Şimdi Ara

Seylan çayı önerisi lütfen (F/P)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden BİM'de satılan Seylan çayını alırdım; fiyatı piyasanın en düşüğüydü diye hatırlıyorum ama tabii "ne kadar ekmek o kadar köfte" hesabı tadı çok da güzel değildi; yerli çaylardan halliceydi. Sonra fiyatı artırdılar, gramajı düşürdüler, ben de internetten araştırıp başka markalara yöneldim. Kırmızı poşette Beta Tea Seylan çayı aldım, epey güzel ama onun da yarım kg fiyatı 70 TL olmuş. Sizin önereceğiniz başka Seylan çayları var mıdır? %100 Seylan çayı olması lazım, harman istemiyorum.

• Ben de çay arıyorum anasını satayım.

Çayın lezzeti olsun diye tomurcuk alıp katıyorum çaylara, 10 tane kombinasyon denedim ama bir türlü olmadı.

Bi arkadaş çay verdi onlar taptaze rizeden geliyordu içimi de güzeldi ama bitti.

Çok önceleri of çaydır doğuş çaydır bir kere denedim ve kartondan hallice oldukları için 10 yıldır almıyorum.

Örneğin geçtiğimiz günlerde ümraniye santral'de bir kasaptan köfte aldım böyle köfte yok anasını satayım, aynı çay için de

istikrarlı bir kalite arıyorum. Bir bulsam artık ömür boyu müşterisi olurum.

1000 liraya terminatör gibi semaver aldım ama doğru düzgün çay yok.

• Mevlana iyidir teyzem sağolsun almanyadan bize getirir. 

• raunk kullanıcısına yanıt

Türk çayı değil mi o da? Gerçi ihraç malıyla yerli piyasaya sürülen malın kalitesi de bir değil.

• Pazarlarda ve tütüncülerde kaçak çay oluyor. Onlardan alabilirsin. Doğulular anlıyor seylan çayından.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.