Şimdi Ara

Sevgiliyle Maçka parkına gıdılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar rahat oturabılırmıyız cıngene kadınlar falan varmı cıcek satan sevgilim rahatsız oluyo onlardan hafta ıcı gıdıcez

• o kadınların olmadığı yer yok
  • On numara yada fua diye mekanlar var orda oralara oturucaksan sorun yok ama parkin icinde oturmanizi tavsiye etmiyorum arkadasim .. Zamaninda parkin icinde cok gasp bicaklama vs gibi olaylar olurdu.Mackada okudum ordan biliyorum.Hatta abimi zamaninda orda gasp etmislerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maçka demokrasi parkı, çok gittim ben oraya hiç bi sıkıntı olmadı. hatta son gittiğimde sabri reyizi gördüm eşi ve çocuğuyla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

maçka demokrasi parkı, çok gittim ben oraya hiç bi sıkıntı olmadı. hatta son gittiğimde sabri reyizi gördüm eşi ve çocuğuyla :D

Yaklasik 4 5 senedir parkin icine girmiyorum ben zaten. Daha once okuldan falan kacip giderdik kizlarla . Genelde fua yada on numarada oturuyoruz 4 5 senedir. Parkin ici dediginiz gibi artik guvenli bi yer olmus olabilir .. Arkadasi yanlis yonlendirmeyeyim..

• Yalnız kalmak istiyorsan yıldız parkına git

Parkın %60'ını yeşillik gezilcek alan oluşturuyor, geri kalan %40 ise aşağı kısımları bakımsız falan ama baya sık dere tepe ağaç, kimse olmuyor

İçerde 1 tane bile çicekci yok zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

quote:

maçka demokrasi parkı, çok gittim ben oraya hiç bi sıkıntı olmadı. hatta son gittiğimde sabri reyizi gördüm eşi ve çocuğuyla :D

Yaklasik 4 5 senedir parkin icine girmiyorum ben zaten. Daha once okuldan falan kacip giderdik kizlarla . Genelde fua yada on numarada oturuyoruz 4 5 senedir. Parkin ici dediginiz gibi artik guvenli bi yer olmus olabilir .. Arkadasi yanlis yonlendirmeyeyim..

Bu gasp işi dusundurmeye başladı sakata gelmeyelim hocam sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: drocula

quote:

quote:

Vallaha kardeş 1.dereceden yakınım olan abimi orda gasp ettiler ama kaç sene oluyor . Bizim sınıftakı arkadaşlarıda orda zamanında gasp ettiler . Parkın içinden okul 10 dakka iken millet dolana dolana 30 dakkada gelirdi okula korkudan . Eskiden gerçektende tekin bir yer değildi ama dediğim gibi 5 sene öncesinden bahsediyorum . İllada maçka parkı civarı olsun istiyorsan dediğim gibi Fua yada 10 numara ya gidin . Çok güzel mekanlardır ikiside . Ama ben sana öncelikle Fua yı öneriyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vallaha kardeş 1.dereceden yakınım olan abimi orda gasp ettiler ama kaç sene oluyor . Bizim sınıftakı arkadaşlarıda orda zamanında gasp ettiler . Parkın içinden okul 10 dakka iken millet dolana dolana 30 dakkada gelirdi okula korkudan . Eskiden gerçektende tekin bir yer değildi ama dediğim gibi 5 sene öncesinden bahsediyorum . İllada maçka parkı civarı olsun istiyorsan dediğim gibi Fua yada 10 numara ya gidin . Çok güzel mekanlardır ikiside . Ama ben sana öncelikle Fua yı öneriyorum

sagolun hocam fua ya gıderız o zaman buyuk ıhtımalle

• 5-6 sene önce tertemiz köpeğimi oraya götürürdüm, eve geldiğimde bitlerini ayıklamak için uğraşırdım.

Bu yorumdan bir çok headshot mesajı yaratılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Yalnız kalmak istiyorsan yıldız parkına git

Parkın %60'ını yeşillik gezilcek alan oluşturuyor, geri kalan %40 ise aşağı kısımları bakımsız falan ama baya sık dere tepe ağaç, kimse olmuyor

İçerde 1 tane bile çicekci yok zaten

o park bildiğin fuhuş mekanı bi kere gitmiştim daha önce çok duymuştum ve görünce tasdikledim nerdeyse her çalının altında malum işi yapıyolar.
  • Yildiz korusunun yukarlari test edildi ve onaylandi

• quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

Yildiz korusunun yukarlari test edildi ve onaylandi

hocam oraya ben hıc gıtmedım ılk gıdıste kızı goturmek ıstemıyorum
  • quote:

quote:

Macka dan cok daha buyuk ve guzel girdukten sonra sagda kopru var karsisina gecin kimse yoktur

• quote:

quote:

quote:

Macka dan cok daha buyuk ve guzel girdukten sonra sagda kopru var karsisina gecin kimse yoktur

hocam pekı gasp falan olayı ile karşılastın mı hiç ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.