Bildirim
Sevgilisiyle 4-5 sene çıkıp sonra evlenen tanıdıklarınız var mı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Vardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben
var abimle yengem 2003 de tanıştılar 2012 de evlendiler ne zorluklar çektiğimizi gel bana sor der abim
Kuzenim 2008 de tanıştı 2014 de evlendi -
Ben. 2012 de tanıştım 2000 de evlendim.
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa3595
var abimle yengem 2003 de tanıştılar 2012 de evlendiler ne zorluklar çektiğimizi gel bana sor der abim
Kuzenim 2008 de tanıştı 2014 de evlendi
eski nesil başka.Şimdikilerden hiç hayır görmedik. -
quote:
Orijinalden alıntı: S.N.I.P.E.R
Ben böyle bir şey istiyorum şuan üni 1'deyim.. İlk sevgilim ile evlenmek istiyorum ama etrafıma baktığım zaman ilişki süreleri malum iş çocuk oyuncağına dönmüş ayrılmaktan aşırı tırsıyorum desem yeridir. Var mı sizin çevrenizde benim gibi üni başında tanışıp bitince evlenenler ?
Bu devirin kızlarıyla olmaz
Seni sevmiyorum diyecek bir gün. -
Var ve zaten mantikli olani da en az 3 senedir. min.3 4 orta 5 iyi 6 fazla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin
Ben. 2012 de tanıştım 2000 de evlendim.
Milattan önce mi yasadin?
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa3595
Kuzenim 2008 de tanıştı 2014 de evlendi
Vay be hocam ben de öyle istiyorum ya.. Millet 2 hafta sonra ayrılıyor sevdiğim kız ile bir ömür geçirmek istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Şehmistan
quote:
Ben böyle bir şey istiyorum şuan üni 1'deyim.. İlk sevgilim ile evlenmek istiyorum ama etrafıma baktığım zaman ilişki süreleri malum iş çocuk oyuncağına dönmüş ayrılmaktan aşırı tırsıyorum desem yeridir. Var mı sizin çevrenizde benim gibi üni başında tanışıp bitince evlenenler ?
Seni sevmiyorum diyecek bir gün.
Hocam öyle bir kız değil.. Zaten en başta niyetini belli ettim evlenmek istediğini söyledi. Hayırlısı olsun artık -
Şu anda hoşuma giden biri var ama daha sevgili bile değiliz, arayıp sormuyor hayırsız Evlencem desin evlenirim yani
-
1999 Ekim'de tanıştım 2011 Şubat'da evlendim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Şehmistan
quote:
Seni sevmiyorum diyecek bir gün.
Hocam öyle bir kız değil.. Zaten en başta niyetini belli ettim evlenmek istediğini söyledi. Hayırlısı olsun artık
Bende bu öyle kız değil diyordum, ondan ne yeminler ne sözler duydum şimdi her şey mazide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bununla ilgili acı bir anım var yine o aklıma geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: vozer
Ciddi misin troll mü -
quote:
quote:
Ciddi misin troll mü
Ciddiyim.
quote:
quote:
quote:
Ciddi misin troll mü
Ciddiyim.
O zaman helal olsun abim. Keşke herkes böyle olabilse bu işler çocuk oyuncağına dönmese.. Kaç yaşındaydın abi tanıştığında -
Yakın vakitte evlenen iki arkadaşım biri lise sonda tanıştı 6 sene sonra evlendi, diğeri lise 2 de tanıştı 8 sene sonra evlendi.. Yani evlenenler genelde köklü ilişkileri olanlar. Var tabi... Yakın olmayan 3-4 arkadaşımı daha sayabilirim lisede tanışıp yenice evlendiler... Geri kalan kız arkadaşlarım koca arıyor, erkekler ekmek derdinde öyle işte
Benzer içerikler
- backwoods puro
- idrarda kurt olur mu
- 4440333 dolandırıcılığı
- türk saat markaları
- alkol sıcakta bozulur mu
- deprem güvenlik bilgileri
- dünyanın en büyük vinci
- elektrikli bebek arabası
- penis nakli
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X