arkadaşlar teknosanın broşüründe w700 var özeliklerine baktığımda .fark göremedim.önemli bir fark varmı teşekkürler
autofocus yoktu sanırım w700i de tam bilimyorum
bir resmi vardı autofocus yazıyordu kameranın etrafında bir resim vardı yazmıyordu eğer broşürde bir fark yoksa aynıdır özellikleri
w700'de autofocus yok ve yanında 256 mb hafıza kartı veriliyor w800'de autofocus var ve yanında 512 mb hafıza kartı veriliyor bütün fark bu kadar...
w700 rengide beyaz.daha ucuz olur.heralde w800 e göre
Kamerası 2 MP ama autofocus yok. Ayrıca 256 MB MS hediye ediliyor. Kısacası W800i'nin kırpılmış versiyonu olarak tabir edebiliriz. Fiyatı da büyük olasılıkla daha düşük olacaktır.
+1907
quote:
Orjinalden alıntı: KNİGHT586
Kamerası 2 MP ama autofocus yok. Ayrıca 256 MB MS hediye ediliyor. Kısacası W800i'nin kırpılmış versiyonu olarak tabir edebiliriz. Fiyatı da büyük olasılıkla daha düşük olacaktır.
ARKADAŞLAR NE ZAMANDIRK750İ MODELİNİ ARAŞTIRIYORDUM.TAMAM ARTIK ALIYORUM DEMİŞTİM.AMA ŞİMDİDE W700 ÇIKTI.SİZCE KASA VE JOYSTİK YONÜNDEN DAHA SAĞLAM OLUR MU?BİRDE K750İ İLE ARSINDAKİ ÜCRET FARKI ORTALAMA NE KADER OLUR?TEKNOSANANI DERGİSİNDE W700İ NİN TEKNOSADA OLDUĞUNU SÖYLÜYOR FAKAT ÜCRETİ YAZMIYOR..
evt arkadaşım bnde bugun gördüm tam k750i alacaktım ama kafam karıştı acaba bunumu alsam diye fiyat konusunda bilgin olusa yazıver
autofocus olmamasının dezavantajı nedir?
ortiler SE alında hangi model alırsanız alın yanlız tavsiyem w800 w810 k750 k800 k790 k700 olur
K750i alırsınız w800inin w810inin yazılımını yüklersiniz ondan sonra servis zamanı geldimiydi tekrar emea 7 dosyalarını atarsınız gönderirsiniz.
bence w800i nin rengi daha güzel...
teknosada w700i :839ytl w800i :829ytl çok saçma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme