Şimdi Ara

Sevgiliye doğum günü hediyesi(lütfen yardım dh halkı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
4.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1ay sonra seviglimin doğum gunu ve ne yapacağım bilmiyorum.
    hiçbir fikir yok hemde aklımda.
    çıkmazdayım resmen.
    şiir v.s ufaktan bişiler yazarım.
    zaten arada bir yazıyorum güzel şeyler
    o zaman da yazacağım elbet fakat değişik birşeyler olsun istiyorum.
    kalıcı olsun unutamasın istiyorum.

ayrıntılara gelicek olursak
    yaşlar 19.
    hatta deviriyoruz 19u artık yavaştan 1 leri bitirdik

onun dogum gununde 2. ayımızın ıcınde olacagız.
    fakat şöyle bir durum var.

2aydır tanışmıyoruz biz.

uzun denebilecek bir süredir tanışıyoruz.
    sevgili olma kararını sonradan verdik.
    çünkü ilk görüşte aşık falan olmadık zamanla bağlandık.Yani 2aylık taze bir ilişki olarak düşünmeyin.Öncesi baya var.
    herneyse durum bundan ibaret.
    yardımlarınızı bekliyorum.
    hatta kendi yaptığınız şeyler bile olabilir.

• bence önce onun için emek harcayabileceğin onun hoşuna gidecek bişiler yapmaya çalış. sonrasnda takıyla kıyafetle çantayla ayakkabıyla saatle halledersn ama öncelikle bence emek harcamalısın onu düşündüğünü hissetirmelisin. Benm bi arkadaşım tüm fotoğraflarını albüm yaptırmıştı mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

bence önce onun için emek harcayabileceğin onun hoşuna gidecek bişiler yapmaya çalış. sonrasnda takıyla kıyafetle çantayla ayakkabıyla saatle halledersn ama öncelikle bence emek harcamalısın onu düşündüğünü hissetirmelisin. Benm bi arkadaşım tüm fotoğraflarını albüm yaptırmıştı mesela.

Bende kalici birsey olsun istiyorum ilki.
    Bakalim ne olucak herkesin fikrine acigim.
    Ortaya karisik bisiler yapalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhabbet kuşu al. yavru. konuşur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandeur

muhabbet kuşu al. yavru. konuşur...

Tesekkurler cevabiniz icin hayvan almayi dusunmuyorum...

• Havai fişek herzamanki gibi bi demet gül ve şarap

eğer araba imkanı varsa çek bi yere..

arkadasınada soyle havai fişeği patlatıp kaçsın - yasak cunku -

arkadan gulu al

sarabı ac

daha ne :D

araba yok dıyosan

evının onunde patlat kalp seklınde ucan balona da 1 tane gul bagla sal gıtsın.. - ruzgar varsa zor olur 2 tane ıple baglayıp dengede tutman gerekır sonucta amac kıza ulasması :))

ha hıc olmadı

kocaman bi opucuk bence en guzelı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

merhaba arkadaşlar.
    1ay sonra seviglimin doğum gunu ve ne yapacağım bilmiyorum.
    hiçbir fikir yok hemde aklımda.
    çıkmazdayım resmen.
    şiir v.s ufaktan bişiler yazarım.
    zaten arada bir yazıyorum güzel şeyler
    o zaman da yazacağım elbet fakat değişik birşeyler olsun istiyorum.
    kalıcı olsun unutamasın istiyorum.

ayrıntılara gelicek olursak
    yaşlar 19.
    hatta deviriyoruz 19u artık yavaştan 1 leri bitirdik

onun dogum gununde 2. ayımızın ıcınde olacagız.
    fakat şöyle bir durum var.

2aydır tanışmıyoruz biz.

uzun denebilecek bir süredir tanışıyoruz.
    sevgili olma kararını sonradan verdik.
    çünkü ilk görüşte aşık falan olmadık zamanla bağlandık.Yani 2aylık taze bir ilişki olarak düşünmeyin.Öncesi baya var.
    herneyse durum bundan ibaret.
    yardımlarınızı bekliyorum.
    hatta kendi yaptığınız şeyler bile olabilir.

pm attım size hocam

• Herkese tesekkurler daha cok fikir paylasmak isteyen varsa cekinmesin hepsine acigim.
    O nedenle 1 ay onceden actim konuyu...

• yukarı
  • http://forum.donanimhaber.com/m_63841534/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63911361

@crossfitter in paylaştığıyla aynı ama oradan görmedim
  • Öncelikle merhabalar dostum.Bende kız arkadaşımın doğum gününde ona nasıl bir sürpriz yapmalıyım diye uzun süre düşünmüştüm.
    En sonunda neler yaptım sana anlatayım,belki yardımcı olur;
    1-Kalpli güzel bir kutu al.Apaçi gibi olmamasına dikkat etmelisin
    2-Uzun süredir beraberiz diyorsun.Mutlaka bir şarkınız vardır.Ya da sevdiğiniz ortak bir sanatçı olabilir.
    onun albümünü alıp kutunun içine koyabilirsin.
    3-Kız arkadaşının en sevdiği çikolatadan 3-4 adet koyabilirsin
    4-Ara sıra şiir yazıyorum diyorsun.Benden tavsiye şiir de yaz ama daha etkileyici
    bir şey biliyorum:Kırmızı a4ler satılıyor biliyorsunur.Onlardan 1 tane al ve üzerine
    siyah güzel bir yazıyla ona olan duygularını yaz.Küçük küçük yaz ki onun için
    uğraştığını anlasın.Kızlar böyle şeylere bayılırlar.
    5-Durumun varsa zarif bir kolye alıp koyabilirsin.Daha maliyetsiz olsun diyorsan güzel bir küpe
    alabilirsin.
    6-Onun sevdiği bir eşyanı kutunun içine koyabilirsin.(Onun sevdiği bir gömlek,
    onun sevdiği bir t-shirt,onun sevdiği bir kravat vs)
    7-Kutuya kendi parfümünü sıkmayı sakın unutma.
    Bunları kolayca yapabileceğine inanıyorum.Eğer kıza çok aşıksan bunları yapmaya uğraşırken zevk
    alacaksındır.
    Ben kız arkadaşıma böyle yapmıştım 27 Haziran doğum günüydü.Kutuyu normal bir şekilde değil
    şu metodla vermeyi tercih ettim.Etkilendiği çok belliydi.İmkanın olursa böyle süsle hediyeyi:
    Kızın kapısının önününe merdivenlere bir ip bağla,msjla o ipi takip etmesi gerektiğini söyle.Kızın evinin
    bahçesinde daha önceden yer belirle ve kutuyu oraya sakla,tabii ki orada kızı bekle.İp merdivenlerden
    evinin bahçesine kadar insin ve en sonunda sakladığın yerden kız kutuyu alsın.Sende oradan çık ve ona sarıl
    Çok romantik ve hayatı boyunca unutamaycağı bir hediye olur dostum
    Ben kız arkadaşımla 2 yıldır beraberim ve bu yıl öyle bir hediye hazırladım.Hayatı boyunca unutamayağından eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Bang

Öncelikle merhabalar dostum.Bende kız arkadaşımın doğum gününde ona nasıl bir sürpriz yapmalıyım diye uzun süre düşünmüştüm.
    2-Uzun süredir beraberiz diyorsun.Mutlaka bir şarkınız vardır.Ya da sevdiğiniz ortak bir sanatçı olabilir.
    4-Ara sıra şiir yazıyorum diyorsun.Benden tavsiye şiir de yaz ama daha etkileyici
    bir şey biliyorum:Kırmızı a4ler satılıyor biliyorsunur.Onlardan 1 tane al ve üzerine
    5-Durumun varsa zarif bir kolye alıp koyabilirsin.Daha maliyetsiz olsun diyorsan güzel bir küpe
    alabilirsin.
    Bunları kolayca yapabileceğine inanıyorum.Eğer kıza çok aşıksan bunları yapmaya uğraşırken zevk
    alacaksındır.
    Ben kız arkadaşıma böyle yapmıştım 27 Haziran doğum günüydü.Kutuyu normal bir şekilde değil
    şu metodla vermeyi tercih ettim.Etkilendiği çok belliydi.İmkanın olursa böyle süsle hediyeyi:
    Kızın kapısının önününe merdivenlere bir ip bağla,msjla o ipi takip etmesi gerektiğini söyle.Kızın evinin
    bahçesinde daha önceden yer belirle ve kutuyu oraya sakla,tabii ki orada kızı bekle.İp merdivenlerden
    evinin bahçesine kadar insin ve en sonunda sakladığın yerden kız kutuyu alsın.Sende oradan çık ve ona sarıl
    Ben kız arkadaşımla 2 yıldır beraberim ve bu yıl öyle bir hediye hazırladım.Hayatı boyunca unutamayağından eminim.

teşekkür ederim doğum günü yaklaştı.
    birşeyler düşünüyorum bende buda güzelmiş.
    herkesin fikrini bilmek isterim.
    sölemek isteyenler lütfen çekinmesin her fikre açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Bang

Öncelikle merhabalar dostum.Bende kız arkadaşımın doğum gününde ona nasıl bir sürpriz yapmalıyım diye uzun süre düşünmüştüm.
    alabilirsin.
    alacaksındır.

Sen bu adamı dinle kutu hep işe yarar. Ama sakın kutuya tek bir şey koyma. Baktıkca değişik seyler bulsun. Şiir yaz koy, çikolata koy, kolye al bir tane koy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 13 Ağustos 2012; 0:03:56 >

• Ben de şöyle yapmıstım ;

1- Ev müsaitti. Akşam güzel bir yemek yaptım, şarap aldım, her yere balonlar attım, bir kutu gülü evin her yerine serptim. Kolye aldım. Bu kolyeyi ise değişik bir yolla verdim. Evin her yerine ipuçları yerlestirdim, onları takip ederek kolyeyi buldu. Mumlar aldım. Bir de romantik bir müzik albümü. Hoşuna gitmişti. Ama unuttu sanırım.

2- Bir de 3 ay boyunca ugrasıp ona olan duygularımı,anılarımızı kitap şeklinde bastırdım. Kapak tasarımını yaptım, ayraç tasarımını yaptım ve 3 ay sonunda kitap şeklinde bastırıp ona verdim. 1 günde okuyup bitirmis, çok sevmisti.

3- Bu hediyenin sıradan oldugunu bilmiyordum Bir kutu alıp içine çikolata doldurdum. Ve üsttekileri biraz ısırıp koydum 'Senden daha tatlısını bulamadım'' yazdım.

Bu 3 hediye sonunda randıman alamayınca artık sürprizsiz ve ugrasmadan vermeye başladım hediyelerimi hep

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.