Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.248
Cevap
150
Favori
207.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
Giriş

Maksimum 3 slot ve 322mm uzunlukta ekran kartlarını destekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet173 -- 29 Ekim 2024; 14:54:9 >
  • mehmet173 M kullanıcısına yanıt

Merhaba, detaylı yorum için teşekkürler.

Evet Fractal Nano'yu kastetmiştim. Gerçi şimdi baktığımda beyazı yok görünüyor piyasada, ama yine de tasarımını beğendiğim için siyah olanı da tercih edebilirim.

Eğer Lian Li A4 yerine Fractal Nano ile kurarsam, sıvı soğutmaya gerek var mı? Arctic Freezer 36 DUO ARGB Siyah olanı soğutma için yeterli olur mu?

Bir de kasa arkasında da 120mm kasa fanı kullanmayı düşünüyorum tabi, onu yazmamışım.

• bogacaslan kullanıcısına yanıt

Rica ederim, Nano ile kullanacaksanız sıvı soğutmaya kullanmak zorunda değilsiniz. Acrtic yerine Thermalright Phantom Spirit de alınabilir, karar sizin iki soğutucu da işlemcinizi rahat soğutur. Ayrıca kasa olarak Fractal Nano'yu tercih etmezdim, neredeyse mid tower hacminde bir kasa. Gerçek ITX'i yaşamak isterseniz A4 H2O alın pişman olmazsınız. Tabi karar sizin, hangisini beğenirseniz...

• bogacaslan kullanıcısına yanıt

Torrent Nano kocaman bir kasa buradaki hiç kimse o büyüklükte bir kasayı önermez ve almaz açıkçası..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/s/itxdC9ka
    z490m itx/ac wifili anakartım satılık,
    https://www.sahibinden.com/s/OFIlnffr
    10600k işlemcide satılık
    temizler.
    birde bu kasa var
    https://www.sahibinden.com/s/DbujTAcu
    üçü beraber 6.5 'a veririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İlginiz ve yanıtınız için teşekkür ederim. Uzun zamandır yeni bir psu arayışı içindeydim ki Akakçe, Epey, Vatan Bilgisayar, Amazon, İtopya, İncehesap, İnventus gibi siteleri takibe alıp sfx güç kaynağı aramıştım uzun bir zaman lakin güçlü bir model bulamayınca Loki 1200w modeline yönelmiştim. Bu model boyut itibari ile hoş durmuyordu. 1000w bir psu ile de işimi görebileceğimi biliyordum. QP.com.tr ziyaret etmek hiç aklıma gelmemiştiSFF / MINI ITX Severler Kulübü 

SFF / MINI ITX Severler Kulübü

Ya Loki 1000w ya da Loki 1200w derken tam da olması gerektiği gibi bir SFX PSU alabildim sayenizde. SFX-L ölçü olarak pek ısınamadığım ara bir model, bu durum aynı FHD ve UHD arasına girmeye çalışan 2K monitör gibi SFF / MINI ITX Severler Kulübü 

SFF / MINI ITX Severler Kulübü

Bir kaç gün önce sipariş verebildim maddi açıdan dolayı ve bu sabah montajını gerçekleştirdim. Çok teşekkür ederim @avanak_abdi

Evet, @Mesut91. SFX-L PSU modelleri, 11L ve altındaki SFF sistemler için pek mantıklı değil düşüncesindeyim. Kablo karmaşasını gidermek ve hatta sıcak havanın tahliyesi için kullanılacak fan için alan kalmıyor Desteğiniz için size de teşekkür ederim.

• e1ektronick kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Sisteminiz çok güzel olmuş tadını çıkarın. Doğru bir seçim yapmışsınız SF1000 konusunda. Uzun yıllar götürecek sessiz ve kaliteli bir psu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e1ektronick kullanıcısına yanıt

Sıvı soğutma olarak hangi modeli kullanıyorsunuz? Bende bir MSI var ama hortumları ne yaptıysam yukarıdan geçiremiyorum alttan geçirince de psunun arka tarafında kalıp potluk yapıyor. Hortumları tam nasıl geçirdiğiniz göstermeniz mümkün müdür?

• 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.