Şimdi Ara

SG2Global - Efsanenin Yeniden Doğuşu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
2
Favori
19.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Chaveez kullanıcısına yanıt
    Merhaba server hakkında pek bilgim yok ama eski tr tarzı mı ? yani atı kendimiz madalyonla alıyoruz skilleri kendimiz master,gm,p yapıyoruz. + basmalar nasıl exp oranı nasıl ?
  • Merhabalar,

    Eski tarz diyebiliriz ancak oyunu kolaylaştıracak bir cok sistem mevcut. Atı kendiniz zirhliyorsunuz 1'er saat ara ile at gorevini verebiliyorsunuz. Skilleri kendiniz sıfırdan geliştiriyorsunuz. Yang exp gibi droplar GF'ye oranlar 2.5 kat daha fazla, + basma oranlarida gayet makul bir derecede dusuyor. Eger dilerseniz ilk sayfadaki tanitima gozatabilirsiniz :) Ayrica ilerleyen guncellemelerde 105 ve 120 eklenecek oyunun gidisatina gore ve yeni sistemler gelistirildikce oyuna sunulacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 4 Eylül 2019; 13:32:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Chaveez kullanıcısına yanıt
    açılsın da bakalım 1 hafta deneyelim beğenirsek devam ederiz zaten
  • beyler size ufak bi tavsiye vereyim sg2 globalı kurmak tam 2 dakika sürüyor tabi pc niz de metin2 sg varsa hemen anlatıma geçiyim

    bilgisayarınızda metin2 sg varsa daha sonra oynamak istiyorsanız masa üstüne bi kopyasını alın sg2global setubunu metin2 sg nin içine kurun

    C:\Program Files\Metin2 SG 'ye kurun istemci 4 ,5 tane pack dosyası indirecek ve sg2 global tam 2 dakikada kurulacaktır. haydi iyi oyunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 4 Eylül 2019; 15:42:31 >
  • serverı ilk defa oynayacağım. Vslik bi ninja yapmak için farm çarı açıcaktım ama bu ninja ve şamanların aldığı buff yeterli midir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Köylü Çiftçi

    serverı ilk defa oynayacağım. Vslik bi ninja yapmak için farm çarı açıcaktım ama bu ninja ve şamanların aldığı buff yeterli midir?
    %20 canavar eklendi her iki karakterede ekstra olarak. Gayet yeterli bence tavsiye ederim yanına da bir kritikçi şaman aldığınızda harika olacaktır.
  • @Köylü Çiftçi Hocam TR'de adamlar %5 canavar bonusu fazla alabilmek için dünyanın parasını harcıyor. Bence güzel dengelemişler. Ben de şaman açacağım.


    @Chaveez Comayı tercüme ettiğiniz mesajdan anladığım şu: sg'nin ilk sunucu lisanslı, official sunucu ama sg 2 ilk sunucudan tamamen bağımsız, p-sunucu. Doğru mu anladım hocam?
  • 20 canavar konusu çok kafamı karıştırdı, açacağım karakter konusunda bayağı kararsız kaldım :) Oyun açılmadan 15-20 dakika önce oyunun discord sunucusunda buluşup sohbet etmek isteyen olursa orada olacağım :)
  • 20 bonus olayı iyiymiş büyük ihtimalle kritikçi şaman yapıcam diğer svlerde vurmuyor diye hiç açmıyordum bakalım
  • Site çöktü oyun hiçbir şekilde inmiyor :D vazgeçtim
  • server patladı galiba.
  • oyuncu sayısı tahminlerden yüksek çıktı girişler çöktü web siteside çöktü :D OVH datacenter 'in dandik sunucuları kaldırmadı yoğunluğu

    bu arada server çökmedi oyundakiler oyunlarına devam ediyor serverin giriş portu çöktü yoğunluğun biraz azalınca otomatikmen açılacaktır girişler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 4 Eylül 2019; 19:50:19 >
  • Genel bilgilendirme

    Herhangi bir patlama, kapanma söz konusu değil. 6 bin kayıt aldık ve ddos saldırı altına girdik. Şu an yetkili birimler ddos saldırısını atlattığımızı söyledi bilginiz olsun. Çoğu kişi oyuna yeni yeni giriyor sizden sabır ve anlayış bekliyoruz.
  • Görevler filan ileride Türkçe olacak mı ?
  • %20 bonus ne kadar etki ediyor merak edenler için söyleyim, yan yana iki 20 lvl metni vardı. birine büyülü sura birine de şamanla ben daldım, metni kırdığımda sura arkadaş daha metnin yarı canını indirmişti. Bedenselle kıyas etme fırsatım olmadı ama rahat kasıldığını söyleyebilirim şamanın.
  • Girişte çökmeler oldu
    Yayıncılar banlandı
    TL ile ep yok EURO ile satılıyor
    Oyun hileci kaynıyor
    1.3k online ile açıldı en kötü server bile 2k ile başlıyor
    Patcher sorunlu hala kuramayanlar var


    Aşırı kötü bir başlangıç yaptı bence artık işi bitti. Kötü başlayan kötü gider. Server gg

    Bir de gaziyi takımdan şutlamışlar galiba discordda tagı yok. Bi olaylar dönüyor serverda.
  • Pihaçu P kullanıcısına yanıt
    yayıncılar neden banlanmış hocam ?

    Bu arada Forumdaki lisans itirafından sonra sitesine bile girmeye korkuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kateujanod

    yayıncılar neden banlanmış hocam ?

    Bu arada Forumdaki lisans itirafından sonra sitesine bile girmeye korkuyorum.
    Tüm p yayıncılara ban attılar. Sgnin kendi yayını vardı o da ban yedi. Tekrar açtılar bi daha yedi. Telif olayında sıçıp batırdılar zaten. İlk lisans dediler sonra baktılar her yerden tepki geliyor R yaptılar.
    Şuanda 1.1k online var. 2-3 aylık serverlarda bile 1.5k online var. Server açılmadan bitti. Herkese geçmiş olsun. Emek vermeyin yazık olmasın.
    https://www.twitch.tv/sg2globalhttps://www.twitch.tv/sg2_global




  • oyuna acilen bir anti hile yazılımı eklenmesi lazım
  • 20 canavar dediniz diye şaman ve ninja açtık, canavarlar 7.5'a düşürülmüş. Pişman oldum ninjaya döndüğüme. Zaten 20 canavarın oyun başındaki getirisi tartışılmazdı. Garip kararlar veriliyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.