Şimdi Ara

Sevgiliye oyuncak ayı almanın mantığı ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam sevgilisine kocaman oyuncak ayi aliyor
    Burdaki olay ne onu anlamadim neden ayı
    Kizda almis eline ayiyi carsida govde gosterisi yapiyor
    Tanik oldugum hadiselerden birisidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı kadınlar seviyor onu niye bu kadar taktınız ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Bazı kadınlar seviyor onu niye bu kadar taktınız ki
    Nesini seviyor hocam takmaktan ziyade meraktan sordum
    Sizde bu forumun akil beyinlerinden birisi oldugunuz icin sizin gorusleriniz benim icin cok degerli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgiliye oyuncak ayı almanın mantığı ne?

• Yatakta sürtsün diye, alıştırma amaçlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Nesini seviyor hocam takmaktan ziyade meraktan sordum
    Sizde bu forumun akil beyinlerinden birisi oldugunuz icin sizin gorusleriniz benim icin cok degerli

Alıntıları Göster
    Öncelikle çok teşekkürler kanatlandırmayan hocam

Romantik geliyor bazı kızlara hocam içindeki çocuğu öldürmedikeri için.Benim genel kültürüsüm iyidir kafana takılan olursa sor alfayım ben

• Ogretilmis romantiklik iste, hep amerikan romantik komedilerinin icadi, ve bunda cok ciddiyim, bu gibi pek cok yapay romantiklik var kapitalist duzen icin yaratilmis. Mesela adam evlenme teklif edecek, 3 ay kurali var, 3 aylik maasini pirlanta denilen tas parcasina vermesi gerekiyor "eger gercekten seviyorsa", sevgililer gununde hediye almasi gerekiyor, evlenmesi ve gorkemli bir dugun yapmasi gerekiyor. Peki bunlar ne ise yariyor? Baskalarina para kazandirmaya.

Aranizda
    cidden sevenler var, guzel seyler, mutluluk veriyor bazilarina
    gibi sozler soyleyecek olan varsa, onlarin hepsi manipulasyon. Bir sekilde medyadan ve geleneklerden izole etsen akli olan kimse ama kimse boyle gereksiz seylere bu kadar para vermez, ozellikle bu para birkac maasina denk geliyorsa.

Pirlanta degerli cunku nadir bulunan bir tas lafina da ayri guluyorum, ulan o kadar nadirse nasil herkes aliyor? Tekellestirmisler isi, nadir tas diye milleti yiyorlar. Laboratuvar ortaminda daha iyisi yapilabiliyor, puruzsuzu, onu daha ucuza satiyorlar gercek degil diye, halbuki tam tersine daha iyi.

Tabi sistem bunlarla sinirli degil, maliyeti inanilmaz dusuk olan makyaj malzemeleri, parfumler ve bilimum kozmetik urunleri abartisiz soyluyorum 100 kati fiyatina satiliyor. Biz erkeklere de erkek dedigin kasli olur tarzi dayatma yapiyorlar, sozde guvenilir olan siteler hep anlasmali oldugu protein tozu markalarini oneriyor ve yine fahis fiyatlara satiliyor.

Hayatimiz marketing olmus, bu sevgiliye oyuncak ayi alma olayi da bunun bir parcasi. Arastirmadim ama iddia ediyorum ki sevgililer gununde o ayilar yuzlerce lira ediyordur, bildigin sevgilini alip otelde kalirsin, restoranda yemek yersin, deniz kenarinda dalga seslerini dinlersin birlikte o parayla, ama nerede.

Sansliyim ki suanki sevgilim bunlara kanacak kadar gerizekali bir insan degil, sevgililer gununde ben sana hediye almayacagim, sen de bana alma diyecek kadar durust.

Hediye dedigin sevdigin bir insana yakisacak, hosuna gidebilecek bir sey gordugunde alinir, belli bir gunde belli bir sey alarak degil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazi kizlar seviyor. Sevgilileride onu mutlu etmek icin aliyor mutlu olsun yuzu gulsun diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.