Şimdi Ara

SEVİLLA'YI DESTEKLEYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne sebeple olursa olsun (mümkünse sebebiyle birlikte ) Sevilla'yı destekleyenler buraya yazsın lütfen.

• napıcaksın kinmi depolayacaksın ? Kapalı üstte takılırım Fenerbahçeyi destekliyorum he sebep soracaksan Türk Takımı olduğu için...
  • sevilla çünkü iddada sevillya ya oynadım 4-3 sevilya galibiyeti ne, bütün fenerbahçeliler gibi bende sevnirim...
  • sevillayı tutuyorum.uefa kupası finalinde arsenalı tutan fenerlileri beşiktaşlıları gördükden sonra hep rakiplerini destekledim
  • ayak yapma bilader,çocuklaşmayın bari tutmuyorum deyin olsun bitsin..yok o beni çimcikledi bende ona tekme attım gibi çocukça bahaneler üretmeyin..ha bana sorarsan ben kesinlikle fenerden başkasını desteklemiyorum ve benide ilgilendirmiyor..

quote:

Orjinalden alıntı: GSoldier

sevillayı tutuyorum.uefa kupası finalinde arsenalı tutan fenerlileri beşiktaşlıları gördükden sonra hep rakiplerini destekledim
  • bende diyorumki,çoluk cocuk muhabbeti yapma,kendi takımımın başarılı olmasını isterim başkasının değil demen yeterli..en azından dürüst olun len..yok onlar karşı takımı tuttuda bilmemne ha ha ha,kreşteki arkadaşların inananabilir bu anlattıklarına..hade kal sağlıcakla aslan parçası..
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

ayak yapma bilader,çocuklaşmayın bari tutmuyorum deyin olsun bitsin..yok o beni çimcikledi bende ona tekme attım gibi çocukça bahaneler üretmeyin..ha bana sorarsan ben kesinlikle fenerden başkasını desteklemiyorum ve benide ilgilendirmiyor..

quote:

sevillayı tutuyorum.uefa kupası finalinde arsenalı tutan fenerlileri beşiktaşlıları gördükden sonra hep rakiplerini destekledim

kardeşim adam yazmış sebebinide yazın diye alllah allah çokta şeyimde fenerbahçe banane FORZA SEVİLLA

• he öyle öyle tamam hade bb uğraşamam açık lise kayıt yenilemeye gidiyorum hade bb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunama

sevilla çünkü iddada sevillya ya oynadım 4-3 sevilya galibiyeti ne, bütün fenerbahçeliler gibi bende sevnirim...

tunama fenerbahce bolumune bakarsan bende 4-3 sevilla kazanır demısdım aynı fikirdeyiz bunda bisi var kesın mac bole bıtcek
  • Çok yanlış ve etik olmayan bir başlık

ben fb li değilim , hatta fb yi hiç sevmiyorum bir Altay'lıyım

Ama gs , bjk naptı hepsi teker teker döküldü umutsuz olsamda eğer adam gibi oynarsa fener bahçe tur gelir

sizde burda saçma sapan şekilde gavurlaşmayın mümkünse

sevillayı tutuyorsan sus
  • Benim için Galatsaray dan başkası yalan
    Ne Sevilla yı tutuyorum nede Feneri benim için önemsiz maç
    Şartlar ne olursa olsun rekabetin olduğu yerde yabancıları desteklemem ama Feneride hiç sevmem
    Bjk Ts Ankaragücü falan olsaydı sonuna kadar desteklerdim
  • Arkadaşlar başlığı yanlışlıkla açtım ve kapatılmasını istiyorum. Lütfen cevap yazmayın.
  • Malesef Sevillayı destekliyorum.Dışımdan FB yi desteklerim,mantığım da genelde Türk takımlarını destekler ama yinede gönlüm el vermiyor,FB lileri ne olursa olsun sevinirken görmek hoşuma gitmiyor,umarım açıklayıcı olmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TargetMan

Malesef Sevillayı destekliyorum.Dışımdan FB yi desteklerim,mantığım da genelde Türk takımlarını destekler ama yinede gönlüm el vermiyor,FB lileri ne olursa olsun sevinirken görmek hoşuma gitmiyor,umarım açıklayıcı olmuştur.

