Şimdi Ara

Sezonluk otelde çalışmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu yaz marmariste 5 yıldızlı bir otelde (sadece ingiliz misafirlerin ağırlandığı) bellboyluk yada barmenlik yapacağım. Kuzenim marmariste dansçı tanımadığı otel yok diyebilirim. Sizce hangi bölümde çalışayım, otelde daha önce bellboyluk yada barmenlik yapanınız varmı? Tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bellboylukta iyi bahşiş olduğu söyleniyor hocam hep. Şahsi tecrübem vs. yok ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Bellboylukta iyi bahşiş olduğu söyleniyor hocam hep. Şahsi tecrübem vs. yok ama.
    Bende öyle düşünüyorum hocam.

• Antalya'da yasiyorum turizm in gobegi. Hemen hemen ikiside aynu bahsisi alir bellboy un isi biraz daha rahat olur bar genellikle aksamlari felan cosar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlienPickless9

Antalya'da yasiyorum turizm in gobegi. Hemen hemen ikiside aynu bahsisi alir bellboy un isi biraz daha rahat olur bar genellikle aksamlari felan cosar.
    Hocam birazda ingilizcemi geliştirmek istiyorum sizce hangisi yararlıdır. Genel olarak otellerde çalışmanın avantajı varmıdır?

• billybeat B kullanıcısına yanıt
    Yani gelisirde sadece otelde ogrendigin kadar kalirsan cok gelismez 1-2 cumle ve ya kelime disinda. Saglam ogrenmek istersen evde de biraz kendin calisman tekrar etmen gerekir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.