< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SFF / MINI ITX Severler Kulübü (165. sayfa)

-
-
Ghost S1 Tophat ile kullanıyorum. Sırt çantası tavsiyesi olan var mıdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gaming gecesinde 2 adet kasa indirime girecek görünüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
q58 ve h20 2700 lira.
H2O aldım valla baya uygun geldi bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun hocam. gelince bekliyoruz fotoğrafları
Teşekkürler hocam, yer imlerindeydi kasa indirim olursa göreyim diye eklemiştim, tam arkadaşla oyundayken telefondan fark ettim oyunu bırakıp kasayı aldım
Yalnız kasa bir süre boş olarak bekleyecek sanırım. Bu kasaya geçersem EK AIO 240 Basic almak istiyordum ama o soğutucuyu bulmak da mesele. Amazon.fr'den sipariş verilebiliyor ama geçici olarak stokta yok diyor, alsam ne zaman geleceği meçhul. Soğutucuyu da ayarlayınca fotoğrafları atarım inşallah.
-
hocam şuradan geliyor bildiğim kadarıyla:
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunda vergi konusu nasıl oluyor hocam, Amazon gibi ön ödemeli değildir herhalde.
-
-
-
evet hocam son adımda öyleymiş maalesef.
Sharkoon qb one modeli var ben kullanıyorum. İki adet 3.5 inç hdd takılı ayrıca arka fan kısmına da bir adet 2.5 inç hdd takmak mümkün. Soğutma ne iyi ne kötü idare ediyor. Kendi fanının yanına bir adet 12 cm fan daha taktım oyun açtığımda biraz sesli çalışıyor. Oyun amaçlı düşünmüyorsanız bence idare eder.
amazon
Sharkoon Qb One Pc Kasası, Mini-İtx, 2X 2.5 / 3.5 Dahili, 2X Usb 3.0 / 2.0https://www.amazon.com.tr/Sharkoon-One-PC-Geh%C3%A4use-Mini-ITX-Interne/dp/B00TL8VN5I
-
O halde mecbur Amazon'u bekleyeceğim hocam, siparişi veririm ne zaman gönderirlerse artık :)
Teşekkürler ilginiz için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarmusche -- 16 Temmuz 2022; 1:57:48 > -
-
-
sayın hocalarım laptopa geçeceğim için bilgisayarımı satacağım da, son zamanlarda itx komple sistem satan var mı? satış kolay oluyor mu?
-
280mm sıvı soğutma ve tam boy psu sığabilecek bir kasa var mıdır piyasada?
-
-
Şenel abi kasa güzelmiş de evde iki tane kedi var, böyle yüksek ve kule formunda bir kasayı koymaktansa benim full atx kasayı koymak daha mantıklı geliyor
Bana biraz HAF XB EVO tarzı yayvan ama alçak, masanın üstünde de nispeten kibar duracak bir kasa lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X