Şimdi Ara

Sevilmek nasıl bir duygu beyler (kız arkadaş tarafından) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
9.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hiç yaşamadım lan .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

    quote:

    Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

    Evlilikte bunu doya doya yaşayacağız inşallah.Beraber sarılıp uyumak bile bambaşka...

    Bende hiç tatmadım. Şuan yetişen nesilin kızlarının büyük çoğunluğu evleneceği adamı sevme gereği duymuyor. Düzgün bir maaşı olsun, iyi biri olsun, biraz yakışıklı olsun yani en azından göze güzel gelsin bir de evi, arabası varsa tadından yenmez modundalar. Yani evlensek bile çok zor bir duruma düşmeden gerçekten sevilip sevilmediğimizi bilemeyecez

    Ben çok iyi yaşadım o duyguyu.Çok güzel bir şey.Sevildiğini bilmek bile bir başka hava katıyor insana.Kelimelerle anlatılacak bir şey değil.Yaşamak lazım.:)

    Evlilik programları evlilik üzerinde çok şey değiştirdi.Kadının teki çıkmış evi,arabası ve iyi maaşı olsun yeter.Hemen evleneceğim diyordu.Öyle bir küfürler ettim ki... Hadi diyelim evlendi adamla.Onun sunacağı hizmetler neler ? Televizyondan gördüğüm kadarı ile odun,kültürsüz,şişko kadının teki.Öyle imkanı olan bırak evlenmeyi, yüzüne bile bakmaz.

    Şu an ki şartlarda bile iyi birisi çıkacaktır mutlaka.Ev,araba vs. bunlar zamanla olabilecek şeyler.2 tarafta anlayışlı,hoş görülü olursa sıkıntı olmaz.

    İnşallah karşımıza hayırlı birisi çıkar.




  • Beyler sevilmek değil de bir kızla sarıldığınızda o içinizdeki duygu var yaaaa. Hani böyle tüm abazalığınızın sona erdiği yerdir o duygu. Sadece sonsuza dek sarılmayı dilersiniz. Tabi sonra keklendiğinizi öğrendiğinizde
  • Hüzünlü bir konu olmuş. Gece gece hüzünlendim.
  • Kavga edersin telefonda 2 saat sonra "ssst" diye mesaj gelir sana :D Telefonu 30 dakika kapat kavga ettikten sonra 8 tane mesaj gelir yarısı özür mesajıdır.Artık o kadar alışmıştırki hayatın ona t9 la direk aşkım bitanem hayatım yazabilirsin falan filan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün sever mutlu olurum yarın aldatır hüsrana uğrarım yok arkadaş yalan olan her şeye nalet ediyorum tanrı sevse yeter diyeceğim de tanrının işi gücü yok beni sevecek.
  • Şöyle söylemeliyim ki telefon çekmediğinde 2 saatlik mesafeyi hiçe sayarak apar topar eve gelmesidir. Cebinden para çıkmazsa ben zaten sevmiyorum ki demesidir. Ellerini birleştirip kolunuzun altına saklanmasıdır ki kendinizi dünyanın en güçlü insanı sayarsınız. Sevgi bi ömür ister ; vereceksin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paradise_

    Bırak sevgiliyi yaş 20 oldu kız arkadaş olmadı hiç

    abi nasıl becerebiliyorsunuz yuh diyorum ya yuh!!! lisede felan hiç mi arkadaşın olmadı ya arkadaş diyorum sohbet ettiğin ohannes ya! yuh ya pes ya! ben çıldırdım senn yazını okurken.
  • 20 yasına ne gelipte kız arkadası olmayanlar ara sıra forumda takılmak yerine dışarı çıksalar tadacaklar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hero4262321

    Arkadaşlar umarım hepiniz o güzel duyguyu tadarsınız.
    Sevilmek şöyle bir duygu: Karşınızdaki size baktığında gözlerinin içi parlamasıdır. Ondan size sizden ona olan garip bir duygu akışı vardır. Hani sevilmek her densizliğinize her salaklığınıza yeri geldiğinde katlanılmasıdır. Şükürler olsun ki şuan böyle bir ilişkim var. Yakında nişanlanacağız.

    Ama şunu yapmanızı öneririm. Sadece hayatınızda olmasını düşündüğünüz kişiyi hayal edin ve o hayale inanıp, nasıl olacak ki sorusunu kendinize hiç sormayın. Allah, o kadar yüce ki; ne isterseniz onu size veriyor. O yüzden sadece isteyin, inanın ve bekleyin. Nasıl olacak diye sorgulamayın...

    Hayirli olsun abim. Dugun davetiyeni de dagitirsin umarim yakin zamanda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DUKES

    Sız boyle dusunursenız sevgılınız falan olmaz.Bır kızın senı sevmesını ıstıyorsan ondan cok ustun olacaksın her konuda.O derslerınde basarılı ıse sen daha basarılı olacaksın.O guzel ıse sen cok daha fazla yakısıklı karızmatık cool olacaksın.O cok guzel bır unı de okuyorsa sen daha ıyısınde okuyacaksın.Calısıyorsanız sen ondan daha fazla kazanıyor olacaksın ve araban evın varsa tamamdır.

    Tum bunlar olmadan nasıl o duyguyu yasamayı dusunuyorsunuz anlamıyorumBırde gelmısler yas 20 sevgılım olmadı olmaz tabı neyın var kı ozellıgın ne yanı?Ustunlugun yok kı olmamıstır.

    Ne diyo la bu ? yaş 20miymiş ne özelliği varmışmış , dünyaya para olarak bakan bi canlı daha




  • arkadaş vs sıkıntı yok da benim de sevgilim olmadı hiç. temel neden de bu. sevmek bağlanmak.

    daha ben kendim bir kızı kendimden çok düşünür şekilde sevemedim ki nasıl birinden bunu isteyeyim. pff bakalım inşallah ileride olur...

    yaş:21
  • Son zamanlarda tattım bu duyguyu ve tadıyorum. İlk defa beni bu kadar önemseyen biri oldu. Bilmiyorum garip bir şekilde bağlı bana. Bende onun kadar seviyorum onu. Şuanlık ilişkinin başındayız, ufak defek tartışmalar dışında bir sorun yok. Şunu söyleyebilirim ki kendinize olan güveniniz artıyor ve önemsendiğinizi bilmek çok iyi bir duygu.
  • Yapacak bisey yok cirkinsen cekeceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LonelyHunter

    Kız tarafı sizin sevdiğinizden daha çok severse çok b.ktan bir durum oluyor.

    +9999999

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nasilyapsam

    quote:

    Orijinalden alıntı: Paradise_

    Bırak sevgiliyi yaş 20 oldu kız arkadaş olmadı hiç

    abi nasıl becerebiliyorsunuz yuh diyorum ya yuh!!! lisede felan hiç mi arkadaşın olmadı ya arkadaş diyorum sohbet ettiğin ohannes ya! yuh ya pes ya! ben çıldırdım senn yazını okurken.

    Belki meslek lisesinde okudu adam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Risk Budur

    hayatımda hiç yaşamadım bu duyguyu anne baba kardeş bunlardan bahsetmiyorum. sevdiğin kişi tarafından sevilmek nasıl birşey anlatılabilir mi bu? hep merak etmişimdir.

    ben o duyguya ,sevildiğini bilme duygusuna hayranım bak şimdi herkesin tatması gerek bro. kız arkadaşıma başım ağrıyor diyordum oy kıyamam bitanesi filan gibi ruhu okşayan şeyler söylüyor gel de mutlu olma daha bunun gibi şeyler işte . için gıdıklanıyor bro.
  • şu 30 40 kişiyle çıkan bebelere sor gülüm kesin biliyodurlar :D
  • İbn. gibin pu.t gibin bişiy.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Risk Budur

    dh liler olarak hepimiz aynıyız beyler ne olacak bizim bu halimiz yahu?

    abine kız istemeye gittiniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.