Ve başkan Aziz Yıldırım yeni sezon öncesi transfer için resmen düğmeye bastı. Başkan Yıldırım takım içinden bazı isimlerle yolları ayırmayı düşünüyor. Ve gelecek yabancı belli oldu. Etoo kesinlikle Fenerbahçeli olurken bir çok isim ile görüşmeler resmen başladı. İşte Fenerbahçe’de yaşanan gelişmeler. 1907haber farkı ile.
VARAN 1
ETO’O RESMEN FENERLİ
Fenerbahçe’de Etoo ile yapılan görüşmeler sonucunda bu futbolcunun Fenerbahçe formasını giymesi kesinleşti. Fenerbahçe bonservisi için 17 milyon euro parayı verirken Etoo’ya ise yıllık 4 milyon euro para verilecek Fenerbahçe Etoo ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak
VARAN 2
MALDONADO GÖNDERİLİYOR
Fenerbahçe’ye büyük umutlarla alınan Maldonado ile yollar ayrılıyor. Geldiği günden bu yana takıma bir türlü uyum sağlayamayan ve büyük hayal kırıklığı yaşatan futbolcu ile yollar ayrılıyor. Maldonado’nun yanı sıra Appiah’ta satılıklar listesinde yerini alacak
VARAN 3
YILDIZLAR BELLİ OLDU
Başkan Aziz Yıldırım Roberto Carlos ayarında bir çok yıldızı takıma getirmek için resmen düğmeye bastı. Etoo’nun yanı sıra listede yer alan isimler belli oldu.Hedef bu isimlerden en az ikisini daha almak ve yola devam etmek. İşte o dev liste; Wagner Lowe, Thierry Henry, Crespo, Ronaldinyo, L.Fabiano, Kanoute, Shevchenko isimleri ön plana çıktı.
VARAN 4
Fenerbahçe’de sözleşmeleri sezon sonu sona erecek olan Aurelio Valencia ile resmen anlaşma sağladı. Aurelio’nun yanı sıra Zenit kulübü ile anlaşan Önder Turacı ile İspanya’ya gitmeyi hedefleyen Semih kesinlikle takımdan ayrılıyorlar.
Maldonado kalmalı :S Nasıl uyum sağlayamamış ya? Kaç maç oynadı ne hatasını gördünüz ?
Sağlam bir adam kesinlikle kalmalı..
Ben size söyliyim
Wagner Lowe gelecek, M.Topuz gelecek,Aurellionun yerine adam gelecek, Bir yıldız gelecek R.Carlos çapında (herhangi bir yere illa ki forvet değil),
Appiah Kezman Aurellio Önder gidecek.
Görüyorumm görürumm KARGALARRRR
Bende rüyamda o yıldızları gördüm; ancak nedense Türkiye'ye gelmek istemediklerini söylediler.
quote:
Orjinalden alıntı: spyfox
BOMBALAR PATLAYACAK
Ve başkan Aziz Yıldırım yeni sezon öncesi transfer için resmen düğmeye bastı. Başkan Yıldırım takım içinden bazı isimlerle yolları ayırmayı düşünüyor. Ve gelecek yabancı belli oldu. Etoo kesinlikle Fenerbahçeli olurken bir çok isim ile görüşmeler resmen başladı. İşte Fenerbahçe�de yaşanan gelişmeler. 1907haber farkı ile.
VARAN 1
ETO�O RESMEN FENERLİ
Fenerbahçe�de Etoo ile yapılan görüşmeler sonucunda bu futbolcunun Fenerbahçe formasını giymesi kesinleşti. Fenerbahçe bonservisi için 17 milyon euro parayı verirken Etoo�ya ise yıllık 4 milyon euro para verilecek Fenerbahçe Etoo ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak
VARAN 2
MALDONADO GÖNDERİLİYOR
Fenerbahçe�ye büyük umutlarla alınan Maldonado ile yollar ayrılıyor. Geldiği günden bu yana takıma bir türlü uyum sağlayamayan ve büyük hayal kırıklığı yaşatan futbolcu ile yollar ayrılıyor. Maldonado�nun yanı sıra Appiah�ta satılıklar listesinde yerini alacak
VARAN 3
YILDIZLAR BELLİ OLDU
Başkan Aziz Yıldırım Roberto Carlos ayarında bir çok yıldızı takıma getirmek için resmen düğmeye bastı. Etoo�nun yanı sıra listede yer alan isimler belli oldu.Hedef bu isimlerden en az ikisini daha almak ve yola devam etmek. İşte o dev liste; Wagner Lowe, Thierry Henry, Crespo, Ronaldinyo, L.Fabiano, Kanoute, Shevchenko isimleri ön plana çıktı.
