Şimdi Ara

Sezon Öncesi Dengeleme Yaması 2 Notları (Türkçe Notlar Eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Orijinalden alıntı: Ottway

Lee favorim championumdu ağır bir nerf yiyecek olması çok kötü oldu.

lee ye agir mi? evelynn napsin kardesim

Doğru diyorsun yapcak birşey yok yedirdiler nerfleri Birde beyler bu skill konileri championla bitişik olucak denmiş onu tam olarak anlayamadım bir açıklar mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phazeX -- 16 Ocak 2013; 19:48:35 >
  • mainim talon gg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengar artık tamamiyle iyi bir jungle oldu. bence güzel oldu.
  • Mide gelen ad leri biraz olsun oyundan düşürdüler bence olması gereken buydu çünkü karşıdaki apc lerin hiçbir şansı kalmıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

quote:

Orijinalden alıntı: SpeLLBReaKeR

quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Ohh iyi Pantheon'uma dokunmamışlar bari.

+1

Pantheon dengeli mi şimdi ?(DHnin her şeyi counterlayan über prolarına sormuyorum)

Güldürmeyin ya bu riot harbiden ne yapacağını şaşırdı.Çocuklar doluştu oyuna neye nerf buff getireceklerini şaşırdı adamlar.

Her şeyi neden çocuklara bağlıyorsunuz anlamadım. Nerf'ün buff'ın çocuklarla ne alakası var, çocuklar en fazla bununla oynuyor bunu nerfliyelim falan mı diyorlar?

• Eve dead gg wp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

quote:

quote:

+1

Pantheon dengeli mi şimdi ?(DHnin her şeyi counterlayan über prolarına sormuyorum)

Güldürmeyin ya bu riot harbiden ne yapacağını şaşırdı.Çocuklar doluştu oyuna neye nerf buff getireceklerini şaşırdı adamlar.

Her şeyi neden çocuklara bağlıyorsunuz anlamadım. Nerf'ün buff'ın çocuklarla ne alakası var, çocuklar en fazla bununla oynuyor bunu nerfliyelim falan mı diyorlar?

%90 çocuklarla alakalı. Malum 12-13 yaşındaki bebelerin kafası bu oyuna yatmıyor . Adam 30 lwl 600 win'i var. Karşısında talon varken abysall rushluyor , sonra talon op op op diye ağlıyor. SS var elimde geçenlerden kalma. Bu olaylar hep böyle. Karşıda öküz gibi kasmış rengar varken adam armor almayıp gidiyor mobafiredeki buildi yapmaya çalışıyor , BT rushluyor sonracığıma " omg nerf 2 hit omg " .... Yani %90 çocuk işidir nerf-buff işleri .

%10 luk kısımda riotun meselesi. Mesela "cho , garen , nasus " bu 3 lü oynayabilenlerin elinde çok op şuan. s2 de'de öyleydi şimdi de öyle. Ama riot gelipte asla bir cho nun ultisini düşürelim , Garenin W sine rework edelim diye uğraşmaz. o gider riveni , rengarı nerfler eveye 2. reworku atar. Böyledir bu işler.

• Riot assasinleri sevmiyor kha'zix nerf kötü oldu..dogru duzgun adc alıp kaçan adam azdı zaten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktif durumdayken artık zırh vermeyecek -----> bunu biri açıklayabilir mi tam olarak Lee Sin
  • Jax op !

Nerf yemeden oynayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreas

Aktif durumdayken artık zırh vermeyecek -----> bunu biri açıklayabilir mi tam olarak Lee Sin

W'yi kullandığında küçük bi zırh veriyordu ya artık onu vermeyecek. O çok kere canımı kurtarmıştı benim, kötü oldu.
  • Kha ölmüş
  • hextech in olayı ne beyler anlayamadım
  • konu güncellendi.
    Türkçe patch notları ve Türkçe alt yazılı video eklendi.
  • diana iyi olmuşta morde ve annie yi napmışlar abi ya özellikle morde
  • Ilk Mesaj guncellendi. Turkce icerik eklendi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

quote:

+1

Pantheon gayet dengeli tabi.

• toplu ticket felan mı atsak sıktı artık bu nerfler buff lar.yapacaklarsa uzun süreli aralıklarla yapsınlar her hafta bişeyi degistiriyorlar ne yapcagımızı sasırdık.nerfledikleri şeylerde o kadar oyun dengesini bozmuyor bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Nox

Kha ölmüş

her nerflerde aynı şey herkes öldü zaten
  • Riven'in nerf çok acımasız olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.