Şimdi Ara

sezon bitmeden rank girmek hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu pre seasondan beri tam anlamıyla oynuyorum yaklaşık 1 yıl oldu 850(w/l+90) normal win im var 99 dereceli maç attım 53 win var silver 2 ye geçmek için promotion dayım sezonun bıtmesıne 2 ay kaldı hala dereceli girmeye korkuyorum sizce hala tedbirli davranım az ama kalite li oynartak kaybetmemye çalışarak oynamya devammı edeyım (2 lıg sonra gold ama nasıl olur bılmıyorum)yoksa sabahtna akşama kadar dereceli mi gireyim ? nede olsa en düşük silver 5 olurum ama sezon sonunda yeni sezonda ligler 0 lanmıyor ortalanıyor bu nedenle yeni sezonda bronz olma ihtimalim varmı? size durmumu şöyle izah edeyim 2 haftadır serilerdeyim ve hala maç atmadım dereceli

• yukarı
  • bişe olmaz at gitsin
  • at gitsin troll gelirse dodgela
  • korkma gir az oynayınca birşey değişmiyor ayrıca sezon bitmeden gold olmaya bak.
  • Silver 5 ile 2 arasında uçurum bir elo farkı yok dediğin gibi elolar 1200e yaklaşacağı için sezon bitince çok bir kaybın olmaz.Ranked oyna şansını dene golda çıkarsan kara geçersin en azından.
  • Kaybedecek bir şeyin yokmuş gibi düşün. Zaten silverdaymışsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hero Online, Tekrar Türkiye’de!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üst üste 2 oyun attım kazandık gümüş 2 oldum bugunluk yeter dedım ama hala elım derecelı oyun oynaya gıtmıyor birde sanırım lıg atlayıp 0 puanda olursak nekadar kaybedersek edelım duşmuyor dıye birşey vardı doğrumu ? yanı 3 maç kaybetmsem yenı 0 puan olmuşken duşmuyorum ama 1 kazanıp 2 kaybetsem duşuyorum.
  • bende s1im gold icin abanıyorum
  • westte isen tavsiyem gündüz girmen. silver1'im 2 gündür geceleri win alamıyorum.
    gündüz 1 tane win alınca bırakıyorum oynamayı gece gene 0 oluyor.
    para olsa tr'ye geçip 2 günde gold yaparım ama westte olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

westte isen tavsiyem gündüz girmen. silver1'im 2 gündür geceleri win alamıyorum.

abi tr deyim inan bana daha zor bir arkadaş west te acc verdi şu ana kadar oynadığım butun oyunlar daha kolaydı tr den ınsanlar ınsandı en azından bunlar herşeye kavga edıyor korkmamın sebebıde o oyunculuktan değil kavgadan gdiyor çoğu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

quote:

westte isen tavsiyem gündüz girmen. silver1'im 2 gündür geceleri win alamıyorum.

abi tr deyim inan bana daha zor bir arkadaş west te acc verdi şu ana kadar oynadığım butun oyunlar daha kolaydı tr den ınsanlar ınsandı en azından bunlar herşeye kavga edıyor korkmamın sebebıde o oyunculuktan değil kavgadan gdiyor çoğu oyun

tr'de bir şekilde o hararetli ortamı soğutup oyunu alabiliyorsunuz. ama westteki MALLarla olmuyor.
  • sezon ne zaman bitiyor ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big-Brother

sezon ne zaman bitiyor ki?

31 ekim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

quote:

tr'de bir şekilde o hararetli ortamı soğutup oyunu alabiliyorsunuz. ama westteki MALLarla olmuyor.

Nasıl soğutuyorsunuz ben hiç yapamadım.

• Westte 1 tane mala denk geldin mi bitiyor oyun. Bi thresh vardı 2. Zed oyunumda lane verdim diye bilerek ölmeye başladı sonra zed feedliyor diye reportlayın dedi kardeş sadece lane kaybettim falan dedim adam afk kaldı böyle de bi durum var.
    Özet: Türkler çoğu zaman aşırı önemsiyor westte de umursamayanı köküne kadar umursamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Never argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience." Mark TWAIN

'' Asla bir aptalla tartışmayın.Sizi kendi seviyesine çeker ve sonra tecrübesiyle sizi yener. ''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.