Şimdi Ara

Seyir Halinde Kayışlar Koparsa Ne Olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
35.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski tip modellerden biliyoruz vantilatör kayışı koparsa şarj lambası yanar ve motor sıcaklığı yükselmeye başlar.
    Ama yeni nesil araçlarda vantilatör kayışları hidrolik direksiyon pompası,klima gibi donanımları tahrik ediyor.
    Yolda hızlı giderken hidrolik direksiyon pompası koparsa ne yapılmalı ve neler olur ?
    Direksiyon pompa çalışmadan da döner mi ?

• benim eski aracın kopmuştu anladım kaputu açtım ve hemen servise götürdüm stop etmeden kullandım tabii ama yinede hemn götürmek lazım
  • Bişey olmaz. En fazla klima çalışmaz, direksiyon ağırlaşır ve akü bitene kadar araba çalışmaya devam eder. Ama devir daim pompası da bu kayışa bağlı ise hararet yapar. Sonuç olarak servise kadar bir şekilde gider.

En iyisi bagajda bir adet yedek bulundurmakta fayda var. Benim başıma geldi. Kayışı değiştirip yola devam ettim. Eretesi gün ustama götürüm gerginliğini ayarlattım o kadar.
  • Seyir Halinde Kayışlar Koparsa Ne Olur ?

kenara çekip bağlarsın
  • bence hiçç bişe olmaz zaten kayış eski ise kopar sende ararsın serwisi gelirler yaparlar anında görüntü yada waysa bi bayanların çorapları warya ondan takarsın

şaka şaka
  • direksiyonda bir sertlik hissi oluşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machine. -- 16 Haziran 2006; 9:23:45 >
  • araba stop eder motor duracağından fren tutmaz, direksiyon hidroliği çalışmaz sertleşir.

düşünün işte motor çalışınca devreye girmiyo mu fren hidroliği , diresiyon hidroliği falan.

Hee ama sen sadece kayış demişsin ama hangi kayış oda var .

Triger kayışı koptu mu dua edecen çünkü yukarıda sydıklarım gerçekleşir.

Birde triger kayışı kotumu baya bi masraf Eniyisi zamanında bakımlarını yaptır sonra koparmı kopmaz mı diye düşünme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.