ortalama kazançlara göre hesaplandı,
    Babanızın T.C. numarasını pm ile gönderirseniz kontrol edeyim.

bizimkilerde 92 emeklisi ama fark çıkmadı acaba yatim aylığı olduğu için mi?
  • Anneme 38,37 tl fark çıkmış
  • link için teşekkürler, bize maaş farkı yok :)
  • Tesekkur ederim hocam, peder emekli gecen soruyodu bana, bakalim !!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anneme 193 tl fark çıktı. maaşı 1050 den aylık enflasyon farkı ile 1295 Tl civarına yükseldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjslash

207 tl :D allah razı olsun . Dövlet bize bakiyy

Devlet bize bakmıyor. 30 sene çatır çatır maaşımızı elimize almadan kestiği paraların bir kısmını geri veriyor.
    30 yıl tavandan prim ödedim, 1 gün eksiğim, hastalığım vs yok. 1000 TL civarında maaş alıyordum. Şimdi, pardon
    203 TL eksik hesaplamışız, bundan sonra tam vereceğiz diyorlar. Bugüne kadar eksik ödediğiniz ne olacak diyemezsiniz.
    Çünkü bizde başından beri ileri demokrasi var. Şükreden bir millet olduğumuz için yiyen yiyor. Boğazlarına dursun, çocuk çoluğuna yedirmek nasip olmasın bütün çalanların.
  • bizimki de 95 bağkur emeklisi ama emekli bulunamadı diyor... nasıl yani? niye öyle diyor ki?
  • pederin emekli maaşı 870 lira küsürdu. 2000 den önce emekli 1990-91 yıllarında falan emekli oldu.
    intibak farkı yok diyor. 920 mi ne olmuş. sadece yüzde 4 lük artış yani.

bu devletin taaa.. dememek elde değil.
    nasıl dengeleme bu anlamadım.

neredeyse haftalık olarak mazota benzine %4 zam geliyor. mazota benzine zam demek, herşeye zam demek, sebzeye meyveye vs.vs...

sonrada alın geçinin.

biraz siyasi oldu ama dahada bişi demiyorum..

(bu arada malesef, akp ye oy vermiş birisiyim.)
  • teşekkürler
  • Günün sorusu,
    Enflasyon farkı intibak eklendikten sonra mı hesaplanıyor yoksa eklenmeden önce mi? 800 TL'nin %5'i ile 900 TL'nin %5'i aynı değil sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Günün sorusu,
    Enflasyon farkı intibak eklendikten sonra mı hesaplanıyor yoksa eklenmeden önce mi? 800 TL'nin %5'i ile 900 TL'nin %5'i aynı değil sonuçta.

önce intibak zammı ardından yüzdesel maaş zammı...en azından bu kısımda hinlik yapmamışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abi

quote:

Orijinalden alıntı: mjslash

207 tl :D allah razı olsun . Dövlet bize bakiyy

Devlet bize bakmıyor. 30 sene çatır çatır maaşımızı elimize almadan kestiği paraların bir kısmını geri veriyor.
    30 yıl tavandan prim ödedim, 1 gün eksiğim, hastalığım vs yok. 1000 TL civarında maaş alıyordum. Şimdi, pardon
    203 TL eksik hesaplamışız, bundan sonra tam vereceğiz diyorlar. Bugüne kadar eksik ödediğiniz ne olacak diyemezsiniz.
    Çünkü bizde başından beri ileri demokrasi var. Şükreden bir millet olduğumuz için yiyen yiyor. Boğazlarına dursun, çocuk çoluğuna yedirmek nasip olmasın bütün çalanların.

AMİNNNNN

• İntibak vurmamış benim yetim maaşıma. Ama normalde 262 lira + 13 lira ek ödemem varken o sayfada 285 lira gözüküyor. 10 lira zam gelmişse hiç gelmese de olurmuş..
    Devlet bize bakmiyi.
  • Babamın maaşa 350 lira küsür zam yapmışlar. Tabi her zaman olduğu gibi bizim maaşımıza yapılan zam 0 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13.kazım

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Günün sorusu,

önce intibak zammı ardından yüzdesel maaş zammı...en azından bu kısımda hinlik yapmamışlar...

İyi bari 3 simit daha alırız artık.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • teşekkürler. faydalanacak insan oldukça fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

2013/Ocak Aylığı : 1.347,17

Not: Aylık miktarına ek ödemeler dahildir.

İntibak aylığınız bulunmamaktadır

intibak teğet geçmiş bizi

o bile çok fazla

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.