Sorsalar, şu dorumda şu mesajı yazacak en son kişi olarak bile görmezdim seni. Kötü örneği örnek olarak alman hiç hoş olmamış, sana yakışmamış.
  • Sevilla'yı destekliyorum.Çünkü GALATASARAY lıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

quote:

Malesef Sevillayı destekliyorum.Dışımdan FB yi desteklerim,mantığım da genelde Türk takımlarını destekler ama yinede gönlüm el vermiyor,FB lileri ne olursa olsun sevinirken görmek hoşuma gitmiyor,umarım açıklayıcı olmuştur.

Sorsalar, şu dorumda şu mesajı yazacak en son kişi olarak bile görmezdim seni. Kötü örneği örnek olarak alman hiç hoş olmamış, sana yakışmamış.

Ya bu benim istediğim birşey değil gerçekten,hani derler ya şartlar bu hale getirdi,aynen öyle,belki de GS ın uzun süredir Avrupada kayıplarda olması sebebiyle de olabilir.Bugün inşallah FB kazanır ve ben FB li arkadaşları tebrik ederim ancak yinede sevineceğimi söyleyemem malesef.

• quote:

quote:

quote:

Ya bu benim istediğim birşey değil gerçekten,hani derler ya şartlar bu hale getirdi,aynen öyle,belki de GS ın uzun süredir Avrupada kayıplarda olması sebebiyle de olabilir.Bugün inşallah FB kazanır ve ben FB li arkadaşları tebrik ederim ancak yinede sevineceğimi söyleyemem malesef.

Galiba anlayabiliyorum, ama kabul edemiyorum.
    Bir kere şunu peşinen söyleyeyim, bence kimse Fenerbahçe'yi desteklemek zorunda değil. Gerçekten Fenerbahçe'nin başarısını benimseyip kutlamak istemeyebilirsin. Ama bu "başarısızlığını istemeyi" gerektirmez. Fenerbahçe'yi "desteklememek" ile Sevilla'yı "desteklemek" arasında dağlar kadar fark var. Neden tarafsız kalamıyorsunuz, benim problemim bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Galiba anlayabiliyorum, ama kabul edemiyorum.
    Bir kere şunu peşinen söyleyeyim, bence kimse Fenerbahçe'yi desteklemek zorunda değil. Gerçekten Fenerbahçe'nin başarısını benimseyip kutlamak istemeyebilirsin. Ama bu "başarısızlığını istemeyi" gerektirmez. Fenerbahçe'yi "desteklememek" ile Sevilla'yı "desteklemek" arasında dağlar kadar fark var. Neden tarafsız kalamıyorsunuz, benim problemim bu.

İşte bunu gerçekten ben de anlayamıyorum,mesela BJK ın Avrupa maçlarında tarafsız oluyorum ancak FB de böyle olmuyor nedense,sanki biri içime FB nefretini aşılamış gibi,her yerde BJK ı kardeş takım olarak okuduğumdan herhalde zihnime de o şekilde kazınıyor,keşke böyle olmasa..

• Ben destekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bUrsA

Sevilla'yı destekliyorum.Çünkü GALATASARAY lıyım

Hımm.Çünkü GS'lisin.GS'nin İspanyol ekibi olduğunu bilmiyordum ben.

Benim Gs'li ark.larım var ama bugün Fb'yi destekliyorlar.Ben Türk ekibi sanıyordum,ama sen Gs'li olduğun için Sevilla'yı destekliyosan ne diyim sana , umarım ülken İspanya Euro 2008'de başarılı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OkyaNuS.

quote:

Orjinalden alıntı: bUrsA

Sevilla'yı destekliyorum.Çünkü GALATASARAY lıyım

Hımm.Çünkü GS'lisin.GS'nin İspanyol ekibi olduğunu bilmiyordum ben.

Benim Gs'li ark.larım var ama bugün Fb'yi destekliyorlar.Ben Türk ekibi sanıyordum,ama sen Gs'li olduğun için Sevilla'yı destekliyosan ne diyim sana , umarım ülken İspanya Euro 2008'de başarılı olur.

al işte cevap verdiğini sanan ama boş konuşmaktan ileriye gidemeyen bir yorum yazık

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.