Şimdi Ara

Sevmedik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray'ın bizi mutlu etmesini hak edecek kadar sevmedik mi Galatasaray'ı? Kendimi bildim bileli her sene başında başlayan bir umut ama sonrasında balonların patlaması. 1-2 sene üst üste umut devam etse bile hemen ardından Avrupa da elekten geçirilmelerimiz.

    Bu Galatasaray hiçbir zaman mı o istediğimiz Galatasaray olmayacak? Oyun kalitesi belli bir düzeyde olan ve Avrupa da belli düzeyde her yıl boy gösteren ortalama bir porto olsun istiyoruz altı üstü. Çok mu şey istiyoruz?

    Bugünkü futbolu beğenen var mı? Kapanan takımlara sövüp duruyoruz, alın size Trabzon kapanmadı, peki ya sonuç? Verdiğimiz değerin yanında ayaklarına trilyonlar döktüğümüz topçulardan çok şey mi bekliyoruz? Hep biz mi suçluyuz, hep mi ''skor taraftarları'' suçlu? Takımından başarı beklemek ''skor taraftarı'' olmak mıdır?

    Ya Tudor'a ne demeli? Ne biçim bir fantezi uygulamaya çalıştığını anlayabilen var mı? Aramızda kaç kişi takımın defansta kaç kişi ile oynadığını çözebildi? Önüne gelenin elekten geçirdiği Trabzon'a çift forvetle çıkamayacak kadar korkak mıdır Tudor? Tudor yanlış bir şey mi yapmıştır? Bir şeyler denemeye bir şeyler başarmaya çalışıyor da biz mi anlamıyoruz? Futboldan anlamadığımız için mi Tudor'a kızıyoruz yoksa hakikaten Tudor yanlış mı yapmıştır? Hangimiz yanlışız, Tudor mu biz mi?

    Her şeye rağmen kendisine yıl sonuna kadar hep destek tam destek verilmeli. Bakalım hakikaten bir yerlere varacak mı bu iş?







  • sana tek tavsiyem futbolu bu kadar ciddiye alma.

    sahadaki 11 futbolcu benim senin kadar üzülmeyecek çünkü. feghouli bugün eve fosur fosur uyuyacak. artık ne hobisi varsa hafta boyu onunla uğraşacak, çok para kazanıyor, bir şekilde mutlu olacak.

    sen, ben kafa dağıtmak için izliyoruz futbolu. takımın iyiyse sevin, neşelen ne ala. kötüyse eleştir, eğer umursamıyorlarsa da boşver. ne yani bir futbol müsabakası neticede. hayat memat meselesi yapmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.