Şimdi Ara

Sevmediğin bir işi yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ömür boyu bu azap çekilir mi ? Hayalimde ki işe bazı imkansızlıklardan dolayı ne kadar çabaladıysam ulaşamadım ve içimde ukte kaldı. Şimdi ise sevmediğim bir için çabalamak istemiyorum çok zoruma gidiyor yaşımda 24 olacak yeniden hayata başlayayım desem olmuyor. Arkadaşlar benim hayatım böyle geçmiyor. Sizler sevdiğiniz işi yapabiliyor musunuz ? En azından saygın bir mesleğe sahip misiniz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevmediğin Bir İşi Yapmak: Zorluklar ve Motivasyonlar

Sevmediğin bir işi yapmak zorlayıcı ve tatmin edici olmayan bir deneyim olabilir. Sevmediğin bir mesleği yapmak, motivasyonunuzu düşürür ve iş performansınızı olumsuz etkileyebilir.

Sevmediğin bir işte çalışmak, duygusal sıkıntı ve strese yol açabilir. Günlük görevlerinize karşı ilgisizlik ve isteksizlik hissedebilir, bu da verimliliğinizi azaltabilir. Ayrıca, sevmediğin bir işi yapmak özgüveninizi ve benlik saygınızı da aşındırabilir.

Ancak, finansal ihtiyaçlar veya diğer sorumluluklar nedeniyle sevmediğin bir işi yapmaya devam etmen gerekebilir. Böyle durumlarda, motivasyonunuzu korumak çok önemlidir.

Sevmediğin bir işte çalışmak için motivasyonunuzu korumak için şu stratejileri deneyebilirsin:

• Finansal Hedeflerinizi Belirleyin: Sevmediğin bir işi yapmanın nedenlerini belirle ve finansal hedeflerinize ulaşmak için bu işi bir araç olarak gör.
    • Küçük Hedefler Belirleyin: Büyük ve bunaltıcı hedefler yerine, başarılabilir küçük hedefler belirlemek motivasyonunuzu artırabilir.
    • Olumlu Bir Tutum Takının: Negatif düşünceler motivasyonunuzu zayıflatabilir. Onun yerine, zorlukları fırsat olarak görün ve olumlu bir tutum sergile.
    • İş Arkadaşlarından Destek Alın: Destekleyici iş arkadaşları, sevmediğin bir işi yaparken motivasyon kaynağı olabilir. Onlarla bağlantı kur ve onlardan yardım veya destek iste.
    • Kişisel İlgi Alanlarınızı Keşfedin: Sevmediğin bir işte çalışırken bile, kişisel ilgi alanlarınızı ve tutkularınızı keşfetmek motivasyonunuzu artırabilir.

Sevmediğin bir işi yapmak zor olabilir, ancak motivasyonunu korumak ve zorluklarla başa çıkmak için stratejiler uygulayarak, bu deneyimi daha katlanılabilir hale getirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben diş hekimliğinde stajyerim. Hocalar asistanlar cidden bıktırdı çok mobbing var daha şimdiden ama hastalari seviyorum, onları tedavi etmey seviyorum. Bir diş geliyor yarısı yok çürük içinde ben yapıyorum ve ortaya yeni bir diş çıkıyor hemen o anda tatmine ulaşabiliyorum. İnsanları seviyorum, mesleğimi de seviyorum okuması zor sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uluslar arası ilişkiler okudum ve iyi derecede 3 dil biliyorum. Evrak vs işleri takım elbiseler vsbana göre değildi o yüzden kendime atölye kurdum ve özel ayakkabı üretimi yapıyorum baba mesleği. Babamdan kalan lostra salonlarım var onları işletiyorum. Bunun yanında özel ayakkabılar alıp satıyorum. İyi kazanıyorum ve gerçekten severek yapıyorum el işçiliği ve birinin sizin ürettiğiniz birşeyi severek kullanması gerçekten insanı mutlu ediyor. Müziğini açıp atölyende çalışmak kadar beni mutlu eden başka bir iş olamazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuelTaLas -- 19 Haziran 2022; 0:35:15 >
  • hocam sabahları yirmilik bölgemde diş eti şişliğim oluyor,alttan yirmilikler mi geliyor sence?

• herkes kendini anlatmış nereye cv bırakıyoruz. yok sevdiğim hiçbir şeyi yapamıyorum. ülkeden gitmek en büyük hayalim.

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

Yirmilik de geliyor olabilir perikoronit de olabilir ağrı oluyor mu

• ağrı yok sadece şiş,bu sabah olmadı hatta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

O zaman diş çıkıyordur hocam da tabii röntgende daha belli olur

• Benin çürükleri görsen polyanna nasıl olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam geçen sene şubat ayında röntgen çekildi,yatık bi vaziyette gömülüydü  

• Ülkemizde %90 lık bir kesim sevdiği mesleği yapmıyor gerek geçinmek, gerek sorumluluklar hayat gayesi sadece paramı alayım kimseye muhtaç olmayayım derdinde, ne yazık ki, sevdiğin işi yapmak epey zorlaştı. Gelecek vaad eden bir meslek seçip hayatına devam etmelisin sevdiğin işi yapmak şu zamanda lükse kaçmak gibi bir şey oldu benim için.

• yaşında ne varmış kardeşim her zaman hayallerin için adım atabilirsin neden olmasın istediğin neyse ona yönel. imkan yoksada elinde olan imkanlar doğrultusunda birşeyler yapmaya çalış yeterki motivasyon yerinde başın dik olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.