Şimdi Ara

Sevilen şehir inşa etme oyunu Frostpunk, yıl sonunda iOS cihazlar için çıkış yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevilen şehir inşa etme oyunu Frostpunk, yıl sonunda iOS cihazlar için çıkış yapacak



    Yayıncılığını NetEase Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise 11 bit studios'un yaptığı başarılı şehir inşa etme oyunu Frostpunk, yıl sonunda iOS cihazlar için çıkış yapacak.



    Ayrıca Bkz.The Division'ın ücretsiz oyunu The Division: Heartland ve mobil oyunu duyuruldu



    Geçtiğimiz yıllarda mobil için duyurulan Frostpunk'ın bu yıl sonunda iOS için yayınlanacağı açıklandı. Android sürümü ile ilgili bir açıklama yapılmadı ancak Android için çıkış yapacağı da biliniyor.



    Ne yazık ki oyunun mağaza sayfaları da açılmış değil bu yüzden pek fazla ayrıntı bilinmiyor. Oyunun fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.





    Frostpunk Hakkında



    This War of Mine'ı yapan ekibin en son oyunu Frostpunk, ısının yaşam anlamına geldiği ve her kararın bir bedelinin olduğu bir toplum olarak hayatta kalma oyunu. Tamamen donmuş bir dünyada, insanlar karşı konulamaz soğukla başa çıkabilmek için buhar gücü teknolojisini geliştiriyor. Oyunda sana düşen görevse dünyadaki son şehri inşa edip halkının hayatta kalması için gerekli araçları güvence altına almak.



    İyileştirme ve kaynak yönetimi, empati yapma ve mantıklı karar alma süreciyle sıklıkla çelişir. Şehir ve toplum yönetimi ise hükümdarın vaktinin çoğunu alsa da şehrin tarihini ve bugünkü durumunu anlamak için dış dünyayı keşfetmek de büyük bir önem taşıyor.



    Halkının hayatta kalmasını sağlamak için nasıl kararlar alacaksın? Sınırların zorlandığında neleri göze alacaksın? En önemlisi de bunlar olurken kime dönüşeceksin?




    Kaynak:
    https://www.pocketgamer.com/articles/086608/frostpunk-the-acclaimed-city-building-survival-game-is-heading-for-both-android-and-ios/







  • Eğlenceli olabilir ama sabır ve zaman lazım bu tür oyunlara ....

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel ama optimizasyon sorunlu oyun. 2k tüm ayarlarda 6800xt ile şehir kalabalıklaştıkça 15 FPS'e düştüm. bu ne yahu ? işlemci r9 5900x

  • Şehir inşa etme oyunu mu? Sim city mi la bu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu çok seviyorum. Mükemmel olur mobile gelirse. Sanırım pil canavarı olabilir.

  • bambaşka bir oyun. kaç gece başından kalkamadım, sabahlara kadar devam ettim.

  • rx 570 8 GB varken VRAM kullanımı sonuna kadar varıyordu neredeyse. Pek iyi optimize değil ama en temelinde oyun çok detaylı. Zoom yapınca insanların yaptıklarını izlemek ya da yapıların çalışmasını izlemek acayip keyifli oyunda. Telde nasıl olacak acaba :D

  • Editör bey o bir şehir inşa etme oyunu değil, zor şartlarda yaşam savaşı verme oyunu !

  • harika bir oyun.hikasye teması post apocaliptic olsada oyuncuyu içine çekiyor.yönetim şekilleri ve bazı ek özellikler oyunu sonuna kadar oynatıyor.birçok eklenti çıkarıldı son 3-4 yılda ve hepside tutuldu.klasik rts oyunlarından çok farklı bir oyun ve bende ara ara kafa dağıtmak için oynuyorum.


    cep telefonunda ise çok uzun zaman geçirilecek bir oyun olacağını sanmıyorum,bu bir pc oyunu ve ikincisini yapmaları lazım.

  • Tam tablette oynamalık oyun bu telefonda keyfi çıkmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.