VARAN 4
Fenerbahçe�de sözleşmeleri sezon sonu sona erecek olan Aurelio Valencia ile resmen anlaşma sağladı. Aurelio�nun yanı sıra Zenit kulübü ile anlaşan Önder Turacı ile İspanya�ya gitmeyi hedefleyen Semih kesinlikle takımdan ayrılıyorlar.
eto'o nerde fenerbaahçeli hani klüpten en ufak bir açıklama bile yok bu haberleri fazla abartmışlar
kaynak fotomaç galiba. bu yeter herhalde nasıl yalan olduğu hakkında. ronaldinho milan ile anlaştı bunlar hala ısrarcı. yakında resmen fenerli de yaparlar(milanla sözleşme imzaladıktan sonra)
Aziz yıldırımın marca gazetesine yaptığı röportajdan kısa bir bölüm
"Eto o kendisi fenerbahce de oynamak istediğini söyledi "
Abi kusura bakma da adamlar resmen Ronaldinyo yazmışlar ne derece ciddiye alınır sen hesap et
maldonada kadar dandik bi oyuncu görmedim herif tır gibi ayağını kaldırana kadar gün ağarıyor direk gönderilsin
benim gönderilecekler listem şöyle:
maldonado kazman selçuk kemal can ali bilgin vederson(çakma carlos) ilhan parıldak önder turnacı
quote:
Fenerbahçe’ye büyük umutlarla alınan Maldonado ile yollar ayrılıyor. Geldiği günden bu yana takıma bir türlü uyum sağlayamayan ve büyük hayal kırıklığı yaşatan futbolcu ile yollar ayrılıyor. Maldonado’nun yanı sıra Appiah’ta satılıklar listesinde yerini alacak
Yuh be bu kadar da işkembeden atılmazki.. ne uyum sağlayamaması, ne hayalkırıklığı ya
quote:
marca gazetesi=fotomaç
aynı haberi fotomaçta okuduğunu düşün. sence aziz yıldırım öyle bir röpörtaj yapmışmıdır.
Hocam ilk haberim kaynağı konu başlığında var onlar nerden almış bilemem.Ama diğer msj ım kaynağı daha sağlam
quote:
Orjinalden alıntı: .Zlatan.
quote:
Abi kusura bakma da adamlar resmen Ronaldinyo yazmışlar ne derece ciddiye alınır sen hesap et
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
Maldonado kalmalı :S Nasıl uyum sağlayamamış ya? Kaç maç oynadı ne hatasını gördünüz ?
Sağlam bir adam kesinlikle kalmalı..
Ben size söyliyim
Wagner Lowe gelecek, M.Topuz gelecek,Aurellionun yerine adam gelecek, Bir yıldız gelecek R.Carlos çapında (herhangi bir yere illa ki forvet değil),
Appiah Kezman Aurellio Önder gidecek.
Görüyorumm görürumm KARGALARRRR
kargalar cem kargalar
Habere bak
Semih Şentürk'ün Gidiceğini Hiç Sanmıyorum
Semih Kezman Aurelio Deivid Önder Can Selçuk Kemal Appiah Bunlar gidici. Appiah, Deivid ve Marco nun takasta kullanılabilme ihtimali var. Maldonado kesin kalacaktır. Luganoyuda tutmaya çalışacaklar. 1 adet yabancı hücumcu sağ kanat, 1 yabancı 1 yerli 2 golcü, 1 yabancı ön libero gelecek.
quote:
Orjinalden alıntı: xantia
Semih Kezman Aurelio Deivid Önder Can Selçuk Kemal Appiah Bunlar gidici. Appiah, Deivid ve Marco nun takasta kullanılabilme ihtimali var. Maldonado kesin kalacaktır. Luganoyuda tutmaya çalışacaklar. 1 adet yabancı hücumcu sağ kanat, 1 yabancı 1 yerli 2 golcü, 1 yabancı ön libero gelecek.
