< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 9 Mart 2017; 10:18:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 9 Mart 2017; 10:18:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
'' yüzüğü sizin için taşıyamam bay frodo ama sizi taşıyabilirim''
|
Ailesiyle Vakit Geçirmeyen Erkek Asla Tam Bir Erkek Değildir.. Don Vito Corleone..
|
Bir hayvandan daha aşağılık olsam bile benim de yaşamaya hakkım yok mu ? - Old Boy
Bir hiç olmak çok üzücüdür beyler. İnsanlar hep aranmak ister, dinlenmek ister, hayatta bir kez de olsa önemli olmak ister. - 12 Angry Men Öldürme yetkisine sahip olup da öldürmüyorsan, güçlüsündür. - Schindler's List Fikirlere kurşun işlemez. -V for Vendetta Eğer yanıtlarım seni korkutuyorsa, o zaman korkutucu sorular sormaktan vazgeçmelisin. - Pulp Fiction Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme. Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer. - Scarface Ben her zaman doğruyu söylerim,yalan söylerken bile. - Scarface Egonu sarsmak istemem ama yüzüme silah doğrultan ilk kişi sen değilsin. - Pulp Fiction En azından hayattayız bu da bişey be abi. - Her Şey Çok Güzel Olacak uzar gider. replik konusuna ilgiliyimdir. daha fazla yazmaya üşendim ![]() |
Bu ülkede bu adamları yargilayabilecek bi mahkeme yok
Bu repliği sevdim + 1000 Ülkemiz de aynı durumda zaten |
Kim kimi koparıyor... gerisini siz biliyosunuz
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 29 Haziran 2016; 12:44:09 > |
|
|
|