Şimdi Ara

Seyretsek.com - Bir filmi seyretmeden önce mutlaka ziyaret edin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Seyretsek.com adında yeni bir site buldum. Şu işe yarıyor:

İçinde 3000'e yakın film hakkında bilgi var. Her filmi "Müstehcenlik", "Şiddet", "Küfür" başlıkları altında derecelendirmişler. Böylece oğlunuzu, kızınızı sinemaya göndermeden önce gitmek istediği filmin bu özelliklerine bakıp, "zararlı olur mu, olmaz mı" diye karar verebiliyorsunuz.

Veya eşinizle birlikte seyretmek için DVD kiralayacaksınız. İçinde namüsait, edepsiz şeyler var mı, bunu bu siteden öğrenebiliyorsunuz. Böylece filmi eşinizle seyrederken yüzünüzün kızarma riskini sıfırlıyorsunuz.

Ayrıca arama bölümünde IMDB puanına göre sıralama var. Böylece örneğin 2008'in en iyi aksiyon filmleri listesini kolaylıkla alabiliyorsunuz.

Şiddetle tavsiye olunur.

Site Adı : Seyretsek.com
    Site adresi :http://www.seyretsek.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzuna -- 27 Haziran 2008; 17:09:43 >

• site domaini yenilemedikleri için düşmüş. taşındıysA YENİ ADRESİNİ BİLEN VARMI.tAKİPÇİLERİNDEN BİRİYDİM ÇİNKÜ
  • güzel olay.kendi başımıza izlerken de çok işe yarayacak faydalı bilgiler edinebilirmişiz ama patlamışş
  • İmamın ordusu
  • Site şu anda açık arkadaşlar. Ben girebiliyorum. :) Oldukçada hoş bir siteymiş. Tanıtım için teşekkür ederim ayrıca.
  • Müstehcenlik 10ları nasıl aratacaz. idmd 6 üzeri müstehcen filmler izlemek istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.