Şimdi Ara

Sevgiliyle ortak alıncak ürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
10.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yengeniz ortak bisey alalım diyor da aklıma alıcak ürün gelmedi. Yani ikimizdede aynı sey olsun diyor. Tisort, yuzuk onlar elendi. Baska ne alinabilir beyler ? Yardimlarinizi rica ediyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Birlikteliğin Fotoğrafını Çek: Sevgiliyle Ortak Profil Resimleri

Ortak bir profil resmi oluşturmak, çiftler için birlikteliklerini dünyayla paylaşmanın ve sosyal medyada bağlarını göstermenin harika bir yoludur. İşte sevgiliyle ortak profil resmi seçerken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç ipucu:

• Birbirinizi Tamamlayan Bir Görsel Seçin: Profil resminiz, siz ikinizin de kişiliğini ve ilişkinizi yansıtmalıdır. Sizi mutlu ve rahat hissettiren bir fotoğraf seçin.
    • Uygun Bir Boyut ve Format Kullanın: Profil resminin sosyal medya platformlarının gereksinimlerini karşıladığından emin olun. Uygun boyut ve format hakkında bilgi edinmek için platformların yönergelerine bakın.
    • Yüksek Kaliteli Bir Görüntü Kullanın: Bulanık veya grenli görüntülerden kaçının. Profil resminizin net ve keskin olduğundan emin olun.
    • Gerekirse Düzenlemeler Yapın: Görüntüyü kırpmak, aydınlatmayı ayarlamak veya istenmeyen öğeleri kaldırmak gerekebilir. Fotoğraf düzenleme yazılımı veya uygulamalarını kullanarak profil resminizin en iyi şekilde görünmesini sağlayın.
    • Sevgiliyle Ortak Profil Resmi Oluşturun: Birbirinize karşı sevgi ve desteğinizi göstermek için profil resminize "sevgiliyle ortak profil resmi" ifadesini ekleyin.

Ortak bir profil resmi seçmek, ilişkinizi kutlamanın ve sosyal medyada varlığınızı güçlendirmenin eğlenceli bir yoludur. Bu ipuçlarını takip ederek, her ikinizin de gururla sergileyebileceğiniz mükemmel profil resmini bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hiç mi yok ya tavsiye
  • fikrim yok upluyayım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatoromane

fikrim yok upluyayım bari

Eyvallah

• Onun yerine sen ona bir hırkanı falan ver oda sana atkısını falan versin senin kullanabileceğin cinsten bence çok daha güzel ve anlamlı olur.
  • naberin :D . ( çaktırmayın bende up luyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: rraannaa

Onun yerine sen ona bir hırkanı falan ver oda sana atkısını falan versin senin kullanabileceğin cinsten bence çok daha güzel ve anlamlı olur.

Yaptik o olayi kardesim eyvallah ilgilendiğin için :) işte kız istiyo neyapalım aynı biseyimiz olsun diye :) uplayanlarada tesekkyrler bu arada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tuttuğunuz takımlar aynı ise aynı örnek forma alabilirsiniz arkasına biriniz seni biriniz seviyorum falan yazar işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

Tuttuğunuz takımlar aynı ise aynı örnek forma alabilirsiniz arkasına biriniz seni biriniz seviyorum falan yazar işte

Evet ayni takimliyiz :) forma olayi guzelmis saol kardess

• gtx680 tf3,tema ormanlarında ortak fidan dikebilirsiniz.aklıma başka bir şey gelmedi.bence düşünce saçma çünkü, BENCE.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmanPower

quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

Tuttuğunuz takımlar aynı ise aynı örnek forma alabilirsiniz arkasına biriniz seni biriniz seviyorum falan yazar işte

Evet ayni takimliyiz :) forma olayi guzelmis saol kardess

Bu tarz demek istedim hocam önemli değil

Sevgiliyle ortak alıncak ürün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rraannaa

Onun yerine sen ona bir hırkanı falan ver oda sana atkısını falan versin senin kullanabileceğin cinsten bence çok daha güzel ve anlamlı olur.

Yaptik o olayi kardesim eyvallah ilgilendiğin için :) işte kız istiyo neyapalım aynı biseyimiz olsun diye :) uplayanlarada tesekkyrler bu arada

Anahtarlık veya saat olabilir. Sevgili tshirtleri var birlikte tasarlayıp giyiniyorlar özel oluyor falan. Ayrıca kız arkadaşının istediği kadar özel olur mu bilmiyorum ama parfümde olabilir. Başka birşey koktuğunda farkeder olay çıkar ayırmam

• Tişört güzel oluyor ben yaptırdım hatta çok beğendi

http://www.tish-o.com.tr/shops/Cifte-Kumru_1194.asp

buradan almıştım bak istersen bakmaya değer en azından....
  • Aynı kot, aynı palto ve aynı gözlüklerden alın. Şehrin azizleri olursunuz. NASIL FİKİR?
  • Araba al, bisiklet al.
  • Saolun beyler fikirleri soyluyorum tek tek bakalim
    Neyde karar kilcaz

• Çok saçma buluyorum böyle şeyleri. Yolda gördüklerime değişik sıfatlar takıyorum, söylemesi ağır
  • Sevgilinin plastik tokasını al elinde oyna koluna tak falan. Tespih gibi millet ters ters bakmaz. Hem eğlenirsin. Sende ona saatini falan ver. Yapın bişeyler
  • en yakın şopcu
  • quote:

Saolun beyler fikirleri soyluyorum tek tek bakalim
    Neyde karar kilcaz

Biraz fazla kaçabilir vereceğim örnek ama en iyi şey çocuk olur herhalde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.