vaybe konu hala canlı çok iyi :) en son 5 yıl olmuş Corsair 250D mini ITX kasa toplamıştım çok kullanışlı sağlam bir kasaydı sonra ne küçük ne büyük olsun dedik nzxt H400 matx e geçtim memnunum rgb var tabiki tek fanlı su soğutuculu güzel ama ıtx bir daha dönmem sanırım.. |
SFF / MINI ITX Severler Kulübü (251. sayfa)

-
-
H400 de güzel kasa aslında H210 H510 satışlarını kesmesin diye bitirdiler güzelim kasayı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yeni konsolun hayırlı olsun. :))
-
Hakikaten öyle oldu
ps5 kadar eni var. Masada yer açıldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amazon
Cooler Master V850 SFX altın, 850 Watt SFX güç kaynağı (AB fiş), 80 PLUS altın, modüler SFF/Mini ITX PC güç kaynağı, yarı pasif sessiz hidrodinamik 92 mm FDB fan, SFX-ATX adaptörühttps://www.amazon.com.tr/Cooler-Master-V850-SFX-Altın/dp/B08BKQ23XC/ref=mp_s_a_1_3?crid=13UCILCITYBGK&keywords=sfx&qid=1695299791&s=electronics&sprefix=sfx%2Caps%2C277&sr=1-3
Satıcı değil ama gönderici Amazon. Satıcı da %100 olumlu yorum almış, fiyatı gayet uygun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiyat iyi ama bu serinin 1. versiyonunda fanlarinda problem vardi, belli bir dereceye kadar calismayip ardindan cok hizli sekilde calisiyordu o da gurultuye neden oluyordu. v2 de bu problemi cozmusler. v2 ise alinabilir
-
Evet öyle bir durum var. Yalnız ambalajın dışından V2 olup olmadığı zaten belli olduğu için iade edilebilir. Gönderici Amazon olduğu için sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
CoolerMaster 4.651,54 TL kargo+vergi dahil
Amazon.fr de SF750 bulunuyor
kargo+vergi 212 euro yapiyor (6.125 TL)
arada 1500 TL lik fark var, ama ben olsam o farka SF750 alirdim.
-
Teşekkürler 1 adet aldım
Anakarttan sonra kasa kıtlığı başladı. Düzgün sade model kalmadı.
-
Sorma hocam, son kalan A4 H2O'yu aldım sanırım.
Terra getireceklerdi...Ridge şu an ülkedeki en mantıklı seçim sanırım.
@noprektam9113 Hayırlı olsun. Elinize ulaşınca V2 olup olmadığı konusunda bilgilendirirseniz seviniriz.
@Temet Nosce Ben de benzer düşünceyle elimdeki arızalı SF750 için iade/değişim kararında değişimi seçtim, iadesiyle daha ucuza V850 alabiliyor olmama rağmen. Fakat 4090 ve SF750'li çok sayıda sistem görsem de 850W daha bir sweet spot gibi duruyor en tepe sistemler için. Şu sıralar RTX 4080 ve üzeri, hele ki Intel sistem kuruyorsam V850 seçerdim muhtemelen.
-
A4 h2o arıyorum 2.el de, sıfırları çok pahalanmış
-
Eskiden olsa düşündüğüm kasalardandı ama şuan olabildiğince küçük boyutta arıyorum
A4-H20 mi Terra mı? düşüncelerinizi merak ediyorum.
Bence Terra.
AIO kullanılmayacaksa Terra
Terra gpu tarafında A4-h20 cpu tarafında iyi soğutma olarak... Gpuların büyüdüğünü düşünürsek uyumluluk olarak terra ağır basıyor sanırım. Cpu uv yapılıp kullanılacak o zaman da...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X