Şimdi Ara

Seyyar satıcılık Pilav işi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
36.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nohutlu pilav + ayran hiçbir zaman bıkmadan yerim.
  • Pilav üstü kokoreç sat hacı,

Kapış kapış gider...
  • Patlamış mısır yapıp poşetleyip satabilirsiniz. Hem daha ucuz hemde karlı bir iş olur bence fazlada uğraştırmaz hani.
  • özel üniversitelerin önünde satabilirsen 1 yıla kalmaz köşesin
  • hacı sucuk ekmek 10 numara olur böle barlara pavyonlara gece kluplerine yakın yerlerde sat adam kafası iyi çıkıo nasıl yediğini bilmio
  • pilavı pilavcılar kadar iyi yapabilecekmisin? bizim burda bi pilavcı var nasıl tutturuyorlar o tadı inanamıyorum enfes yapıyor ya,ne denediysem olmadı öyle, nedir bu işin sırrı?
    üstelik hangi ildesin bilmiyorum ama 1 lira ucuz kapış kapış gider bence, sadece oturacak yer olmaması kötü.
    biz burada tavuklu pilav+ayran 3.5 tlye yiyoruz
  • abi kendimden örnek vermem gerekirse tavuk pilav olayını severim,seyyar yemeğide severim ama çok titizimdir,şimdi sen araba diyosun o arabanın içinde kesinlikle kıyafet olmasın (mont-ceket gibi şeyleri kast etmiyorum),arabanın içinde kesilmiş dometes kalmasın hemen kaldır çünkü o domatesler mutlaka ezilip iğrenç bi görüntü oluşturuyo,plastik tabakları koyduğun yer,çıkardığın yer temiz olsun,herşey tuzluklar biberlikler temiz olsun,bunlara dikkat et,ilk başlarda yeni işin hevesiyle dikkat edersin ama sonra salarsın kendini,eğer salarsan bitersin.

Bu arada bi yerde sabit durucaksan etrafında kediler olsun,farklı bi enerjileri var

Allah'tan başarılar dilerim senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheraFlu

pilavı pilavcılar kadar iyi yapabilecekmisin? bizim burda bi pilavcı var nasıl tutturuyorlar o tadı inanamıyorum enfes yapıyor ya,ne denediysem olmadı öyle, nedir bu işin sırrı?
    üstelik hangi ildesin bilmiyorum ama 1 lira ucuz kapış kapış gider bence, sadece oturacak yer olmaması kötü.

Oturacak yer sorun değil hocam,

Arabayla satacaksa, arabaya 3 tane plastik tabure attı mı, O iş hallolur,
  • Hotdog işine gir İngiltere çok var seyyar hotdogcular çok pis para kırıyolar.Türkiye de hiç görmedim ama bi ilki sen gerçekleştir bide gece vakti sarhoşların gençlerin bol olduğu yerlerde satıcaksın aboo su gibi gider .Canımda hotdog çekti gecenin bi vakti
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

quote:

Orijinalden alıntı: TheraFlu

pilavı pilavcılar kadar iyi yapabilecekmisin? bizim burda bi pilavcı var nasıl tutturuyorlar o tadı inanamıyorum enfes yapıyor ya,ne denediysem olmadı öyle, nedir bu işin sırrı?

Oturacak yer sorun değil hocam,

Arabayla satacaksa, arabaya 3 tane plastik tabure attı mı, O iş hallolur,

eğer öyle yapacaksa ve 1tlden satacaksa bizim lisenin önüne beklerim,

• açarsan haberim olsun daimi müşterin olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

Pilav üstü kokoreç sat hacı,

Kapış kapış gider...

• quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

nohutlu pilav + ayran hiçbir zaman bıkmadan yerim.

gelip adamdan alıp yemedikten sonra ne kıymeti var.
  • Pilavı güzel yapıyorsan hiç durma hemen bu işe gir.Kokoreç zordur çok kar bırakır ama pahalıdır herkes almaz.İzmir'de olsan pilav arabasını kıbrıs şehitlerine soktun mu 1 saatte pilavı bitirirsin burada pilavcı yok.
  • Hocam kullanıcı adın nohutlupilav gibi birşey olsun.

Zabıta konusunda pek fikrim yok. Kurtlar Vadisi' nde Çakır bıçağı alıp saplıyordu.
  • 1 lira az, millet kedi kesip satıyon zanneder 1 liraya.bari 2 lira yap
  • Hangi üni hangi bölümü bitirdin ?
  • Bu mesaj Vilo kullanıcısı tarafından silinmiştir. Neden silindiğini öğrenmek isterseniz PM atınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exile -- 18 Haziran 2012; 18:49:27 >
  • işlek yerde açacaksan öyle zabıtaya rüşvetle falan dönmez. ihbar üzerine ve çok kalabalık geliyorlar. benim işyerimin orda adana nın en işlek yeri para basan kokareççi ve şırdancı bırakmak zorunda kaldı zabıta baskısından. üstelik akşam 8 den sonra çalıştıkları halde. ihbarla olunca rüşvetle olmuyor yoksa hem şırdancı hem kokoreççi paraya boğabilirdi zabıtayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 28 Eylül 2009; 14:55:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

nohutlu pilav + ayran hiçbir zaman bıkmadan yerim.

Katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.