Diyelim Bu Saydığın İsimlerim Tamamı Gitti , Gitmezde - Gelicek Oyuncular Hakkında Bir Bilgin Varmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: spyfox VARAN 3
YILDIZLAR BELLİ OLDU
Başkan Aziz Yıldırım Roberto Carlos ayarında bir çok yıldızı takıma getirmek için resmen düğmeye bastı. Etoo�nun yanı sıra listede yer alan isimler belli oldu.Hedef bu isimlerden en az ikisini daha almak ve yola devam etmek. İşte o dev liste; Wagner Lowe, Thierry Henry, Crespo, Ronaldinyo, L.Fabiano, Kanoute, Shevchenko isimleri ön plana çıktı.
O dev listeden 2 oyuncu artı Eto 3 santrfor eder..Eğer Eto dahilse 2 santrfor eder.Ayrıca Maldanado , Appiah ve Aurellio gönderilecek diyor.Tek santrfor oynayan bir takımın 3 santrfor alıp 3 tane orta saha oyuncusunu göndermesini yazan bir zihniyet..Bırakın abartmayı , yalan haberi futbol bilgisine dahi haiz değilerl.O dev listedeki oyuncular yedek mi kalacaklar?Ortasahada kim oynayacak ,yabancı kontenjanı var kimi transfer edecek?yoksa Şevayı Henry'i ön liberoda mı oynatacak? Bu adamlar bu işi bırakıp başka işlerle uğraşmalı bence..yok illa spor haberleri yapacaz, sallaması hoşumuza gidiyor diyorlarsa otursunlar futbol nedir onu öğrensinler önce.Enazından sallamanında bir adabı olmalı..
quote:
Orjinalden alıntı: »Keen«
quote:
Diyelim Bu Saydığın İsimlerim Tamamı Gitti , Gitmezde - Gelicek Oyuncular Hakkında Bir Bilgin Varmı ?
Zaten satılık ve gidecek listesi olarak verdim. Ekleme çıkarma olabilir duruma göre. Bende fazla ayrıntı bilmiyorum, çünkü kaynaklarımda yeterli bilgiye sahip değil. Kezman-fatih takası, önderin gidişi bana söylenenler. Eto olayı gerçekleşmezde Aurelio ya sözleşme yapılıp valencia takasa zorlanmaya çalışılacak deniyor ama başarılabilirmi bilemiyorum. Ön libero için isim yok ama araştırmalarda İtalya ve İspanya ligine ağırlık veriliyormuş. Yabancı sağ kanat sır gibi saklanıyor. Kalan yerliler sözleşmesine göre ya yurtiçi ziconun onaylayacağı takaslarda kullanılacak yada kiralanmaya çalışılacak. Bu arada çok sayıda menajer Gökhan ve Lugano ile ilgileniyor son bilgilere göre.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: »Keen«
quote:
Zaten satılık ve gidecek listesi olarak verdim. Ekleme çıkarma olabilir duruma göre. Bende fazla ayrıntı bilmiyorum, çünkü kaynaklarımda yeterli bilgiye sahip değil. Kezman-fatih takası, önderin gidişi bana söylenenler. Eto olayı gerçekleşmezde Aurelio ya sözleşme yapılıp valencia takasa zorlanmaya çalışılacak deniyor ama başarılabilirmi bilemiyorum. Ön libero için isim yok ama araştırmalarda İtalya ve İspanya ligine ağırlık veriliyormuş. Yabancı sağ kanat sır gibi saklanıyor. Kalan yerliler sözleşmesine göre ya yurtiçi ziconun onaylayacağı takaslarda kullanılacak yada kiralanmaya çalışılacak. Bu arada çok sayıda menajer Gökhan ve Lugano ile ilgileniyor son bilgilere göre.