Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.435
Cevap
153
Favori
223.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arctic'i bilemem ama Scythe gayet sessiz çalışıyor.

• İlk itx bilgisayarımı iki gün önce toplamış, elimde pwm fan çoklayıcı kablo kalmaması ve kasanın ön panel ses kablosunun kısa gelmesi nedeniyle tam bitirememiştim. Dün pwm fan çoklayıcı kablo, bugün de ses uzatma kablosu geldi. Alta iki adet 120mm fan takabildim böylece. Kasanın ön panel ses kablosu kısa olduğu için gergin, dolayısıyla çirkin duruyordu. Onu da hallettim. El atmışken kablolama da çok düzgün durmuyordu, onu da düzelttim. En az büyük boyutlarda atx kasa toplamak kadar zormuş ki alan dar olduğu için bir tık daha zor oldu diyebilirim.

SFF / MINI ITX Severler Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• avanak_abdi kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun sade sistem olmuş. Yanlız itx hastalıktır bir kere tadını aldınızmı bırakması zor olur arkası hep gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 17 Haziran 2022; 15:7:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Bunu eldeki parçalar degerlensin, satarım diye topladımSFF / MINI ITX Severler Kulübü kendime -eğer itx seversem- 5900x, 3080 toplama niyetindeyim.

Cok duzenli ve temiz bir sistem olmus,emeginize saglik.

• psleda kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Güç kaynağı atx olduğu için uğraştırdı. Anladım ki itx kasa için sfx güç kaynağı lüks değil, ihtiyaç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanak_abdi -- 24 Temmuz 2022; 17:30:30 >

Gayet güzel sistem olmuş hayırlı olsun. İnventus’ta FSP Dagger 650W indirimde PSU düşünürseniz:

SFF / MINI ITX Severler Kulübüinventus
    FSP Dagger 650W 650W SFX 80+ GOLD tak çıkar kablolu (SDA650) Güç kaynağı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10714

Sarı siteye de geçen gün biri SF600 Platinum koymuş RMA değişim ürünü fiyatı fena değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarmusche -- 17 Haziran 2022; 17:54:49 >
  • Jarmusche J kullanıcısına yanıt

Kasa, atx güç kaynağı uyumluydu. Elimde de bu güç kaynağı vardı. Açıkçası masraf yapmak istemedim ancak bu kadar uğraştıracağını tahmin etsem, kesinlikle sfx ile toplardım SFF / MINI ITX Severler Kulübü 

Bu kasada devam edecekseniz gerek yok zaten hocam, bir kere monte ettikten sonra iş bitiyor. Kasa içi düzeniniz de gayet temiz. Kart 3060 sanırım, iki hafta kadar kullandım bu kartı tam ITX sistemlik bir kart ufacık.

Evet, rtx 3060. Bir saat kadar death stranding (2k, full detay, dlss kalite) oynadım. Isı değerleri de gayet iyi geldi.

• https://www.youtube.com/watch?v=Rv3lyc4kEvs&feature=youtu.be
    Sfx psular konusunda belki yardımı dokunabilir bir inceleme olmuş. Maalesef altyazı seçeneği olmadığı için konu başlık kısımlarını foto translate kullanarak anlaşılır hale getirebilirsiniz. Anladığım kadarıyla psuların sadece fan gürültü seviyeleri incelenmemiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umarım bir gün rgb’li sfx psu alma fırsatımız da olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @MALİ MÜŞAVİR hocam siz 850w cm sfx almıştınız. V1, V2 nasıl ayırt ediyorduk? :Şu dikdörtgen içindeki sembol yerine, V1'de fan vb bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam. Amazon.de'den almayı düşünüyorum. O yüzden soruyorum.

Fan resmi olursa v1 kapasitör resmi olursa v2 sizin atığınız resim v2

Edit resim ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 19 Haziran 2022; 22:13:48 >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• Silverstone 700W Platinum SFX-L güç kaynağı 1747 TL

https://www.amazon.com.tr/Silverstone-Teknolojisi-SST-SX700-LPT-Platinum-Modüler/dp/B08HNFPY6X/

Yurt dışı fiyatı 163 dolar.

Ürün SFX-L formunda. Düşünenler buna dikkat ederek alsın.

• M2 ssd alacağım arkadaşlar ne öneresiniz? 980 pro 1 tb fiyatı çok geldi ama bilemedim

• MEMATİ kullanıcısına yanıt

İkinci eli değerlendirmek istemez misiniz? Forumun SSD al sat alanında makul fiyatlı ürünler denk geliyor. Hazır sistemlerden sökülmüş, hiç kullanılmamış.

• uzun süredir 1 adetti ve listemdeydi, geçen hafta ürün tükendi. iade ürün de olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.